Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Το Ghosts και το Speak Of The Devil όντως δεν είναι κάτι το συνταρακτικό. Αλλά το XIII είναι κάτι άλλο. Εντάξει, για μένα δεν σημαίνει κάτι το γεγονός που αλλαξε ο ήχος τους και δεν παίζανε τευτονικό μεταλ, αλλά είναι καλή η μουσική και αυτό μετράει.

Σαφώς συμφωνώ! :thumbup:

Αν θεωρούσα ότι στο “XIII” υπάρχει καλή μουσική δεν θα είχα κανένα πρόβλημα! :roll:

Το θέμα είναι ότι τα δικά μου αυτιά δεν ακούνε καλή μουσική σε αυτό το album… :dunno:

Ανεφερα το Black In Mind γιατι ηταν απο τους πρωτους μεταλ δισκους που αγορασα στις γιορτες πριν μπει το 96…και ειναι το αγαπημενο μου γι’αυτο το λογο!Φυσικα μου αρεσουν και τα πρωτα τους!

Το VIIΙ είναι ο πρώτος δίσκος rage που άκουσα ποτέ και είναι ο αγαπημένος μου με διαφορά! (panagioti υπερασπίσου με) Μετά έρχονται τα missing link, black in mind και end of all days.

Ρε maiden, ώρες ώρες γαμώτο νοιώθω ότι ακούμε διαφορετικούς δίσκους :stuck_out_tongue:

Εμένα αγαπημένο μου είναι το Secrets και μετά το The Missing Link. Ωραίες εποχές :slight_smile:

Λοιπον οι πρωτες ακροασεις δειχνουν οτι εχουμε να κανουμε με εναν καλο εως πολυ καλο δισκο!!Πολυ πωρωτικα τα τυμπανα και καποια φοβερα κιθαριστικα σολο ξεχωριζουν ευκολα…αναλυτικοτερα αργοτερα…

O δισκος των Manilla ειναι αντικειμενικα ΔΙΣΚΑΡΑ!!! Ακομα δεν τον εχω ακουσει βεβαια… (και ντρεπομαι για αυτο)
Αντε να τους δουμε live και για τριτη φορα να λιώσουμε.
Up The Hammers

Σημερα (πολυ καιρο μετα την αγορα του) καταφερα ν’ ακουσω το Fatal Attraction των Killer, δισκος - προταση του Ακη. Με αφησε αρκετα ικανοποιημενο. :thumbup:

Κατα τ’ αλλα, (λογω σχετικης συζητησης) αποψε θυμηθηκα τους Jacobs Dream. Πα να βαλω το πρωτο album και να πεσω για υπνο. Kinescope και Tale Of Fears λεμε. Οι Queensryche του US heavy metal βασιλευουν.

(για καποιο λογο δε μου κολλα αυτη η ταμπελα για τους Ryche. για καμια περιοδο τους δηλαδη…)

To Fatal Attraction ειναι οντως ομορφος δισκος…και για την τιμη που τα ειχε το μετροπολις ουτε συζητηση…ομορφα πραγματα!!

Ακομα πιο ομορφα αυτα εδω…

Ο Magnus Karlsson στους Primal Fear
Ημερομηνία καταχώρησης: 05/03/2008 @ 11:18

Έναν από τους πιο σεβαστούς κιθαρίστες, όπως λέει το δελτίο τύπου, διάλεξαν οι Primal Fear για να συνεχίσουν την πορεία τους.

O Karlsson έχει βάλει την υπογραφή του τα τελευταία χρόνια ως παραγωγός, συνθέτης και κιθαρίστας στις δουλειές των Allen/Lande, Bob Catley, Mark Boals και ασφαλώς της βασικής του μπάντας που είναι οι Starbreaker.

O Ralph Scheepers, frontman του group, δηλώνει για τη συνεργασία… «Δούλεψα με τον Magnus σε μερικά τραγούδια για τα προηγούμενα album μας “Seven Seals” και “New Religion” και τώρα είναι μεγάλη χαρά που τον έχουμε στη μπάντα. Στα αυτιά μου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους κιθαρίστες του πλανήτη κι ένας εξαιρετικός συνθέτης. Ανυπομονώ να βρεθούμε μαζί πάνω στην σκηνή».

Ο Karlsson εκτος απο φοβερος μουσικος ειναι και φοβερος συνθετης (Το Starbreaker,το πρωτο Allen/Lande και το Codex μετρανε αγρια) οποτε περιμενουμε ωραια πραγματα και απο εδω…

Φίλε δεν μου κολλάει καλά αυτό…πολυ τεράστιος μουσικός για τους Fear.[-X

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες…και μενα μου φανηκε περιεργο…αλλα μαλλον παιζει να μπηκε καμια Frontiers στη μεση…μιας και ο Karlsson εχει βαλει την υπογραφη του σε καμια 10αρια αλμπουμ της εταιρειας…θα δουμε!

