Προσωπικά δεν δίνω καμία σημασία, γι’αυτό άλλωστε έχω πάψει να σχολούμαι με το εν λόγω περιοδικό εδώ και κοντά 3 χρόνια. Απλώς εξέφρασα μία απορία (την οποία είχα από τότε) όσο αφορά κάποια albums του μήνα τα οποία τελικώς δεν συμπεριλαμβάνονται στα κορυφαία της χρονιάς.
Παιδια μη τη ψαχνετε… Οι τυποι πλεον δε παιζονται. Εχω μια απολυτα εγκυρη πληροφορια για το συγκεκριμενο θεμα, την οποια αν πω εδω (αν και δε θα το θελα) αν ειχατε εστω και σε λιγη υποληψη το συγκεκριμενο εντυπο, θα χασετε πασα ιδεα. :roll:
χαχαχ
ενα αλλο καραμπαμ παραδειγμα (αν θυμαμαι καλα) ητανε με το προηγουμενο αλμπουμ των lacuna coil το comalies.αλμπουμ του μηνα και στο τελος απατο!χαχαχ
και η φαση ηταν οτι ειχα πετυχει το χρονοπουλο στο ροκ σιτι του πειραια να εκθειαζει το αλμπουμ με το γνωστο του στυλ : μισοκοιμησμενος (και καλα σοβαρος) και γεματος απαθεια προς τον υπολοιπο κοσμο (και καλα ποιοι ειστε εσεις μπροστα στον αρχοντα του μεταλ)!χαχαχαχαχα :lol: :lol:
Εκφρασου ελευθερα.Μην καταπιεζεις τον εαυτο σου.
Λοιπον μετα απο πολυ λιωσιμο…και επειδη το εχω πλεον και στα χερια μου μπορω να πω πως το δισκακι ειναι τουλαχιστον απολαυστικο…Μελωδικο Metal α κλασης και καρυδατο!Βασικα ολα τα κομματια ειναι πιασαρικα και σου καρφωνοντε στο μυαλο,με ξαφνιασε πολυ ευχαριστα γιατι με το Liquid Monster ειχα ξενερωσει αρκετα…αλλα ενα κομματι που υπαρχει εκει μεσα ειναι πραγματικα απιστευο…μιλαω για το End In Sorrow το οποιο απο την πρωτη στιγμη μου ειχε καρφωθει και τωρα πλεον μπορω να πω οτι βαζει υποψιοτητα για τα καλυτερα κομματια της χρονιας!
Επιπλεον να πω οτι κυκλοφορει σε εκδοση με 3D εξωφυλλο και το δισκακι ειναι κοκκινο μεσα…
ναι!!!
εγω μπορω να πω οτι επιοικως γαμαει!!
και γω ειχα ξενερωσει με το liquid monster
και να σου το downburst
τι κουλο εξωφυλλο λεω ειναι αυτο
το βαζω να παιξει
και καθε επομενο κομματι με πορωνε παραπανω απο το προηγουμενο.
οταν τελειωσε η πρωτη ακροαση.μου χε αφησει φοβερες εντυπωσεις.και λεω αποκλειται να ναι τοσο καλο
και να που το ξαναβαζω και μια απο τα ιδια παλι.
ευγε
και οσοι δεν εχετε δει το dvd τους να το δειτε
ειναι καταπληκτικο
τρελο υλικο
κομματια και απο τα λαιβ τους εδω
με τον andy να χει το χερι στο γυψο και να τα δινει ολα!!!
αντε να τους ξαναδουμε!!!
Ετσι ακριβως!!!Δεν το εχω παρει το DVD δεν το βρηκα εγκαιρα γαμωτο…ποπο ρε αυτο το End In Sorrow τι κομματαρα ειναι!!
Θεωρώ ότι το Liquid Monster είναι άκρως παρεξηγημένο άλμπουμ, ίσως επειδή δεν διαφοροποιήθηκε από το κορυφαίο Soul Temptation, αλλά απλώς το αντέγραψε. Το ύφος και των 2 albums ίδιο είναι άλλωστε. Το τελευταίο αντιθέτως δεν μου έχει κάνει καμία εντύπωση, αντιθέτως με εκνευρίζει o “συμφωνοποιημένος” ήχος και το ότι δεν υπάρχει ποικιλία στo δίσκο. Oλα τα κομμάτια μου φαίνονται να έχουν το ίδιο tempo.
ναι οτι δεν υπαρχει μια ποικιλια στα κομματια ειναι αληθεια
οπως καπως στο metus mortis σε σχεση με την δισκαρα ambiguity
αλλα απο την αλλη ειναι τοσο καλα ολα τα κομματια που δεν εχω κανενα προβλημα
κολλητικο και το How do you feel με ριφ δανεισμενο απο anytime anywhere των gotthard!!
Μπραβο στον Θοδωρη Μηνιατη για την κριτικη στο Saint Deamon…το ακουω ενα 20ημερο τωρα και πραγματικα το απολαμβανω!Μιλαμε για εναν φοβερο δισκο…δεν εχω κατι αλλο να πω τα ειπε ολα στην κριτικη του το παληκαρι!Ακουστε και απολαυστε πραγματικα…
Περιμενω και κριτικη για τα 2 Leverage…
Οι βετεράνοι bay area metallers Vicious Rumors ανακοίνωσαν πως στη θέση πίσω από το μικρόφωνο θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Ronnie Stixx (Shadowkeep, Divine Ruins).
