το τελευταίο των Vanishing Point “The Fourth Season”, μου άρεσε αρκετά…
αν ξέρει κανείς να μου προτείνει τι να ακούσω απ τα τρία προηγούμενα
το τελευταίο των Vanishing Point “The Fourth Season”, μου άρεσε αρκετά…
αν ξέρει κανείς να μου προτείνει τι να ακούσω απ τα τρία προηγούμενα
Πως θα γινει να το ακουσουμε ?? :roll:
Ψηθηκα απο τις αναφορες σε Kamelot και Masterplan στο review.
Ελα να πεφτουν τα pm please…
Αν και κανονικα επρεπε να το βαλω στις κανονικες κυκλοφοριες το βαζω εδω μπας και εκτιμηθει
Νεος δισκος απο BURNING STARR
Ειναι δισκαρα,ειναι επικο,ειναι λυρικο,ειναι πραγματικα καλο…
Ακουστε το.Δεν παιζουμε μαυτα.Αν σας θυμισει Manowar kai Warlord και νιωσετε ανατριχιλα μη ξαφνιαστειτε
Totally Recomended:):)
είναι πολύ καλό
με ερεθιζει το εξωφυλο:oops:
Eδω ειναι και ενα 10λεπτο ηχητικο δειγμα απο τον παραπανω δισκο των Burning Starr:
:!:http://www.youtube.com/watch?v=Qszoqp7gAkk
Με ενθουσιασε ρε ! :vibrate:
αποψεις για το καινουργιο WOLF???
Poli kalo akougetai, tha ependisw
Ξεκινάει με το ΡΙΦΦ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (“Speed On”). Και τα υπόλοιπα κομμάτια ωραία είναι. Πολύ ευχάριστος δίσκος, τέρμα Priest/Heavy Load σκηνικά.
Να το ακούσεις!
Και το καινούριο του Jack Starr είναι ΚΑΥΛΑ. Ειδικά ο καινούριος τραγουδιστής είναι κορυφαίος, πολύ καλύτερος από εκείνο τον Ισραηλινό που είχε στους Guardians of the Flame (αν και για το επίπεδο των συνθέσεων δεν είμαι σίγουρος αν φτάνει μέχρι εκεί). Πάντως ακούγοντας το δισκάκι μου γεννήθηκαν ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία τρελά γούστα με τις κομματάρες που έχει γράψει (πάλι), από την άλλη μελαγχολία όσο σκέφτεσαι τί θα μπορούσε να κάνει μαζί με τον David DeFeis αν δεν τα είχαν σπάσει στη δεκαετία του '80 και είχε παραμείνει στους Virgin Steele…
ευχαριστώ πολύ αδερφέ, και μιασ και σε βρήκα θα σε εκμεταλευτώ, κάπου διαβασα οτι το καινουργιο των manimal σπερνει αληθευει???ξερεισ αν θα παιξει σε βινυλιο???
γιαυτό δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. με starr δεν νομίζω πως θα είχαμε ποτέ αριστουργήματα σαν τα 2 marriage γιά παράδειγμα.
πάντως ο καλύτερος τραγουδιστής που πέρασε από τους guardians of the flame και δυστυχώς δεν ήχογράφησε το δίσκο γιά άγνωστους λόγους ήταν ο scott oliva (inner strength, wind wraith). έχω μιά συλλογή της cult metal classics που περιέχει ένα demo του flame that never dies με oliva και είναι ανατριχίλα. καμία σχέση με avigal
Σε βινύλιο δεν ξέρω αν θα βγει (ούτως ή άλλως δεν έχω πικ απ) αλλά μπορώ άνετα να πω ότι το Manimal είναι για μένα ο Δίσκος της Χρονιάς μέχρι τώρα, κορυφαία δουλειά (κι ας λέει ο Angmar ότι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, χεχε).
Μην το συζητάς καθόλου αδερφέ, δάγκωσέ το αλύπητα όπου το βρεις. Να ξέρεις βέβαια ότι η ιδιαιτερότητα των Manimal είναι ότι συνδυάζουν το γνωστό prog/power ήχο με πιο “μοντέρνες” κιθάρες, δεν είναι δηλαδή υπόδειγμα παραδοσιακού metal. Δεν ενοχλεί καθόλου βέβαια ε, τουλάχιστον όχι εμένα.
Θενκς για την πληροφορία μεσιέ. Θα το τσεκάρω σωποδήποτε!
καλά, manimal σπέρνει λέμε
τοσο πολυ ρε σκυλια???
μου βάλατε φωτιές τώρα, θα φύγει άμεσα!!!
Inmoria και Manimal τα σπάνε
πολύ καλές κυκλοφορίες και οι δύο
το καινούργιο 3 Inches Of Blood το άκουσε κανείς?
εμένα με την πρώτη ακρόαση μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον
[QUOTE=GRACCHUS BABEUF;691853]Ξεκινάει με το ΡΙΦΦ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (“Speed On”). Και τα υπόλοιπα κομμάτια ωραία είναι. Πολύ ευχάριστος δίσκος, τέρμα Priest/Heavy Load σκηνικά.
Να το ακούσεις!
λοιπόν φίλε μου άκουσα wolf πολύ τις τελευταίες μέρες και ομολογουμένως είναι πολύ δυνατό!!!και επειδη σε εμπιστευωμαι θα χτυπήσω και ένα manimal σημερα!!!
βέβαια το black flame παραμένει το καλύτερο wolf, έτσι?
όσο γιά 3.o.b., μάλλον θα το τσιμπήσω σήμερα
ξερει κανείς αν το manimal παιζει σε vinyl???