Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

ρε συ άκου το somusalami να ούμε πως το λένε ή το elixir. τελείως MF

nothing i can do about it…

η αληθεια ειναι καπου αναμεσα, ναι μεν ειχε πιο πολλα στοιχεια MF απο το πρωτο, αλλα οχι τοσο “καρφωμα” οσο οι συμπατριωτες τους, ακου πχ το “awakening the chimera” προσεκτικα, ειναι τιγκα merfyful, για να μην πω king diamond (ειδικα στις φωνητικες γραμμες). και μαρεσει που εχουν εβγαλαν αρκετα πιο προσωπικο ηχο απο τους (επισης θεους) In solitude, Portrait που συνειδητα παιζουν στο στυλ των μερσιφουλ…

Το In Solitude με μια ακρόαση μου φάνηκε αρκετά καλό αλλα σίγουρα θα το ξανακούσω.Όσο για το Portrait το ακούω τώρα πρώτη φορά και μπορώ να πω ότι καλά ξεσκίζει

τα ιδια θα πω και εγω για το Portrait:):):slight_smile:

Ουφ, γενικά ό,τι λέει ο Νιρ, όχι ότι δεν υπάρχουν κάποια MF στοιχεία στο Lightbringer αλλά δεν κυριαρχούν, δεν είναι In Solitude/Portrait φάση οι RAM, ο πυρήνας του ήχου τους παραμένει το Πριστικό χέβι μέταλ.

Τέλος πάντων, Τραμπάκουλα δεν ξέρω αν άκουσες το καινούριο κομμάτι, έχω την εντύπωση με βάση αυτά που λες για την πορεία των RAM θα σε ικανοποιήσει:

[B][U]Under The Scythe[/U][/B]

κυριαρχούν δεν κυριαρχούν το θέμα είναι πως επήλθε αλλαγή. και γιά μένα δεν είναι ευχάριστο γιατί ξεκίνησαν αλλιώς.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα, γιατί μου φαίνεται περίεργο π.χ. ένας οπαδός του κλασσικού χέβι να μη χύνει με ένα Suomussalmi (έπος ό,τι και να θυμίζει), αλλά τέλος πάντων. Πες τώρα πώς σου φάνηκε το καινούριο. 8)

δεν το άκουσα ακόμα το νέο, αλλά γιατί να αλλάξεις κάτι που ήδη κάνεις καλά? εμένα μου φάνηκε επιτηδευμένο, σαν να θέλανε να ανέβουν στο τρένο της MF μόδας

Πιανομαι απο αυτα τα δυο ποστ αλλα θελω να μιλησω γενικοτερα.
Μου κανει περιεργο που οι MF/KD δεν ηταν ποτε πρωτο ονομα αλλα
πλεον (θεωρουμε οτι) υπαρχει σκηνη που βασιζεται σε αυτους.
Δεν το λεω ως κακο ε,ισα ισα που το τιγκα ηβολ μεταλ αυτου του
στυλ το λατρευω.Απλα δεν νομιζω οτι ειναι μοδα μιας και πραγματικα
δεν μπορουμε να αριθμησουμε 10 νεες μπαντες που παιζουν ετσι.
Μαλλον το εκαναν καθαρα για να ξεχωρισουν απο τις αλλες νεες σουηδικες
μπαντες που παιζουν α λα NWOBHM.

Ένα κομμάτι έχει το μαισπέις τους από τον επερχόμενο, καλή επικούρα και ο τραγουδιστής συμπαθητικός. Λέγανε ότι ο δίσκος θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, αναμένουμε.

μιά χαρά μόδα είναι όταν όλα τα χοτ νιουκάμερ ονόματα παίζουν σε αυτό το στύλ και πέτυχαν και συμβόλαια με τις μεγάλες εταιρίες του χώρου!

Ρε θ’ ακούσεις ποτέ το πιο-Πριστ-πεθαίνεις καινούριο κομμάτι των RAM να μας πεις τη γνώμη σου; :lol:

μόλις το άκουσα αλλά ο ήχος από το κωλοstreaming είναι άθλιος! μου άρεσε όμως

Σιγουρα ξερω λιγοτερα απο σενα για τον χωρο αυτο αλλα πραγματικα,
In Solitude,Portrait αντε και Ram (που δεν εχω ακουσει) αλλοι ?
Το οτι τους δυο πρωτους τους πηρε η Metal Blade που ειχε και τους MF
σιγουρα δεν ειναι τυχαιο.

ξέχασες και τους ξεδιάντρωπους Ghost

Ναι ρε συ Τραμπ αλλά και πάλι, ένα ταξί μόνο γεμίζουν, ποιά μόδα ας πούμε. :lol:

δεν θες 100 συγκροτήματα γιά να ορίσεις ένα τρεντ. χρειάζεσαι μόνο 5-6 γιά την αιχμή του δόρατος. και μην ξεχνάμε πως αυτό μόλις έχει ξεκινήσει

ρε σεις το καινούργιο Doomsword θα βγει τελικά σε βινύλιο και αν ναι πότε ?

θυμάμαι σε συνέντευξη Deathmaster στο Χαμα έλεγε πως θα βγει … :-k

Για agentosteelαδες…

http://www.youtube.com/watch?v=RbR28B1aM7s

πριν το δω κατάλαβα πως πόσταρες Asgard
τα σπάει λέμε