Τι κάνετε παιδιά??Είμαι σχετικά καινούριος στο forum, έχω περίπου 2 μήνες… Αν και είστε λίγο χαζούληδες, παρόλα αυτά τα λέτε ωραία, έχετε πλάκα και λέω να ασχοληθώ λιγουλάκι με το rocking (ντρέπομαι ακόμα βέβαια:-s )… Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει για το πως λειτουργούν τα πράγματα εδώ πέρα??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
:-s :-s :-s 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol:
χμ. λοιπον. δυστυχως λυπαμαι. αργησες μια μερα απο το τελος προθεσμιας για να συστηθεις. οποτε πρεπει να πληρωσεις το τιμημα…:twisted: εκτος απο χαζουληδες, ειμαστε και λιγο καννιβαλοι. δε πιστευω να σε πειράζει ε; :twisted: ε, ολο και καποιο ελλατωμα εχουν ολοι βλεπεις…:twisted:
“νοστιμη” η παρεα σου…για κόπιασε…:twisted:
σοβαρα τωρα.
welcome aboard και σε καλωσοριζουμε εστω και αργα.
Ε μα, δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα, το είδα από τους άλλους και ζήλεψα!!!8) Εξάλλου ακόμα καινούριος είμαι!!!
Καινούριος με 1710 μηνύματα ήδη; Μακάρι όλοι οι ‘‘καινούριοι’’ να ήταν έτσι! :lol: :roll:
Σε λίγο θα μου πεις ότι έχω κάνει και πολλά posts!!#-o
μηνύματα = posts
KAI NAI, KAI XΑΖΟΥΛΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!!! :lol:
:har: :har: :har: :har: :har: :har: :har: :har: :har: :har:
Ξαναπόσταρα το ίδιο κατά λάθος αλλά έκανα edit!! Δεν την παλεύω…
καλως μας ήρθες κι εσυ!
Μέσα σε 2,5 μήνες 1,714 ποστ;;; 8O
Πάει για ρεκόρ rocking ο Μάνος…#-o :lol: :lol:
Σε λίγο θα με ξεπεράσει…
του ποιο καμμενου User !!!
οντως…
τρέμε bluezlick τα τρεις χιλιάδες κάτι posts σου είναι πολύ λίγα για μένα!! :evil:
Αλήθεια, τι κερδίζω???
Μία ελαφρώς μεταχειρισμένη τσίχλα:p
Γαμώτο και πριν δω το spoiler σου μου είχαν δημιουργηθεί φρούδες ελπίδες για κάτι καλό:(