Nightwing, τι σου έχω, αν ψάχνεις επικούρες…
Όλα κλασσικούρες! Βαριέμαι να γράφω όμως ένα-ένα τα συγκροτήματα!
Και τώρα…
Nightwing, τι σου έχω, αν ψάχνεις επικούρες…
Όλα κλασσικούρες! Βαριέμαι να γράφω όμως ένα-ένα τα συγκροτήματα!
Και τώρα…
Εγώ λέω να πιάσεις την λίστα του Night*Sky και να αρχίσεις να ακούς από την αρχή τα συγκροτήματα.
Είναι κάποιες σελίδες πιο πίσω.
ε δεν μπορεί να μην σε αγγίζει ΑΥΤΟ
και τα 3 πρώτα (σε) σοδομίζουνε καλά, απλά δεν το ξέρεις. νταξ, το μεσαίο λίγο περισσότερο.
τι κομματάρα ειν αυτό το I’m Alive -> http://www.youtube.com/watch?v=OAYKTA6rA54.
btw, τραμπ δε νομίζω ότι ειναι κ αντιπροσωπευτικότερη μπάντα του είδους, περισσότερο για love or hate τους έχω.
πιστεύω πως γιά έναν μεταλλά οι Cirith Ungol είναι love/hate κατάσταση. γιά κάποιον όμως που αρέσκεται στον επικό ήχο η μπάντα είναι στανταράκι. τουλάχιστον γιά τη δική μου γενιά που έπικ μέταλ σήμαινε (πέρα από Manowar φυσικά) Liege Lord, Virgin Steele, Omen, Brocas Helm, Heavy Load, Manilla Road κλπ.
με τα τωρινά δεδομένα μπορεί να θεωρούνται απλά μιά αρχαιολογία
γεια σας παιδια…καινουριος ειμαι εδω…γουσταρει κανεις σας Blind Guardian?ετοιμαζω μπαντουλα με τετοιο στυλ μουσικης…αλλα πραγματικα απορω αν θα καταφερω ποτε να βρω ντραμερ που να μπορει να παιξει ετσι ρε γαμωτο
Εχεις βρει το αντιστοιχο “Andre” δηλαδη και προβληματιζεσαι για τον ντραμερ?
btw http://www.rocking.gr/modules/forum/forumdisplay.php?f=35
Βασικά ανάμεσα σε όλα αυτά τα ποστ με τα λικς από (θεϊκά, ναι) καλτ ή άντεργκράουντ συγκροτήματα που έχετε ποστάρει, η προσοχή μου έπεσε εδώ.
Και μου γεννήθηκε μια τρομερή υποψία. Μια πολύ ενοχλητική σκέψη, που βέβαια μπορεί να είναι μόνο αυτό… μια απλή, επίπολαιη και απαισιόδοξη σκέψη, αλλά όσο δεν διαλύεται τόσο μου τριβελίζει το μυαλό. μακάβριοι ήχοι εγχόρδων
Νάιτγουινγκ, τί έχεις ακούσει από ACCEPT;
Η ιστορικη αυτη απαντηση του nightwing με περισσια οργη θυμο και τραμακισμο ηρθε σαν κεραυνος και χτυπησε τον γκρακχο στο σαγονι.(uppercut φαση)
Σκορπια κομματια.Αλλα καταλαβαινω τι λες,θα παω να ακουσω.
έ και το πρώτο Στορμγουιτσάκι είναι έπος.
Οι Jacob’s dream βγάζουν σταθερα πολύ καλα σιντάκια ακόμα και χωρίς τον Taylor,αλλα το μεγαλούργημα του demo-cd με μεσα κατι Rape of Innocence δεε πιστεύω να ξαναβγάλουν.
Alas, was I proven true…
Μια που η αλήθεια επιτέλους αποκαλύφθηκε λοιπόν, παράτα για την ώρα ΟΛΑ όσα σου προτάθηκαν εδώ (τα πιάνεις και αργότερα για να τα εκτιμήσεις) και πας ΤΩΡΑ να ακούσεις 1) Restless and Wild, 2) Balls to the Wall, 3) Metal Heart και 4) Breaker.
Και να μην ξαναγράψεις στο φόρουμ αν δεν τ’ ακούσεις!
Ρε,οι accept δεν μ’αρεσαν.Δεν καταφερα να ακουσω ενα κομματι ολοκληρο,ασε που δεν αντεχω τα φωνητικα καθολου.
Αυτο το κομματι των brocas helm το σιγουτραγουδαω καθε μερα:p
[SIZE=“4”]ETERNAL BAN ![/SIZE]
Συμφωνώ.
Ε καλά, ούτε εμένα μ’ αρέσουν οι Accept 8)
εσένα ban μπορούμε να σε κάνουμε???:-s:-s:-s
Jag Panzer θέουλες πραγματικά, δεν το περίμενα να μου αρέσουν τόσο πολύ, εννοείτε θα λιώσω ότι έχω βγάλει και μη8)
Now playing: Dark Tranquillity - Senses Tied
via FoxyTunes
Οι jag panzer πολυ καλυτεροι.Freedom ας ενωθουμε,και ας παμε για καφε,γιατι βαριεμαι να πολεμαω.
Ρε παιδιά, αφού δε σας αρέσουν οι Accept, μήπως να το παρατήσετε το άθλημα; :roll:
Δεν βγηκε τυχαια η φραση ‘‘Ακου Accept να δεις τι θα πει heavy metal’’.
Ντροπη σας.
και γω για καφέ με freedom και nightwing με κόβω…