Hellfest 2011

Πολύ ωραίο festival όντως με πολύ τρανταχτά ονόματα…
Μακάρι να γινόταν και εδώ τέτοια events αλλά μπααααα…

Στον ύπνο μας μπορεί…

Μπααα…
Ούτε καν στον ύπνος μας… :lol:

ισχύει ακόμα.
Ή το Hellfest έπεσε, ή εγώ πλέον τα’χω δει όλα. Οκ, μάλλον το δεύτερο ισχύει, αλλά όσοι πάτε ρίχτε μια πενιά για Total Fucking Destruction και Last Days of Humanity που είναι υπερκαφρομπαντάρες, και άλλη μία για Buzzov-en που ακύρωσαν στο roadburn.

Eμ για τι άλλο.
(Σχεδόν) πάντα αυτό που αξίζει τρελά στο Hellfest είναι τα “χαμηλά”.
Εντωμεταξύ, και το έχω ξαναγράψει πιο πάνω, οι Last Days of Humanity παίζουν ίδια μέρα-ίδια σκηνή με korpiklaani. τι διαστροφή!

Η αληθεια ειναι πως νοιωθω υπερκωλοφαρδος που δεν εκλεισα φετος για Hellfest. Αν εξαιρεσεις Coroner / Morgoth / Morne, δεν εχει τιποτα που να μ ενδιαφερει πραγματικα να δω και δεν εχω δει μεχρι τωρα. Ειχε ενα καρο βασικα, αλλα ακυρωσαν ολα.

Παρτε και τις ωρες εμφανισης (running order)…

Δεν την εχουν ανακοινωσει ακομα επισημα, αλλα κατα 95% ετσι ειναι…

Γαμωτο το μονο για μενα που ειναι τελειως overlap ειναι In Flames & Monster Magnet…Μαλλον για μισο-μισο θα το παω…

The Cult vs Primordial
The Young Gods // Meshuggah // Corrosion of Conformity (καλά, όποιος πάει hellfest OΦΕΙΛΕΙ να δει young gods. οι meshuggah - κόβω το κεφάλι μου - θα προτιμούσαν να δουν young gods)
rob zombie // possessed // melvins (:()
in flames //mayhem // monster magnet (:frowning: :frowning: )
Triptychon vs converge
Coroner vs Bolt Thrower (καλά, όχι ιδιαίτερο δίλημμα…)
Cavalera conspiracy vs grave vs kylessa ( :frowning: :frowning: :frowning: )
Last days of humanity // red fang // atheist
αλλά…
morbid angel ;ίδια ώρα με clutch ρε φίλε?

Για “όχι τόσο καλό” line up όσο τις άλλες φορές, καλά μας γάμησε :frowning:

Here are the names of the last replacements:

• Disturbed will be replaced by The Answer (Alter Bridge will play at the place of Disturbed)

• Buzov En will be replaced by Ghost

• The Gates Of Slumber will be replaced by Ken Mode

• Wayne Static will be replaced by Zuul FX (Zuul FX will play in first on stage on Sunday, SUP and Firewind will play later).

As promised, we will publish the official presse release about the reasons of all the cancelations this Tuesday !

Ψιλοαδιαφορες οι αλλαγες…Περιμενα κατι καλυτερο απο τους Answer για αντικαταστατες των Disturbed…

Το καλο ειναι οτι θα δουμε και Ghost…

ακριβώς το ίδιο και από μένα

Ken Mode. :expressionless: :expressionless: :expressionless: Almighty τσεκαρε οπως και δηποτε τη φετινη δουλεια τους γιατι αν τους ακουσεις πιο μετα θα το μετανοιωσεις. Οι υπολοιπες αλλαγες απο μετριες εως ψιλοαδιαφορες θα ελεγα.

Οι Ken Mode είναι καταπληκτικοί.
Το φετινό τους για μένα στις κυκλοφορίες της χρονιάς.

Α ρε τυχεροί!

μικρή ολμαιτι που είναι το δίλημμα??? Τις μισες μπάντες σε κάθε σειρά ή της έχεις δει ή μπορείς να τις δείς

Aν κάποιος/οι που θα πάνε και θα νοικιάσουν αυτοκίνητο , θέλουν να μοιραστούνε τα έξοδα με 2 άτομα ακόμα , ας μου στείλουν πμ … Γιατί , 200ε ( με τα +100ε για ηλικίες κάτω των 25) για 3 μέρες , δεν λέει … Βασικά για τη μεταφορά απ το φεστ στην Ναντ , θέλουμε … Για να πάμε υπαρχει και το τρένο .

καλά μωρέ υπάρχει κ η τηλεμεταφορά, ελα μη μου πείτε πως δεν έλεγαν αλήθεια στο [B]Star Treck[/B]

οι προσευχές μου εισακούστηκαν…άλλαξαν θέση στους Bolt Thrower και πλέον παίζουν παράλληλα με Scorpions και όχι με Coroner 8)

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ [SIZE=“7”]ΠΛΑΚΑ[/SIZE] 15 του μηνος εχουν απεργια οι αερολημεναρχες και εμεις 15 πεταμε για Γαλλια απο Σαλονικα [COLOR=“black”]ΗΜΑΡΤΟΝ[/COLOR]

Eμείς πετάμε 16 ξημερώματα, και μου έχει πάει ΝΑ μην τους καυλώσει και τη συνεχίσουν.
Δεν παίζει να χάσετε την πτήση ρε, κι έχετε και μια μέρα πασπαρτού αν είναι. \

Γκαντεμιά όμως…

[SPOILER]

…μετα απο την απεργια ομως αντι για κωλοφαρδος νοιωθω λιγο μαυρογατας… :-s[/SPOILER]