Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Οχι ρε νταξει,λιγο δυσκολο να ξερουμε τι παιχτηκε ποσες σελιδες πριν…απλα για να ξες:p

έχει κανείς άλλος ερωτευτεί το 6 Days to Nowhere των Labyrith?

Δεν το έχω ακούσει καν. Τόσο καλό; Εγώ πάντως εμμένω σ’ αυτήν τη δισκάρα

true diamond.

To Return to Heaven Denied ειναι οντως διαμαντι!!! Απο τα λιγα κιολας

Αυτες τις μερες πεσανε στα χερια μου 2 αρκετα ενδιαφερουσες επαναλυκλοφοριες

1. Ruthless- Metal Without Mercy (ep) +2 ακυκλοφορητα τραγουδια προοριζομενα μαλλον για το δευτερο δισκο που ποτε δε βγηκε #-o

Για του φιλους τους αμερικανικου power ηχου των Mid 80’s (:bow2::bow2::bow2: )ειναι κατα τη γνωμη ενα " Must have". Το ep ειναι νομιιζω καλυτερο απο το ντεμπουτο τους “Disciples Of Steel” οποτε το προτεινω ανεπιφυλακτα

http://www.metal-archives.com/band.php?id=1871

1. Taramis - Queen of Thieves , Prowler ( demo pre Taramis) -Blood and Honour + Bonus Live DVD

Αρκετα ελκυστικο πακετακι η επανεκδοση του ντεμπουτου των Αυστραλων powermetallers. Παροτι εμενα μαρεσει ακετα πριν καποιος προβει στην αγορα του καλο να ακουσει πρωτα (ειναι καπως ιδιαιτεροι)

http://www.metal-archives.com/band.php?id=2008

http://www.myspace.com/taramis1

Το έβαλα πάλι σήμερα. Ότι δείχνει το εξώφυλλο!

Toυς αποπανω τους ακουνε αρκετοι καμμενοι underground fans σε ενα ξενο φορουμ
που γραφω.Εχουν και κατι συλλογες με 10-15 βινυλια και αλλα τοσα cd.
Ακουσα κατι μεσω myspace και ψηνομαι να τους σκαλισω.Ετσι για την καλτιλα!

Παίζει να είναι το καλύτερο τους. Φανταστικός δίσκος.

Το είχε προτείνει ο Angmar πριν κανένα μήνα, αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις κι εσύ. Απίστευτη δουλειά, στα δικά μου αυτιά κάπου ανάμεσα σε power και thrash, τί άλλο θέλεις δηλαδή! :smiley:

Συμφωνώ επίσης στο ότι είναι καλύτερο από το full length που έβγαλαν μετά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν το έβρισκα πουθενά και έκανα την εξής καγκουριά: Βρήκα όλα τα κομμάτια του EP στο YouTube και έφτιαξα playlist να τ’ ακούω στο προφίλ μου! #-o Και τώρα μου λες ότι εσύ όχι μόνο το βρήκες αλλά και με 2 ακυκλοφόρητα! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

Αλήθεια, μπορείς να κάνεις μια μεγάλη μαγκιά και να το ανεβάσεις πουθενά στο νετ; :smiley: (εντάξει, αν ξέρεις εννοείται. :))

Τους ακούω αυτή τη στιγμή. Πολύ ωραίο γκρουπ και με προσωπικό ύφος! Εύγε, άριστη πρόταση φαίνεται να είναι. :thumbup:

Εγώ με τη σειρά μου να προτείνω τις εξής δισκάρες των Γερμανών Metal Inquisitor:

Δεν ξέρω τί ακριβώς να πω για να τους περιγράψω. Απλά, ΚΑΥΤΟ ΑΤΣΑΛΙ. Ακούστε τους και μόνοι σας, οι τύποι πραγματικά “το χουν”.

Metal Inquisitor οντως πολυ καλοι !!

Ας τσεκαρουμε και το Primal Fear να δουμε τι λεει …

Τι προβλημα εχουν μερικοι με το power και το σνομπαρουν? Εγω παντως γουσταρω power.

Ειναι αμπαλοι ρε. :stuck_out_tongue:

NAI ΡΕ ΦΙΛΕ !!! :thumbup:

To Doomsday For The Heretics το ψαχνω πολλους μηνες στην αγορα, αλλα ματαια.

Επιβεβαιωνουν το οτι ‘‘οι Γερμανοι ξερουν να παιζουν Metal’’. To εχουν στο αιμα τους ρε παιδι μου.
Ναι, καυτο ατσαλι. Πορωτικοι και απολαυστικοι.

:smiley:

Ψήνεσαι για λινκ κι έτσι; :slight_smile:

Δεν τα ρωτανε αυτα…:slight_smile:

Δυνατο Heavy/Power Metal με συμπαγη riffs και στιβαρο λαρυγγι.

Πρεπει να ακουστει !

Λοιπόν καλοί μου επικάδες, θέλω λίγο τα φώτα σας.

Θέλω να μου προτείνετε κάνα καλό δισκάκι, αλλά με φωνή όχι υψίφωνη/τσιριχτή. Θέλω κάτι σε φάση omen, thunder rider, manilla road κλπ. Βαθιά, βαριά και συναισθηματική. Και επικό ε! Να κάθομαι να παίρνω πόζες κόναν στο δωμάτιό μου κιέτσ’

Για ρίχτε καμιά πρόταση

Τους Slough Feg τους ξέρεις ωρέ;

Ε καταρχας λιωσε το καινουριο των Μπατλροααααρ.Παπουτσι απ’τον τοπο σου.

Battleroar δε με συγκινούν (έχω ακούσει τα 2 τελευταία). Συμπαθείς, αλλά ως εκεί.

Slough Feg μπράβο. Έχουν και Slaine-ικό όνομα. Για πες τι χώνω από δαύτους?