Heir Apparent - Live in Greece 2025

Athens: Heir Apparent - Valor | Live in Athens, 29 April 2025

Trikala: Horns Up Festival 10

Thessaloniki: Heir Apparent - Graywitch | Live in Thessaloniki, 04 May 2025

9 Likes

Με Τύραννο νομίζω θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Έχω την εντύπωση πως θα είναι και ο Davidson σε κάποια/όλα τα κομμάτια του Graceful.

Εκεί σε κάθε περίπτωση.

2 Likes

Ολα του graceful οDavid
ΑΧΑΣΤΟ LIVE!!!

3 Likes

Ο χώρος τι λέει ρε παιδιά? Αν έχει κόσμο θα παλεύεται?

Δεν εχω παει ουτε εγω
Μου ειπε φιλος οτι στην ουσια ειναι ενα καφε με οτι σα χωρο συνεπαγεται
Η αληθεια περιμενα ενα Κυτταρο για τη συγκεκριμενη συναυλια…

1 Like

Η συναυλία όφειλε να γίνει Κύτταρο. Ο χώρος είναι ωραίος αλλά πολύ μικρός και δεν νομίζω πως είναι βιώσιμο ένα λαηβ με πάνω από 100-150 (πολύ βαριά όμως) άτομα.

Θα δείξει.

1 Like

Όπως το φανταζόμουν. Έχω δει HA μόνο τη πρώτη φορά το 2006 και θέλω πολύ να τους ξαναδώ ρε γμτ. Από την άλλη δεν έχω καμία όρεξη να πληρώσω και να μη δω συναυλία (υψος σκηνής μάλλον αν είναι φάση καφέ) σαρδελοποιημένος. Μακάρι να αλλάξουν το χώρο γιατι αποκλείεται να έχει μόνο 100-150 άτομα…

Έχει και εξώστη (με τραπεζάκια) για το θέμα της ορατότητας και νομίζω πως αυτό θα είναι το λιγότερο στο τέλος.

1 Like

Θελω να παω αφου λατρεψα τους ΗΑ του πρωτου δισκου, αλλα η φαση με τις συναυλιες σε καφετεριες με απωθει. Ξεπερναμε το θεμα της ορατοτητας, οκ. Τι ηχο θα βγαλουν; Ρε μλκ, οι ΗΑ ειναι. Τα ελληνικα γκρουπιακια φιλων-γνωστων, ναι - θελουν στηριξη παντου. Οι ΗΑ θελουν σκηνη και ηχο.

3 Likes

Κύτταρο, Αν, ο κάτω νέος χώρος του Gazarte μου έρχονται στο μυαλό σα κατάλληλοι χώροι για 300 και πλέον άτομα (που πιστεύω ότι θα μαζέψει το λάιβ). Τεσπά απ’ότι είδα και στο google maps είναι όντως μια καφετέρια - παμπ με μια μικρή σκηνή (χαμηλη μάλλον) οπότε ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει χώρος…

Ναι μακαρι να αλλαξει, αλλα φανταζομαι οτι γινεται εκει διοτι ειναι τιμη σκοτωμα σε σχεση με τα αλλα που ανεφερες.

Εδω και μερικα χρονια, με ενοχλει και αυτο. Παροτι πηγαινω που και που. Στην ιδεα οτι μπορει να γινει κατι και θα πρεπει να βγουμε απο τον χωρο (δλδ, οχι), νιωθω παντα ενα κατιτις. Αναρωτιεμαι αν η εξοδος κινδυνου (γελασα και που το εγραψα) βγαζει σε καποιο διαμερισμα της πολυκατοικιας.

1 Like

Για το Αν έχεις δίκιο , το έχω σκεφτει κι εγώ πολλές φορές αλλά νομίζω ότι σε αυτή τη μαγική χώρα όλα τα μαγαζιά θα έχουν τις παρανομίες τους σε θέματα ασφαλείας. Θα έχει ενδιαφέρον όμως να μάθουμε που είναι η έξοδος κινδύνου στο Αν - θα ρωτήσω την επόμενη φορα που θα πάω από περιέργεια.

Όσον αφορά το κόστος, δεν έχω διοργανώσει συναυλίες οπότε δε ξέρω με πόσα εισιτήρια “βγαίνει” μια τέτοια διοργάνωση λαμβάνοντας υπ όψιν τα current arrangements. Η γνώμη μου σαν άνθρωπος που πάει σε συναυλίες είναι ότι θα έχει κόσμο και θα έχει ακόμα περισσοτερο και πιο ευχαριστημένο κόσμο αν πάει σε άλλο χώρο.

Η εξοδος κινδύνου στο Αν είναι τούνελ που σε βγάζει μεσα στο Arch! Η τέλεια σκηνή ταινίας τρόμου!

5 Likes

Να αφήσετε ήσυχο τον χώρο της συναυλίας! 2 λεπτά με τα πόδια είναι από το σπίτι μου :stuck_out_tongue:

Ο χώρος είναι μικρός μεν, ωραίος δε, και έχει και πολύ καλή ακουστική. Εντωμεταξύ το ‘μικρός’ έχει και το θετικό ότι, και πίσω-πίσω να είσαι, η απόσταση από τη σκηνή δεν είναι μεγάλη - από το νιμού στον λοκώ που λέει και μια ψυχή!

Επίσης επειδή έχει γίνει αρκετός λόγος για το κάπνισμα στα λάιβ (και γενικά στους κλειστούς χώρους), να σημειωθεί ότι η Αρχιτεκτονική είναι από τις ελάχιστες μουσικές σκηνές όπου απαγορεύεται αυστηρά τόσο το κάπνισμα, όσο και το άτμισμα!

Τέλος, προ ολίγου μιλούσα με τον υπεύθυνο του μαγαζιού και μου είπε ότι συζητιέται να εμφανιστεί το συγκρότημα και την επομένη (30/4) με διαφορετικό σετλιστ. Μην το δέσετε κόμπο πάντως το τελευταίο!

4 Likes

:boom:Ανακοίνωση δεύτερης ημερομηνίας για τους Heir Apparent στην Αθήνα:

Τα εισιτήρια για τη συναυλία των Heir Apparent - Valor | Live in Athens, 29 April 2025 που έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ κι αρκετό καιρό, πλέον τελειώνουν. (Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα στο No Remorse Records αλλά και μέσω της σελίδας του Horns Up Festival)

Παράλληλα, αρκετοί φίλοι θέλουν την Τρίτη να δουν και τους Blackbraid (Redirecting...), αλλά και την Τετάρτη τους Need (Redirecting...) οπότε προσπαθήσαμε να σκεφτούμε τρόπο να εξυπηρετηθούν όλοι!

Γι’ αυτούς τους λόγους και για να είμαστε άνετοι στον χώρο μιας και δεν θέλουμε να γεμίσουμε το venue, προσθέτουμε μία “δεύτερη” ημερομηνία, την ακριβώς προηγούμενη μέρα.

Heir Apparent - Achelous | Live in Athens, 28 April 2025

*Όσοι έχουν ήδη εισιτήριο για την Τρίτη 29 Απριλίου και θέλουν να παρακολουθήσουν και τη Δευτέρα τους Heir Apparent, δικαιούνται εισιτήριο προπώλησης, προσφορά στα 18e!

Για την ώρα εισιτήρια υπάρχουν μέσω της σελίδας του Horns Up Festival.

**Και τις δύο ημέρες οι Heir Apparent, αλλά και οι Achelous / Valor θα παίξουν full set εμφανίσεις!

:metal:

3 Likes