Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

χμου…
οι πολυ αγαπημένοι Cloven hoof θα κυκλοφορέψουν συντομα ένα επανηχογραφημένο best-ακι, σε 2 μέρη απο την UNIVERSAL (Ζντοινγκ!) αφού δεν βλέπω να επανακυκλοφορούν τα sultan’s και dominator… μόλις μου ήρθε το πρώτο volume και έχω πάθει μεγάλη ΗΤΤΑ !!! με παραγωγάκλα, πολύ καλά remakes απο μερικά κλασσικούδια, τα τραγούδια του EYE OF THE SUN παιγμένα με σαφώς 80ς προσανατολισμό και ένα πολύ καλό δείγμα απο το επερχόμενο, throne of damnation στο mutilator … ΕΠΟΣ !
Αυτό κυριοι είναι βρετανικό ΑΤΣΑΛΙ… αλλά είναι για 100-200 άτομα… δυστυχώς !!!
μόνη παραφωνία το ελαφρώς 3$@$@# εξωφυλλο…

Από Shadow Keep θα έλεγα ότι προτιμώ το πρώτο άλμπουμ. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει και μπορεί να ανταποκριθεί ο τραγουδιστής στο na τραγουδάει κομμάτια που άγγιξε η φωνή του Θεού Carl αλλά περιμένω να τον ακούσω πρώτα.

Leverage - Blind Fire

Η Frontiers πραγματικα εχει κανει ενα μεγαλο ανοιγμα προς το Ηeavy/Power/Melodic Metal…μετα το εξαιρετικο φετινο Saint Deamon ερχετε μια ακομη πολυ καλη κυκλοφορια στο χωρο αυτο…οι Φινλανδοι Leverage με το 2ο δισκο τους δεν προκειτε να αλλαξουν το metal…απο την αλλη μπορουν ομως να χαρισουν στον ακροατη μια ωρα πολυ καλης μελωδικης μεταλ μουσικης!Πιασαρικα κομματια,μια ελαφρια δοση Φινλανδικης μελαγχολιας,πολυ καλος τραγουσιστης,δυναμικες κιθαρες!!Σε ενα δισκο που προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους γουσταρουν μελωδια…

3ος. Και επανακυκλοφώρησε και το ντεμπούτο.

Ναι το ξερω για το ντεμπουτο…τα εχω παρει και τα 2 :slight_smile:
Ποιος ειναι ομως ο τριτος δισκος τους…?Tides και Blind Fire ξερω οτι γενικα εχουν κυκλοφορησει…α και ενα EP!

aha…αυτο το follow the river ειναι ep δηλαδή ε ? οκ γράψε λάθος !

Κάτι παλιό που μας αρέσει γιατί είναι αρκετά Dio, είναι 80s όπως αγαπήσαμε και είναι όμορφο. Μπορείς να το πεις και γαμάτο.

Angus-Warrior Of The World (1987)

Ξέρεις αν αυτό υπάρχει σε cd?

ναι, το επανακυκλοφόρησε η sentinel steel μαζί με το πρώτο τους ως διπλό cd, αλλά είναι μπελαλίδικη φάση αυτοί και το mailorder τους… δε στέλνουν ευρώπη. ίσως να μπορείς να το παραγγείλεις από καμιά hellion π.χ., αν το πετύχεις.

Thanks!

Θα τολμησω να πω μετα απο πολλες ακροασεις πως το νεο αλμπουμ τους ειναι και το καλυτερο τους…αν οχι καλυτερο ισαξιο με το πρωτο!Τρελη κομματαρα το Holy Cross…ελπιζω να το παιξουν και στο Hammers!Μαλλον θα κυκλοφορησει και στην Ελλαδα αυτη την βδομαδα επιτελους για να το απολαυσουμε στερεοφωνικα!!:smiley:

Manilla Road - Voyager

1. Tomb Of The Serpent King / Butchers Of The Sea 09:02
  2. Frost And Fire 06:01
  3. Tree Of Life 08:00
  4. Blood Eagle 06:10
  5. Voyager 09:30
  6. Eye Of The Storm 04:39
  7. Return Of The Serpent King 08:03
  8. Conquest 04:37
  9. Totentanz (The Dance Of Death) 07:56

Total playing time 01:04:03

Για να δουμε τι θα δουμε…κυκλοφορει την Παρασκευη…

Ειναι η ιδεα μου ή τα συγκροτηματα του Up The Hammers εχουν μια μικρηηηη ελλειψη πρωτοτυπιας; :lol:

τους bolt thrower τους ξερετε?? παιζει να βγαλουν καινουριο album?

Αρκετα καλο μανο!! ομορφο ακουσμα και πραγματι ποοολυ DIO (δεν μας χαλαει…)

Τους ξερουμε και ειναι φοβεροι…αλλα γραψε στις Death κυκλοφοριες καλυτερα για Thrower…

Ερχετε καυτος Μαρτιος…καθως και οι πολυ καλοι Pharaoh κυκλοφορουν τη νεα δουλεια τους με τιτλο Be Gone…Απο κατω το εξωφυλλο…

Το εξώφυλλο μου θυμίζει πολύ το δεύτερο δίσκο των Avantsia, κοινώς σε προιδεάζει για το πρόκειται να ακούσεις!!! Άντε να βγεί καμια καλή κυκλοφορία ύστερα απο τoν τελευταίο δίσκο των Avantasia γιατί έχουμε αραχνιάσει λίγο στο χώρο του fairytale power metal.

Γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το δίσκο των Pharaoh όπως επίσης και για
τους Royal Hunt?

βέβαια, οι Pharaoh καμιά σχέση με avantasia & fairytale power metal.

Ακριβως…καμια σχεση με αυτο το στυλ οι Pharaoh…

To Hunt κυκλοφορει 14 Μαρτιου…