το overlorde που λετε το ειχα ακουσει οταν βγηκε. νταξ, αποψεις ειναι αυτες βεβαια. ουτε αδιαφορο, ουτε δισκαρα για μενα. αξιολογο ομως ναι…
Για μένα πάρα πολύ καλός δίσκος8)
Πολυ καλος δισκος…ειναι το Outworld των Outworld
Oι Outworld ειναι Αμερικανοι και παιζουν ενα μειγμα power/speed/prog!πολυ δυνατο αλμπουμ,απο τα καλυτερα φετος στο ειδος!
:thumbup::thumbup::thumbup:
Πολυ ωραιος classic metal δισκος ειιναι των Νορβηγων Griffin.
Μαλιστα κυκλοφορει και απο την Ελληνικη Burning Star.Τον δισκο τον πηρα,εχει και ενα μπονους DVD.Γενικα εχει ωραια πιασαρικα riff,ωραια φωνη,γρηγορα και αργα κομματια!Οσοι ειχατε παει περσι King Diamond θα πρεπει να τους θυμαστε,ηταν το πρωτο support…Μετα επαιζαν οι Θεοι Thunderbolt!!!
Πολυ καλη μπαντα οι Thunderbolt οντως!Αλλα προτιμω το πρωτο αλμπουμ τους παρα το τελευταιο τους!Το πρωτο ειχε καποιους υμνους μεσα!
Οσο για το Griffin…καλο ειναι αλλα πολυ μικρο σε διαρκεια νομιζω!33 λεπτα καθαρου Heavy αλλα εν ετη 2007 ειναι πολυ λιγα πιστευω…\
Ακουσα και το Χ-Piral-Hunters.Οι Ελληνες πιστευω τα καταφεραν!Δυνατο Power με μελωδια!Καλο αλμπουμ,καλυτερο απο το ντεμπουτο τους!
Λοιπον…πολυ καλη κυκλοφορια…
Απο την χωρα των χιλιων λιμνων ερχοντε οι Essence of Sorrow.Το Reflections of the Obscure ειναι το πρωτο πονημα τους!Μιλαμε για σκοτεινο μοντερνο power,πολυ καλεςς συνθεσεις και ενας πολυ καλος τραγουδιστης που η χροια του μου θυμιζει εντονα τον τεραστιο Mats Leven!!Tσεκαρετε το!
Wolf-The Black Flame(2006)
Εξαιρετικος δισκος κλασσικου heavy/power με στακατα riffs,ωραιες μελωδιες και ενα horror feeling.
Απαραιτητη επενδυση για ολους τους κλασικομεταλλαδες.Στο ιδιο στυλ κυμαινονται και οι προηγουμενες δουλειες τους με λιγο καλυτερα τα Wolf,Evil Star
Προσφατα επεσε στα χερια μου το Ecstasy and danger των Ostrogoth του 1984.Η μπαντα απλα γαμει και σπερνει.
Το μόνο που μου αρέσει από αυτούς είναι το “Black Wings” του 2002! :yes:
Δεν ξέρω ρε Κώστα, ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό το album… :-s
Ίσως γιατί το 1984 βγήκαν άπειρες καλύτερες δισκάρες… :dunno:
απο thunderbolt λες σιγουρα αυτο:
πολυ ενδιαφερουσα κυκλοφορία οντως. το δευτερο δε το χω ακουσει αλλα απ οτι μου πε φιλος γνωστης που εμπιστευομαι την κριση του, ε μαλλον δε πιανει πολλα…
το νέο x-piral οντως πολυ καλο. εχουμε και review του στο ροκιν αν σε ενδιαφερει.
http://www.rocking.gr/review1270.php
enjoy!
Αngmar αυτο ακριβως λεω:)
Το 2ο τους ειναι απλα καλο,τιποτα το τρομερο!
Γαμω τα avatar,Ghostbusters 2 ε?Ωραιος!!
ωωω!! θενκς α λοτ! οντως ghostbusters τρελο ρισπεκτ! :respect:
θα επανελθω πιο μετα με ποστ ον τοπικ.
Περιπτωση αδικοχαμενης μπαντας ειναι οι Σουηδοι Amaran.Κυκλοφορησαν δυο δουλειες, τα
Α World Depraved(2002) kai Pristine in Bondage(2004) και μετα διελυσαν.Η μουσικη τους ειναι πολυ
ιδιομορφη.Συνδυαζουν gothenburg metal riffs,καθαρα γυναικεια φωνητικα και το αποτελεσμα ειναι
εκπληκτικο.Οι πιο πολλοι τους χαρακτηριζουν power metal κατι με το οποιο δεν συμφωνω απολυτα.
Θα τους τσεκαρω στανταρ…αν και δεν ειμαι φαν των γυναικειων φωνητικων!
Ο δισκος με τον οποιο ειχα κολλησει για σχεδον 1 χρονο!
Tribuzy - Execution
Οι Βραζιλιανοι τα εδωσαν ολα,2 πρωην μελη των γνωστων στο power κοινο Thoten εφτιαξαν τους Tribuzy!
Καλεσαν σε ενα κομματι τον Bruce Dickinson…αλλα η μεγαλη εκπληξη ειναι το κομματι που τραγουδαει ο Michael Kiske!!Το τελευταιο καθαρο power κομματι που εχει τραγουδησει εδω και πολλα χρονια!Κιθαρες ξυραφι,γρηγορα και ρυθμικα κομματια,πολλοι καλεσμενοι σε μια διασκαρα που δεν εχει ακουσετει πραγματικα καθολου!
Το κομματι με Bruce ειναι σαν να βγηκε απο το Accident και λεγετε Beast In The Light.
χμ…ελα ρε…και ειναι παμφθηνο στο μετροπολις. κάπου στα 6.90…μαλλον θα το τιμήσω μου φαινεται.:-k
Ναι τοσο εχει,γενικα ολα της Arise Records τοσο εχουν αλλα τα πιο πολλα ειναι σαβουρο power!
Παιδιά, εγώ (ως συνήθως τα τελευταία χρόνια) απογοητεύτηκα και από αυτόν τον δίσκο!
Δεν λέω ότι δεν έχει καλές στιγμές, αλλά έχει και πολλά χιλιοπαιγμένα σημεία! :?
Μάλλον περίμενα κάτι το εξαιρετικό λόγω των συμμετοχών και δεν βρήκα ανταπόκριση… :dunno:
Έχει 3 - 4 πολύ καλά tracks, αλλά κυρίως αξίζει (για μένα) για τις guest συμμετοχές των Bruce Dickinson, Roy Z, Michael Kiske, Roland Grapow, Dennis Ward, Ralf Scheepers και Mat Sinner!!!
Εντάξει, αν κάνει 6,90 € μπορείς να το αγοράσεις έστω και για συλλεκτικούς λόγους, αλλά 15 € δεν νομίζω ότι τα αξίζει… :-k
Μην μου πεις οτι βρισκεσε και εσυ καπου εκει κοντα σε αυτην την φωτο?