Hellfest 2020


#1

Ανοίγω πολύ νωρίς αυτό το τόπικ γιατί το έχω σκεφτεί σοβαρά και κάνω ήδη τα κουμάντα μου για του χρόνου. Έψαχνα ένα μεγάλο fest που να καλύπτει όλο το φάσμα του σκληρού ήχου {πχ εδώ παίξανε παλαιότερα από behemoth μέχρι 3 doors down}. Και επειδή δεν έχω περιθώρια να περιμένω να ανακοινωθεί line up μιας και τα εισιτήρια φεύγουν αμέσως θέλω να ρωτήσω αυτούς που πήγαν αν αξίζει

Επίσης ψάχτηκα σε Γαλλικά φόρουμ και ρώτησα και έναν φίλο μου από Γαλλία μεριά για πιθανά ονόματα. Rammstein, Bon Jovi παίζουν δυνατά για 2/3 headlines. ενώ πολύ πιθανόν είναι και για korn, ghost, pearl jam, smashing pumpkins κλπ

Τι ονόματα πιστεύετε θα δούμε στο καλύτερο για μένα ευρωπαϊκό φεστιβάλ; Και αξίζει ο κόπος να τρέχουμε τον Ιούνιο του 20 Γαλλία;


#2

εγω που πηγα το 2014 δεν απογοητευτηκα. το συνδυασα με ταξιδι στο παρισι, νοικιασαμε αμαξι απο κει. μια χαρα μας πηγε, εαν εχεις το ποσο.


#3

Θεωρώ το Download το καλύτερο φεστιβάλ. Μετά είναι το Hellfest εννοείται. Νομίζω ότι αν παίζουν τα φράγκα αξίζει να πας. Όλα τα ονόματα που ανέφερες είναι πολύ πιθανά.


#4

Sweden + Barcelona (λιγότερος κόσμος) και ωραιοτερά μερή. ειναι λιγο πιο παλαιό-λάγνα αλλα βάζουν και καμποσα κάφρικά. Εξαρτάται τι θελεί να δεί ο καθένας.


#5

Εννοείται ότι αξίζει.Εχει 6 σκηνές .Θα βρεις τα πάντα εκεί.Ακομα κ 2 το μεσημέρι θα χει μπανταρα.Τωρα αν πας μόνο για τα μεγάλα ονόματα , τότε είναι ρίσκο να πάρεις από νωρίς εισιτήριο.Αν κ μπορείς να το πουλήσεις άνετα.


#6

Μπορείς να το κλείσεις και με δυνατότητα ακύρωσης.


#7

Sweden πηγα εγω φέτος. ΦΟΒΕΡΟ !
Αν και σε όλα νομίζω οτι μπορείς να μεινεις ψυχραιμός να δεις μεχρι Ιανουάριο τι θα έχουν ανακοινώσει και μετά κλείνεις. Τιμές δεν ανεβαίνουν μέχρι τότε. Μονο 1-2 που ξεπουλάνε, ίσως έχεις θέμα, αλλά αυτό γινεταί λογω scalping, δλδ θα βρείς σε δευτερογενή αγορα εισητήρια με το κιλό.


#8

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό, Σουηδία και download αλλά μου φάνηκε πως το hellfest έχει μεγαλύτερο εύρος σε μουσικά είδη.

Prime ευχαριστώ για την πληροφόρηση είχα δει κάπου ότι τα κόμπο εισιτήρια κάνουν φτερά γι αυτό και βιάστηκα


#9

Πέρα από το lineup , μη ξεχνάς ότι από τα πιο σημαντικά σε ένα φεστιβάλ είναι ο καιρός και η τιμή.
Το Download είναι τις περισσότερες φορές με λάσπη και κρύο πχ και πολύ ακριβό. Θυμάμαι το 2013 ότι μου ήταν πιο φθηνό να πάω Γαλλία στο Hellfest παρά στο DL (*απο Λονδινο!).


#10

Όπως τα λέει ο @eviL για το Download. Απλά προσθέτω πως είναι φοβερά κουραστικό αν έχει βρέξει γιατί είσαι κυριολεκτικά 3 μέρες στο πόδι, δε μπορείς να ξαποστάσει πουθενά πάρα μόνο το βράδυ στη σκηνή σου ε την προϋπόθεση ότι είναι καλή σκηνή και δεν παίρνει νερό).

Γι αυτό το λόγο θα επέλεγα Hellfest


#11

Hellfest σίγουρα για μένα. Έτσι για την εμπειρία θα θελα οπότε μπορεί να κλείσω και πριν ανακοινωθούν ονόματα.


#12

Καλά λογω διοργανωτών + ατζέντηδών όλα εχουν ενα 50 % παρόμοια ονόματα τα μεγαλούτσικά. 10-15 μπάντες που παιζουν ΣΕ ΟΛΑ !