Heep, purple or zeppelin?

Ωχ, αυτό με τους theater δεν το διάβασα! Τέσπα, στη θέση των Theater βάλε όποιο συγκρότημα θες… Ακόμα και οι WASP που είναι ακόμα πιο απλοϊκοί δε θα μπορούσαν να σταθούν το 1940! Προηγήθηκαν πολλά για να μπορέσει να υπάρξει ένα group σαν τους WASP

Βρε παιδια μην γραφετε πριν διαβασετε τι γραφεται πριν…

Ναι τώρα το’ πιασα!! χεχε Όντως οι καλλιτέχνες που πραγματικά άλλαξαν το ρου της μουσικής και θεωρούνται ακρογωνιαίοι λίθοι είναι ελάχιστοι… Όμως όλοι έχουν συνεισφέρει ένα μικρό λιθαράκι… Πόσο μάλλον οι theater

και ερωτω σε ποια μουσικη αναφερεσαι?:stuck_out_tongue: :smiley:

Φυσικα και δε μιλαω για παρθενογενεση,αλλα οπως και να χει το μονοχορδο και η διαιρεση του σε τμηματα απ τον Πυθαγορα ειναι ελληνικη πατεντα και ειναι μια βαση για τη Δυτικη μουσικη που μας απασχολει πιστευω.Και φυσικα παλι δεν λεω σε καμια των περιπτωσεων οτι αλλου δεν αναπτυχθηκε και συνεπως εξελιχθηκε η μουσικη.Μην τρελαθουμε κιολας!:stuck_out_tongue:

Αστο μην τρεχεις και γω στο αλλο δωματιο την εχω και βαριεμαι να διαβαζω το σχετικο λημμα.:lol: :stuck_out_tongue:

Ο Μπαχ ηταν καπως παρθενογενεση!Με ελαχιστα στοιχεια απο τους Αρχαιους Ελληνες και Ρωμαιους την εποχη του Μεσαιωνα εδραιωσε το δυτικο συστημα.γι αυτο αλλωστε ειναι και ιδιοφυια και το σημαντικοτερο προσωπο και κυριος εκπροσωπος της Μπαροκ Μουσικης,προδρομος της κλασσικης

Υπήρχαν συνθέτες με παρόμοια μουσική και μπαροκ feeling και πριν τον Μπαχ… Απλά αυτός έκανε το μεγάλο βήμα… Έτσι γίνεται πάντα…

Αντε παλι…γενικα μιλαω για την εξελιξη,θες και ταμπελιτσα?:slight_smile: Δεν μπορεις πχ να μιλας για φαγητο γενικα,πρεπει να μιλας για κινεζικο,ινδικο ή γαλλικη κουζινα??:-k :stuck_out_tongue:

φιλε hokam ομως ειπες πριν οτι οι Dream Theater δεν θεωρουνται ακρογωνιαιος λιθος σε σχεση μ αλλους

κι εγω μετα σου γραψα οτι αυτο ισχυει αναλογα με το ειδος της μουσικης που αναφερεσαι

εσυ ομως μιλησες γενικα για την μουσικη

μπερδευτικα:p :lol:

η αρχη της δυτικης μουσικης ηταν το γρηγοριανο μελος! οπου ο μπαχ δανειστικε πολλα απο αυτα που εγραψε(πχ χωρικα)!

για μενα ειναι ο αγαπημενος μου συνθετης με διαφορα!

σαφως!

αλλα και παλι Zeppelin > Deep Purple :lol: :stuck_out_tongue:

Καλημέρα , πήγε σε βαθιά νερά η κουβεντούλα :slight_smile:
Ο Blackmore δεν εισήγαγε μόνο τρόπους , αλλά έπαιξε και πολύ αρμονική μινόρε που ξέσκισε μετέπειτα ο μεγάλος Malmsteen με τη diminished :slight_smile:
O Bach σύμφωνα με τους περισσότερους φίλους μουσικούς είναι το ΤΕΛΕΙΟ :slight_smile: Όλες του οι συνθέσεις αγγίζουν την τελειότητα…
Tο arpeggio δεν είναι μία σειρά από 3 νότες αλλά και τέσσερις όταν μπαίνει η 7η και θέλει 100 κιλά α…α για να την παίξεις sweep picking :slight_smile:
Άσχετο αλλά πολύ ωραίο…είναι πολύ μεγάλη ηδονή να ρωτάς κάποιον (που παίζει JAZZ FUSION , χρόνια και έχει παρομοιαστεί ο τρόπος παιξίματός του από ΞΕΝΑ site σαν του HOLDSWORTH - ο δάσκαλός μου είναι αυτός , χε , χε - ) που δεν έχει κόλλημα με τους μεν οι τους δε και να σου απαντάει ότι ο BLACKMORE είναι κλάσεις ανώτερος και οι PURPLE σίγουρα καλύτεροι :smiley:

H ουσία είναι όμως ότι είμαστε τυχεροί που γεννή8ηκαν αυτά τα συγκροτήματα και τα ΑΚΟΥΣΑΜΕ , τα άλλα έτσι γαι να περνάει η ώρα :stuck_out_tongue:

γουσταρω γουσταρω, ξεφυγε τελειως η κουβεντα, σε λιγο θα μιλαμε για τον batman! καλη φαση…ποια η γνωμη σας για το batmobile???

Παλιοτερα ηταν πιο true.Εχω ολα τα bootleg.Μετα ξεπουληθηκε και εγινε εμπορικο.

βαλε και 9η και 13η…και προχωρα…:lol:

Το batmobile ειναι το καλυτερο αμαξι που μπορεις να εχεις!ειναι μαυρο,μεγαλο,ευρυχωρο,με τεραστιες τουρμπινες,πυροβολα,τορπιλλες και ολοκληρο συστημα τελευταιας τεχνολογιας!και τελειες ροδες ε…

σε μενα θα το πεις? ξερεις οτι αυτη τη στιγμη μιλας με τον robin??!

ναι αλλα εγω ειμαι ο τζοκερ…:ok::ok::ok:

Batmobile = Η καλύτερη μ…νοπαγίδα! :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :roll: :roll: