Θεοί οι Stormwitch και το αποπάνω είναι εύκολα το καλύτερό τους.
εμένα το νέο RAM δεν με έπεισε καθόλου (σόρρυ γράκχε :D)
δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να το συγκρίνω με τα προηγούμενα και μου φάινεται πως και αυτό έπεσε στην παγίδα της μόδας “αναβιώνουμε μερσιφουλ φέητ καταστάσεις” αλλά δεν το κάνουν όσο καλά όσο το κάνουν οι In Solitude.
Ε καλά, το είχα καταλάβει.
Τραμπ, όπως είπα, οι RAM στο τελευταίο δε μου θυμίζουν τόσο Mercyful Fate, όπως οι In Solitude και οι Portrait (τους οποίους εννοείται ότι αγαπάμε παράφορα), όσο [SIZE=“5”]PRIEST[/SIZE]. Σε όλα! Από τις κιθάρες και τα σόλο μέχρι τις τσιρίδες και τον ήχο των drums. Νομίζω ότι τελικά αυτό είναι που τα εξηγεί όλα!
Βασικά και τα 4 πρώτα stormwitch είναι απίστευτες δισκάρες.
εξακολουθούν να θυμίζουν Priest αλλά εντυπωσιακά λιγότερο απότι τα προηγούμενα. γιά μένα είναι ξεκάθαρη η στροφή τους και με ξένισε μπορώ να σου πώ γιατί περίμενα πολύ περισσότερα
Μιας και αποφασισα να ασχοληθω περισσοτερο μπορειτε να μου πειτε με τι να ξεκινησω να ακουω heavy ή epic?
Ε πες τι εχεις ακουσει κιολας.Γιατι η κλασικη απαντηση(και η σωστη) ειναι “λιωσε Priest και ξαναελα” αλλα δε ξερω τι εχεις ακουσει…
χμμμ το “έπικ” δεν το λές και παρακλάδι. είναι όρος που πιό πολύ έχει να κάνει με το φήλινγκ
Αν κερδιζαμε ενα 20ευρο για καθε φορα που διευκρινιζεται αυτο…:lol:
ξεκινας μ’ αυτο που τα εχει και τα δυο.
κατι τετοιο ειναι ασπουμε αυτο ή αυτο. ενδεικτικα δυο αλμπουμς που ακουω κι εγω που ειμαι εκτος.
με αυτο τα σπαω και γω και με λεει ο ντουντ ΠΑΟΥΕΡΑ (παροτι δεν νομιζω να ειναι παουερ και δεν θελω να ειναι παουερ :p, αλλα ο ντουντ πρεπει κατι να πει)
Ναι ηθελα να το διευκρινισω αυτο να μην μου πειτε ακου Priest.Αλλα πιστευω ο nomisterakiς επιασε το νοημα και τα 2 που μου εστειλε ειναι κομματαρες,αν και απο BattleroaR ειχα ακουσει ενα σιντι τους το Age of Chaos νομιζω,αλλα με ειχαν ψιλοχαλασει τα φωνητικα σε καποια κομματια…Ακουω stormwarrior,lonewolf,κανα hibria αμα τυχει,κανα σκόρπιο μανογουορ κτλ.Α,και doomsword,αν και αυτους τους λες epic doom metal,περισσοτερο.
Θα μιλησουμε για χεβι με επικο φιλινγκ τελικα η για σπιντοπαουεριες?Αποφασισε:p
Τεσπα,για τσεκαρε κι αυτο να μου πεις αν προσεγγιζει αυτο που θες
κλειδώστε το ξέρω γω
Βασικα εγω θα ελεγα να:Νταξει αν εξαιρεσεις οτι ειχα χαζεψει περιμενοντας να ακουσω τα 2 τελευταια λεπτα δεν μ τρελανε:p
Πειτε μου τα κλασικα χιεβι που πρεπει να τσεκαρω(εκτος απο πριστ και μειντεν)και τα κλασικα επικ(ή εστω,χιεβι με επικ συναισθημα)που πρεπει να τσεκαρω και ειμαι οκ.
κοίτα αν δεν σου λένε πολλά οι Cirith Ungol τότε μάλλον το έπικ μέταλ δεν είναι αυτό που θες να ακούσεις. ποδοσφαιρόφιλος που να μην του αρέσει ο Μαραντόνα υπάρχει?
Φιλε τραμπακουλα μπερδεψαμε τα μπουτια μας.Οταν εκανα το ποστ μου δεν ειχα δει το δικο σου,μετα πηγα ακουσα cirith ungol και μ’αρεσανε πολυ μπορω να πω.
χαχα μπλέξιμο δεν λες τίποτα
Για τον Nightwing:
Επικο, Heavy, Ελληνικο.
το καλυτερο τους αλμπουμ και το πιο ντουμ, οπως πρεπει δλδ. τ’ αλλα δεν με αγγιζουν σχεδον καθολου.