Εξαιρετικο album kατα τιν αποψη μου ειναι το[B] Thunderstorm /B,το ντεμπουτο tων δανων Iron Fire!
προσωπικα πιστευω οτι οι επομενες 3 δουλειες τους δεν πλησιασαν ποτε αυτο τον δισκο…
επισης συμφονω με τα παραπανω για το νεο Stormwarrior,γαμαει!!! HEADING NORTHE!!!
Oι Γερμανοι επεστρεψαν φετος μετα το Speak Of The Dead με ενα νεο αρκετα καλο δισκο!Στο γνωστο τους στυλ το ριφατο Power Metal…στην αρχη ο δισκος να πω την αληθεια δεν με ειχε ενθουσιασει…αλλα ενταξει ακροασεις με τις ακροασεις μου αρεσε ολο και περισσοτερο!Υπαρχουν μεσα καποια πολυ καλα κομματια οπως τα Carved In Stone,Drop Dead και το αγαπημενο μου Lost In The Void που ειναι Hitακι!Δυστηχως ομως υπαρχουν και καποια μετρια κομματια…και αυτο που μου εχει λειψει τελικα απο τους Rage…να βγαλουν μια μεγαλη δισκαρα τυπου Black In Mind!
Nα σημειωσω οτι η απουσια του τερατος Mike Terrana τουλαχιστον στο στουντιο δεν φαινετε…
Είναι γεγονός ότι οι Rage έχουν πέσει σε τέλμα τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ οτί το 13 ήταν ο τελευταίος τους δίσκαρος. Από εκεί και μετά δεν υπήρξε κάποιο άλμπουμ που να μου άρεσε από την αρχή μέχρι το τελός. Στο Welcome to the other side υπάρχουν κάποιες καλές ιδέες πάντως. Παρ’ όλαυτά ο νέος τους δίσκος είναι πολύ πιο άμεσος και στακάτος από τα προηγούμενες δουλειές τους. Και από τις λίγες ακροάσεις που του έχω ρίξει νομίζω ότι είναι αξιοπρεπής. Φαίνεται ότι καταλάβαν και οι ίδιοι ότι το κούρασαν πολύ το θέμα με τα συμφωνικά μέρη στα κομμάτια τους και το γύρισαν στα πιο heavy. Για να δούμε.
ooops… μάλλον το soundchaser δεν το είχα πάρει πρέφα. Δεν το έχω ακούσει παιδιά αυτό , οπότε σε αυτό που είπα εξαιρείται το συγκεκριμένο άλμπουμ. :-s :-s :? :?
Καλα, το Soundchaser παιζει μπαλα στους πολυ αγαπημενους μου δισκους (γενικα). War Of Worlds, Human Metal, Soundchaser και τα ρεστα μου. Σου ριχναν τη μια κομματαρα μετα την αλλη.
+10000. Είναι κάτι παρακάτω από καλός δίσκος. Θυμάμαι ότι το είχα πρωτοακούσει το Believe σε μια promo συλλογή της limp, την vol 3 για την ακρίβεια, όπου οι Shadowkeep μαζί με τους Exhibition (το The Sign Of Tomorrow των οποίων αγγίζει το τέλειο) ξεχώριζαν με διαφορά από τα υπόλοιπα συγκροτήματα. Ακόμη και τώρα των ακούω από την αρχή ως το τέλος του.
To Soundchaser τα έσπαγε. Όχι ότι το συγκρίνουμε με Thirteen, Black in Mind, End of All Days, Missing Link κτλ, αλλά πιστεύω ότι οι Rage στέκονται κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς πάντα και προσωπικά πάντα τους γουστάρω
Το καινούριo Rage είναι αρκετά καλό και μου αρέσει περισσότερο από το Speak of the Dead. To Soundchaser όντως ήταν πολύ καλό, με το Unity να ακολουθεί κατά πόδας. Εκπλήσσομαι πάντως από Άκη και Παναγιώτη πού δεν αναφέρουν δισκάρες όπως τα Secrets In A Weird World & Perfect Man τα οποία περιέχουν κάποια από τα κορυφαία κομμάτια τους. Φυσικά εννοώ τα Don’t Fear the Winter, Invisible Horizons αντίστοιχα!
Εγώ αναφέρθηκα στα άλμπουμς που έχουν βγάλει την τελευταία 10 ετιά! Δεν είπα τπτ για τα παλιά τους που είναι καταπληκτικά! Τα κομμάτια που ανέφερες είναι όντως από τα καλύτερά τους. Τώρα σαν δίσκους στο σύνολο ξεχωρίζω μάλλον το Trapped και το Missing Link.
Τα 5 albums περιόδου 1988 - 1993 κλείνουν σπίτια, γκρεμίζουν στρατόπεδα, δέρνουν φλώρους, ματώνουν αυτάκια και ξηλώνουν σβέρκους!
Η τριάδα Peavy Wagner, Chris Efthimiadis και Manni Schmidt έσπερνε, έδερνε και όχι μόνο…
Από εκεί και πέρα τα επόμενα (μέχρι και 1996) είναι φοβερά, συμπαθητική θεωρείται και η πρώιμη περιοδός τους, για κλάματα τα late '90s, αξιοπρεπή τα albums με τον Αμερικάνο και τον Ρώσο (μέχρι και 2003), αλλά το προηγούμενό τους έπιασε πάτο…
Ωρέ Maiden, το ΧΙΙΙ είναι για κλάματα?? Θυμάμαι τότε που είχε κυκλοφορήσει ότι όντως το θάβανε πολύ οι παλιοί τους οπαδοί, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. Νταξ, και μεις με Down By Law μεγαλώσαμε, αλλά το ΧΙΙΙ το θεωρώ πολύ ωραίο δίσκο.
Εντάξει και για μένα τα late 90’s είναι τα πιο μέτρια τους. Πάντως υπάρχουν κάποιες κομματάρες και σε αυτά. Στο Ghosts μου αρέσει πολύ το Back In Time, το οποίο μου θυμίζει αρκετά Metallica! (κυρίως στα φωνητικά)