Στα όνειρά μου μόνο… :lol: :lol:
Paidia min barate alla epese kata lathos sta xeria mou mia kikloforia pou mporei kai na aresei se kapoion sto club sas .
Rixte mia aytia… Ari Koivunen - Fuel For The Fire (finlandiko idol einai mou fainetai)
Afou to akousa (poli petaxta) eipa na to rixo sto sosto steki. Min pirobolate ton mi eidiko
To album το έχω ακούσει και μου άρεσε αρκετά, αν και θα το χαρακτήριζα ως μελωδικό hard n’ heavy. Πάντως καλά έκανες και το πρότεινες, μιάς κι αυτό είναι το thread στο οποίο “κολλάει” περισσότερο.
Για σένα ρε Daz , θα το τσεκάρω!
To akousa poli grigora kai mou fanike miso miso (power - melodic hard and heavy) . Eixe kai kati psilo-Maiden perasmata . Afou petixa to thread me tin proti eimai arxontas :lol:
Exei foni to palikaraki pantos alla exei xalia promotion (pros to paron) ektos Finlandias.
Aρεσε σε κανεναν ο νεος δισκος των Symphorce - Become Death ?
Δεν ειναι τιποτα το τρομερο,προσωπικα προτιμω το Godspeed απλα εδω γουσταρα που thrasizoyn ελαφρως σε καποια κομματια!
το godspeed ήταν παρα, παρα πολυ ωραιο!
τωρα με αυτα που μου λες, με προιδεάζεις αρνητικα…:-s
Οντως το album δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο.Το σωζουν ομως σε μεγαλο βαθμο
1)Ο Αndy Frank(εξαιρετικη ερμηνεια για αλλη μια φορα)
2)Τα κιθαριστικα του Markus Pohl(βαρια riffs +to thrasisma που ανεφερες)
Παντως τα κομματια Condemned,No Final Words To Say,Lies(ωραιο solo) ειναι καταπληκτικα
Τα υπολοιπα μετρια
Ολοκαινουριο αλμπουμ απο τους Paragon!!Αυτη η πολυ τιμια και καλη μπαντα ειναι κολλημενη στο παλιο καλο Speed Metal!!Εχουν αρκετα Sacred Steel στοιχεια για οσους δεν εχουν ακουσει!Ο δισκος λεγετε Forgotten Prophecies και οι λατρεις του speed οφειλουν να τον ακουσουν!!!
- Hammer of the Gods 05:24
- Arise 05:08
- Face of Death 03:51
- Halls of Doom 04:36
- Revelations (instrumental) 02:06
- Forgotten Prophecies 04:57
- Agony 07:31
- Souleaters 05:09
- Gangland 04:59
- Wargods 03:20
- Deny the Cross (Overkill cover) 04:38
Total playing time 51:39
Sacred Oath
Μια μπαντα που επανενωθηκε αφου ειχε δυαλυσει μετα το cult ντεμπουτο της του 1987!Τωρα κυκλοφορει το νεο δισκο της!
Λοιπον οσοι γουσταρουν να ακουσουν Maidenικα κομματια εποχης Piece Of Mind και Powerslave πρεπει οπωσδηποτε να ακουσουν αυτο το αλμπουμ!Darkness Visible ο τιτλος,διαβαζα σε καποια site τρομερα πραγματα γι αυτον τον δισκο μεχρι που τον ακουσα και κολλησα!!Φοβερη μουσικη πραγματικα!!!
- Words Upon the Stone 05:47
- Battle Cry 02:53
- Queen of the Night 06:10
- Darkness Visible 06:02
- Prophecy 05:03
- Calm Before the Storm 05:21
- Unholy Man 06:00
- Death Is Inevitable 04:47
- Beyond the Edge of the Flame 05:07
- The Golden Dawn 06:12
Total playing time 53:28
Messiah’s Kiss - Dragonheart
Φοβερος δισκος απο τους ΑμερκανοΓερμανους!!Ανοθευτο Ηeavy/Power,speed τα πιο πολλα κομματια!!Ενας απο τους καλυτεροιυς δισκους της χρονιας στο ειδος μας!!Mike Tirelli τα δινει ολα στα φωνητικα!!!
