Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

η afm γενικά βγάζει βινύλια αλλά δεν θυμάμαι να το έχω πετύχει κάπου

παντως δεν το βρίσκω πουθένα online σε βινύλιο. και τωρα τι???το παιρνω σε cd μιας και εχω λυσαξει να το ακουσω η θα το βρω σε καμια υπερ deluxe vinyl εκδοση σε κανα μηνα και θα κλαιω???

πάρε και τα 2 :smiley:

τσέκαρα και το site της afm. δεν αναφέρει τίποτα οπότε…

το τσιμπαω λοιπον…με δικη σου ευθύνη!!!
ευχαριστω bro!!!

στη διάθεσή σας :slight_smile:

Πρώτον,ποτέ δεν κατάλαβα το νόημα του να κυκλοφορούν σε βινύλιο,νέοι δίσκοι που είναι ηχογραφημένοι κάργα ψηφιακά και compressed και χίλια δυο άλλα κέρατα. Ο φετιχισμός έχει και τα όρια του,μερικά πράγματα είναι φτιαγμένα για να μπουν σε CD.

Δεύτερον,αν οπωσδήποτε θες να πάρεις το Manimal σε 2 εκδόσεις,υπάρχει λύση! Παίρνεις και της AFM και ψάχνεις και την private κυκλοφορία του που προηγήθηκε χρονικά κάτι μήνες. Και μετά αν θες,ολοκληρώνεις το Manimal-ιλίκι σου με ένα download του Demo 2005 το οποίο σπέρνει κανονικότατα!

Αυτά.

τι να πω τωρα…Συγνώμη ξερω γω!!!

LOL,τι συγγνώμη ρε συ,μια άποψη είπα και μετά προσπάθησα να σε βοηθήσω. Σόρρυ αν “ακούστηκα” απότομος!

χαβαλε κάνω ρε, οντως ακουστηκες αποτομος αλλα δεν παιζει προβλημα, και οντως ο φετιχισμος μου χτυπαει κοκκινα αυτη την εποχη, μιας και βγάζω λεφτάκια μετα απο χρονια και καλυπτω παιδικα μου ονειρα!!!

Αν θες πάντως καινούργιες κυκλοφορίες σε βινύλιο,μπορείς να πάρεις τα In Solitude και Helvetets Port της High Roller τα οποία δεν ακούγονται καθόλου παράταιρα σε LP!

για κατσε να τσεκαρω κανα κοματακι online…

ω ρε φιλε το in solitude ψιλογαμαει…και τωρα που θα το βρω αυτό???
αποφευγω να ψονιζω online γενικα!!

Αθήνα μένεις και ρωτάς που θα το βρεις; Και Μοναστηράκι υπάρχει και σίγουρα και σε κανένα από τα πιο “κεντρικά”,τα γνωστά. Τσίμπα το,είναι δισκάρα!

δεν νομιζω να το εχουν φέρειδυο φορέςμ τη βδομάδα τη κάνω τη βόλτα μου!!!ισως να μην το εχω προσεξει βεβαια επειδη δεν το ηξερα αλλα δυσκολο το βλέπω!!!μοναστηράκι ξενερώνω πλεόν, δεν ψονίζω.

Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά ο Shiva τα έχει, και πάω στοίχημα ότι θα τα χει και κανένας άλλος πιο κεντρικά. Καλή τύχη!

Εγώ το είχα πάρει σε lp απο steel legacy σε πολύ καλή τιμή.Ρίξε ενα pm σε τραμπάκουλα πρέπει να υπάρχει και σε cd

Nα έρθεις το Μάρτη στο UTH να το αγοράσεις απο κει!:smiley:

Επερχομενη σουπερ κυκλοφορια απο την Arkeyn Steel ,records.Ενα “θαμενο” κυριολεκτικα διαμαντι του Αμερικανικου τεχνικου Speed Power.A Shattered Dream λοιπον.Επενδυσετε αφοβα και θα με θυμηθειτε.Ειχε τυχη να ακουσω απο σποντα ενα τραγουδι απο το ντεμο τους περυσι και τρελαθηκα.Φυσικα μολις εμαθα οτι βγαινει και σε κανονικη κυκλοφορια μου τρεξανε τα σαλια.14 σεπτεμβριου βγαινει οποτε καντε τα κουμαντα σας

και για περισσοτερες πληροφοριες http://www.myspace.com/arkeynsteel

Kαι εγω το περιμένω πως και πως το έχω ακούσει και είναι πράγματι γαμάτο.Γενικά ολες οι επανακυκλοφοριες της arkeyn steel είναι εγγύηση