έχω απαιτήσεις από τέτοιους μουσικούς…δεν μπορούν να περιορίζοντε σε μια μπάντα…καλύτερα να μου βγάλει 10 δικά του projects να απολαύσω μουσική…όπως και ο Vinnie Moore ας πούμε στους UFO…δεν είναι ότι δεν κολλάει επειδή λένε πολύ τη μαλακία ότι ξεφτιλίζει το μύθο του Schenker…απλά όταν στα album του σου έχει παίξει τα άπαιχτα και μένεις με το στόμα ορθάνοιχτο είναι κάπως να τον ακούς σε κατώτερες κλίμακες.

Άρα να υποθέσω ότι παίζει και να μην βγει σε περιοδεία μαζί τους απλά να είναι στο album?

Ναι αν αφοσιωθει στους Fear θα ειναι μεγαλη μαλακια…τα προτζεκτ του ειναι το λιγοτερο απολαυστικα!Τι παιζει ο ανθρωπος…Λογικα θα πρεπει να βγαλει κατι με τους Starbreaker αν υποθεσουμε οτι ειναι κανονικη μπαντα!Δυστηχως τελειωσαν και οι Last Tribe!

Αλλες λεπτομερειες δεν ξερω για περιοδειες κτλ…

Καλο θα ηταν να συμπληρωσουμε οτι ο Magnus Karlsson εχει επιμεληθει και αυτη εδω την δισκαρα…

Ενταξει τι να πουμε…δινει ρεστα ο ανθρωπος…σε μια κυκλοφορια που δεν εχει ακουστει οσο πρεπει κατα την γνωμη μου…

:bow:

Εντάξει το Escape into the sun ήταν τρελή δισκάρα…από τα καλύτερα του 2006…

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει τραγουδήσει σε 2 από τους καλύτερους δίσκους των Praying Mantis…Forever in Time και Nowhere to Hide…απίστευτα συναισθηματική φωνή…

και με δεύτερα φωνητικά σε Balance of Power 8)

Ενα νεο κομματι απο τους αγαπημενους Pharaoh στο space τους…Το Νο Remains!Moυ αρεσε παρα πολυ…
http://www.myspace.com/pharaohmetal

Sorry για το άκυρο, αλλά Eagleheart, όντως το Irae Melanox τα σπάει…8)

Oπ…συλλογη απο τους Crystal Viper με αφθονα σπανια κομματια τους…

1. The Last Axeman (album version)
  2. Blood And Gasoline (Virgin Steele cover)
  3. The Anvil Of Hate
  4. The Banshee
  5. The Last Axeman (Polish version)
  6. Flaming Metal Systems (Manilla Road cover)
  7. Wild Child (W.A.S.P. cover)
  8. The Island Of The Silver Skull
  9. I Am Leather Witch
  10. Shadows On The Horizon
  11. The Last Axeman
  12. Sleeping Swords
  13. Flaming Metal Systems (Manilla Road cover)

Track 2 features David DeFeis & Josh Block of Virgin Steele
Track 6 features Piotr Luczyk of Kat
Track 13 features Gerrit Mutz of Sacred Steel
Tracks 8-13 are an official bootleg recording “Live In Andernach 2007”
Tracls 2-5, 8-13 are previously unreleased
Track 1 is taken from the album “The Curse Of Crystal Viper”
Track 6 is taken from “A Tribute To Manilla Road” (Solemnity Music)
Track 7 is taken from “A Tribute To W.A.S.P.” (Codiac Records)

Εχει κυκλοφορησει υποτιθετε απο τις 25 Φεβρουαριου…αλλα δεν το εχω δει πουθενα ακομα!!

Έχω ακούσει στη σελίδα τους στο Myspace το Blood And Gasoline (Virgin Steele cover) και είναι φοβέρη η εκτέλεση που έχουν κάνει. Φυσικά ο DeFeis για άλλη μια φορά δίνει τα μέγιστα στα φωνητικά μέρη. Δύσκολο το βλέπω να έρθει το συγκεκριμένο δισκάκι στα μέρη μας αλλά ποτέ δεν ξέρεις και απο την άλλη.

Φοβερή κυκλοφορία επίσης είναι το 3ο μέρος του Dominici - A Trilogy Part. Progressive power με όμορφες και πιασάρικες συνθέσεις και παραγωγή καλοδουλεμένη.

Τσεκαρετε σε αυτο το λινκ ενα νεο κομματι απο Battleroar…ακουγετε πολυ καλο!!

http://www.myspace.com/cruzdelsurmusic