Πρωτον, χαιρομαι παρα πολυ που ο τραγουδιαρης δεν ειναι φιρμα στο χωρο. Κρινοντας απο τα σκηνικα Ριβερα, καλυτερα που πηραν εναν πιο ‘‘αγνωστο’’
Δευτερον, οι Shadowkeep απ οτι θυμαμαι ειναι μια μετριοτατη μπαντα. Ειχα κανει ριβιου ενα δισκο που βγαλαν το 2002. Ακομα θυμαμαι τη φατσαμ οταν μπηκαν στο τοπ 20 του Χαμμερ -σταυροκοπιομουν κυριολεκτικα. Θα επανατσεκαρω μονο και μονο για τον τραγουδιαρη.
Παντως ελπιζω σε μια καλη συνεχεια. :-k Ο δισκος ειναι ετοιμος και οι δηλωσεις (κρινοντας και απ’ το Wallball που σταθηκε ως μακραν οτι καλυτερο απο την εποχη του μακαριτη) ειναι αρκετα ενθαρρυντικες. Για να δουμε.
Oi Shadowkeep παντως ειναι της πλακας τελειως!:lol:
Εχω το cd τους…απιστευτα μετριο!!!Για να δουμε τι θα δουμε…το Warball οντως ηταν πολυ καλο!!
[CENTER][/CENTER]
ATTENTAT ROCK - STRIKE
Θέλω κάποια γνώμη για το συγκεκριμένο, βρήκα ένα video στο tube και το βρήκα ενδιαφέρον :-k
οι shadowkeep είναι μια χαρά μπάντα και το chaos theory δισκάρα. σε αντίθεση με το warball.
Σε χαλαει το Warball?Μια χαρα επιστροφη το θεωρω…
ναι, βαρετό και τυποποιημένο μου φάνηκε. βασικά, λίγο κάτω από το επίπεδο του τελευταίου twisted tower dire.
αντιθέτως, αυτό…
είναι εξαιρετικό αμερικάνικο power παιγμένο από άγγλους που ξέρουν τι θέλουν να παίξουν και πώς να το παίξουν. και κυρίως δεν κάνουν αγγαρεία όπως ήταν αυτή του warball. θεαματικά βελτιωμένοι συγκριτικά με το ντεμπούτο τους, από τις λίγες σοβαρές heavy metal μπάντες της αγγλίας και του limp, φαντάζουν ως πιο προσιτοί πιασάρικοι και μελωδικοί helstar, έχοντας την οπτική των crimson glory κατά κάποιον τρόπο. power που έχει τη δύναμη και όχι μόνο το όνομα, μελωδιάρες, ωραίους παίκτες, σοβαρό τραγουδιστή (πλέον τα πολύ ψιλά του με κουράζουν ελαφρώς, αλλά με κουράζουν και σε πολλούς άλλους…), τρομερά riffs και φαντασία. η παραγωγή μπορούσε να είναι πιο προσεγμένη, αλλά και πάλι, σε σύγκριση με το πλαστικό που κυκλοφορεί είναι μια χαρά… ακούγονται σαν μέταλ μπάντα τουλάχιστον. γενικά, από τα πιο ωραία power δισκάκια της τρέχουσας δεκαετίας. όσοι δεν έχετε δώσει βάση, ακούστε τραγουδάρες όπως τα “distant paradox”, “beware the signs”, “thorns and a rose”, “believe” "Chaosgenesis " και εξαιρετικά instrumental σαν τo “atalanta fugiens” ή ιντερλούδια που δεν μπήκαν στον δίσκο απλά για να τον γεμίσουν όπως το “kether’s syndrome”. περιττό να πω ότι δεν υπάρχει άσχημο τραγούδι εδώ.
To Warball είναι κάτι παραπάνω από μιά χαρά και το Netherworlds (το οποίο δεν ξέρω που κολλάει) και γαμώ τα albums! Οι Shadowkeep απλώς μία μέτρια μπάντα!
To Shadowkeep το εχω εδω και 4-5 χρονια περιπου…εχω να το ακουσω καιρο αλλα το θυμαμαι!Βασικα μου κανει για ενα αλμπουμ της σειρας απο την απιθανη Limp…
Αντιθετα το Warball ειναι πολυ πανω και για μενα…πολυ ομορφα κομματια,γαματες κιθαρες!Φωναρα Rivera!Τι αλλο να ζητησει ενας οπαδος του US Power?
τι να πω, προφανώς αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το us power. to “netherworlds” κολλάει στο ότι μου έδωσε την ίδια εντύπωση με αυτήν του “warball”… “ας βγάλουμε ένα χέβι μέταλ δίσκο”. ο χέβι μέταλ δίσκος βγήκε, αλλά ούτε καν άγγιξε. το “netherworlds” τουλάχιστον είναι στυλιστικά καλύτερο και πιο κοντά σ’ αυτά που μ’ αρέσουν.