Πολυ ωραιο το εξωφυλλο…αλλα καπου το εχουμε ξαναδει!!:lol: :lol:
Μην είσαι τόσο κακός! :lol:
Δεν είναι και ακριβώς ίδιο…
Έχει άλλο λογότυπο και διαφορετικό τίτλο!!! :lol3: :lol3: :lol3:
αχαχαχαχαχαχχαχα…:lol3:
επος λεμε ρε. και ελεγα τι μου θυμίζει…:lol:
τραγικό.:lol:
ενιγουει, τι μου θυμισες τωρα…το πρωτο messiah’s kiss ηταν το πρωτο review που εκανα γενικα. συγκίνηση … έχουν περάσει 5 χρόνια περίπου από τοτε…
πολυ καλο το ντεμπουτο παντως. το χεις ακουσει;
αυτο εδω ειναι:
Ναι αμε!!Πολυ καλο και το πρωτο αλλα και το 2ο Μetal!!
Γενικα ειναι πολη καλη μπαντα!!
Ενταξει η Messiah’s Kiss ζουμαραν λιγο στην κοπελα στο εξωφυλλο…:lol:
Και διαβαζα σε συνενετευξεις τους οτι το εξωφυλλο το εφτιαξε ο ταδε και ειναι φοβερο και κατι τετοια!!Μιλαμε τρελο γελιο,αυτος που το εφτιαξε τους τα πηρε κανονικα!!!
Η πλακα ειναι οτι απο τους κατα τα αλλα τραγικους-χειριστους-αθλιους Sky Lark το συγκεκριμενο αλμπουμ ειναι οκ και ακουγετε μια χαρα!!!
με skylark δεν εχω ασχοληθει καθολου, οποτε δε ξερω. ασε ρε γμτ. το “Metal” δε το χω ακουσει ακομα. που να βρω χρόνο…
καλα ο Tirelli παντως ειναι πολύ καλος γενικα ως τραγουδιστης. στους Holy Mother επισης σταθερη αξια, αλλά και στο λαιβ που τον ειχαμε δει με Riot ειχε σκισει καλτσες λέμε! αρκετά καλή απόδοση, και ειναι δυσκολο για οποιονδήποτε να ερμηνευει κομμάτια από το Rock City έως το Inishmore. είχαν αλλάξει ένα κάρο τραγουδιστές βλέπεις, και αλλη φάση η κάθε εποχή των Riot…
Αν γουσταρετε γραψτε 15 απο τα αγαπημενα αλμπουμ σας απο αυτον τον χωρο…Αν μπορειτε βαλτε και καμια φωτογραφια του αλμπουμ…
Τα δικα μου 15 μετα απο πααααρα πολυ σκεψη σε ασχετη σειρα!!!
1.Omen - Battle Cry 1984
2.Titan Force - Titan Force 1989
3.Ten - The Robe 1997
4.Warlord - …And the Cannons of Destruction Have Begun 1984
5. Royal Hunt - Paradox 1997
6.Agent Steel - Unstoppable Force 1987
7.Destiny’s End - Breathe Deep the Dark 1998
8.Axel Rudi Pell - Between the Walls 1994
9.Nocturnal Rites - Tales Of Mystery And Imagination 1997
10.Ring of Fire - Burning Live In Tokyo 2002
11.Thy Majestie - Hastings 1066 2002
12.At Vance - Dragonchaser 2001
13.Scanner - Terminal Earth 1989
14.Manilla Road - Gates of Fire 2005
15.Heavenly - Coming from the Sky 2000
Αυτα απο μενα…δεν προλαβαινω να σχολιασω το καθενα απο αυτα τα αλμπουμ…θα το κανω εν καιρω!!
Δεν εβαλα αλμπουμς απο γκρουπ κολοσσους για ευνοητους λογους!!Προτιμησα τα καπως πιο δευτερα!!
Χωρις σειρά προτεραιότητας και κυκλοφορίες απο το 90 και μετά.
- Pyramaze - Legend Of The Bone Carver
- Sacred Steel - Wargods Of Metal
- Mind Odyssey - Keep It All Turning
- Brainstorm - Soul Temptation
- Lost Horizon - Awakening The World
- Morgana Lefay - The Secret Doctrine
- Thunderstone - The Burning
- Twisted Tower Dire - The Curse Of Twisted Tower
- Jacobs Dream - S/T
- InnerWish - Waiting For the Dawn
- Casus Belli - In The Name Of Rose
- Lions Share - Entrance
- Sanvoisen - Exotic Ways
- Wotan - Carmina Barbarica
- Siam - Prayer
Οπως κι ο Άκης δεν έβαλα πολύ αγαπημένες μπάντες, ενώ νομίζω πώς πρέπει να άφησα πολλά απ’έξω!
Με ψαρωσες τωρα!!Πραγματικα σπουδαιος δισκος!!!Αν και πολυ ξεχασμενος!!Εγω τον ειχα ξεχασει…