Ωραίο το αλμπουμ τους, δε λεω, πολύ καλός τραγουδιστής επίσης, αλλά αν μπεις στη διαδικασία να το πάρεις σε όλα τα φορματ, τότε τα keeper και τα crimson glory Και τα savatage απο τα οποία ‘εμπνέονται’ 'γκουχ- γκουχ τι πρέπει να τα κανεις? Να αγοράσεις τις αυθεντικές ταινίες πριν τη μίξη?
αυτό φίλε μου είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. εννοείται πως υπάρχουν μεγαθήρια πολύ καλύτερα και ιστορικότερα από τους κάθε μάνιμαλ. το θέμα είναι να στηρίξουμε το τώρα, να προωθούμε με τις μπάντες που παράγουν αυτή τη στιγμή.
Kλωτσαει κωλους ! Ελληνιστι kicks ass !
Deathster όλο και πιο συχνά σε πετυχαίνουμε εδώ!
Ο δίσκος έχει κυκλοφορήσει σε cd-format, αμα δε τον έχεις βρει στείλε ενα πμ.
Πόσο γαμημένα τεράστια δισκάρα μπορεί να είναι!!!
Ε, θα το πω:
HEAVY METAL ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!
Μηπως το χεις ξαναποσταρει?
(καμαυ παντως ε)
Ε, τι να κάνουμε!
Τα καλά πράγματα γίνονται δυο φορές.
Ε?
Δηλαδή…αν το αγοράσουμε μόνο μία φορά δεν φτάνει? Η μαζί με τις μπάντες πρέπει να ‘προωθούμε’ και τους ομπσκιουρ ντιλερς ?
καθένας με τα βίτσια του φίλε μου. μικρό το κακό αν αγοράσεις δύο φορές ένα δίσκο από μία νέα και ανερχόμενη μπάντα. μπορεί να κάνεις και καλό κιόλας.
καλά τώρα, τα βίτσια ουδείς μίσησε , αλλά προτιμώ να αγοράσω κανένα μπλουζάκι καλύτερα, τουλάχιστον αυτά τα χρήματα πηγαίνουν στο συγκρότημα?αν βγει τώρα καμιά επανακυκλοφορία που να αξίζει τα λεφτά της, τότε δεν λέμε όχι στη δεύτερη φορά ή ακόμα και στην τρίτη…
Έχει ξαναπροταθεί, αλλά το έβαλα πάλι μετά απο καιρό και πραγματικά λέει πολύ άσχημα το δισκάκι! Πολύ καλό ντεμπούτο, περιμένουμε τη συνέχεια!
E ειπα να τσεκαρω μια τις αλλες μπαντες του UTH και προφανως μ’αρεσαν ! 8)
Δεν ξέρω αν το έχετε ποστάρει αλλά υπάρχει demο εκτέλεση νέου τραγουδιού Armored Saint.Tίτλος:Loose Cannon.http://www.myspace.com/armoredsaint1
Δε νομιζω να το ξερεις, αλλα μολις εγινες ο χρηστης της χρονιας :!:
Συμπαθες το νεο τραγουδι. Και το σημαντικοτερο ειναι πως νεος δισκος = tour. Αρα πιθανοτητα για live. Επιτελους!
Μακάρι να έρθουν και ας παίξουν πάλι στην τρύπα.Διάβαζα τότε κριτικές και καταριόμουνα όσους είχαν την ευκαιρία να τους τιμήσουν!Γαμώ την τύχη μου!
Τσέκαρα τους Astral Doors και έπαθα πλάκα. Όχι μόνο ο τραγουδιστής θυμίζει τον Κοντό, αλλά και τα session work της μπάντας είναι παραπάνω από αξιόλογο.
astral doors τα σπάνε άσχημα.
Mπορει να το εχω αναφερει ξανα, αλλα οπως και να’χει πρεπει να το ξαναθυμηθουμε:
[SIZE=“2”]LONEWOLF - Made In Hell[/SIZE]
Αγνο / ωμο / ξερο power metal.
'Η αλλιως πεσ’το και True Heavy Metal μωρε.
Ιδανικος συνδυασμος Running Wild riffs και Grave Digger φωνητικα.
Τα τραγουδια ειναι πραγματικα ενα κι ενα, αλλα προσωπικο αγαπημενο το ‘‘Nightpeace’’.
Επισης, δοξα και τιμη στην μπαντα για τον φορο τιμης στο ελληνικο κοινο με το ‘‘Hellenic Warriors’’ :
http://www.youtube.com/watch?v=ivonpNgrG34&feature=quicklist (live video με μετριο ηχο αλλα πολυ πορωση)
http://www.youtube.com/watch?v=EVkqnunfHfc&feature=quicklist (studio song)
Night ειλικρινα σαρεσαν οι Lonewolf?
Παραειναι μονολιθικοι για τα γουστα μου ρε γμτ και ειναι και ελαφρως γιδια (μουσικα παντα)
Αλλα τρελοι μεταλαδες,παθιασμενοι στα λαιβ και εχουν γραψει και “εθνικο μεταλλικο υμνο”
Το Hellenic Warriors
Astral Doors που αναφερθηκαν εξαιρετικοι
Ειναι το ιδανικο ακουσμα για ατελειωτη μπυροποσια και ατελειωτο headbanging.