+1. To κομμάτι είναι απλά κορυφή!!!
Όντως α΄π’τα καλύτερα του δίσκου…χαίρομαι που ο μάγκας έδεσε στο σχήμα, δεν είναι Γκράποου, αλλά είναι πολύ καλός:):!:
Who Is Mr. Madman?
If a Mountain Could Talk
The Sage, the Fool, the Sinner
αντε και World of Fantasy τα καλυτερα του δισκου για μενα
Α και η παρα πολυ καλες ερμηνειες του Ανδρεα στα Long live the king και Τhe smile of the sun
Είδα και τις δύο συσκευασίες στο Μετρόπολις, δεν παίζουν τόσο σπουδαίο ρόλο, όσο η μουσική, αλλά πολύ δεύτερες…πολύ φτώχια:):!:
Και η διαφορα της τιμης τους ειναι για το 1 μπονους τραγουδι(Im free)?:-s
Με μια πρωτη ψιλοχαλαρη ακροαση, δεν με εντυπωσιασε, οπως το περιμενα περιπου. Θα το ακουσω και αλλο. Καλυτερα τραγουδια με την πρωτη μου φανηκαν τo Who Is Mr. Madman? και το If A Mountain Could Talk. Περισσοτερα οταν το ακουσω και αλλο.
Μετά από κάνα δυο ακροάσεις, μου άρεσε το δισκάκι. Έχουν γίνει πιο ατμοσφαιρικοί ή ιδεά μου είναι;
Άσχετο @ kaiser, ωραίο avatar που το βρήκες;
ουτε που θυμαμαι… τα σπαει οντως!! 8)
βαλτο κ εσυ!
1η φορα θα σχολιασω κυκλοφορια τους σε φορο ελπιζω να τα παμε καλα 8)
αυτο που μου καθεται στραβα στις τελευταιες κυκλοφοριες τους -οχι δεν μου αρεσει,μου καθεται στραβα- ειναι αυτη η “σκληραδα” που εχουν αποφασισει να χρησιμοποιουν μετα το dark ride, αυτα τα γκα γκα γκα νιιιι γκα γκα νιιιιιιιι γκα γκα γκα γκα στις κιθαρας -δεν ξερω αν με πιανεται-
μου λειπουν λιγο τα στρουμφο:pστοιχεια γαμωτι μου…αλλα οκ ολοι παιζουν σκληρα την σημερων ημερα και οι 'elloween ξερουν τι κανουν…
World of fantasy 1ο κολλημα με το καταπληκτικο ρεφρεν…οπως και το Raise the noise…
και καταπληκτικος Andi, αντε να δουμε και live τι θα κανει…
λιγες ακομα ακροασεις…
υγ:ολα τα τραγουδια μου θυμιζουν ολα τα b sides μετα το dark ride
world of fantasy το πρωτο που μου εχει κολλησει
Καλα με σενα συμφωνουμε στα παντα περι Helloween,στα παντα ομως.Και γω εχω ενα μικρο θεματακι με αυτο που λες.Με την ελευση του Gerstner αρχισε αυτη η ‘‘στροφη’’ σε πιο απλοικα γκαλοπινγκ ριφς(που μαζι με Andi ειναι γενικα οι ‘‘νεωτεριστες’’ της μπαντας,αυτοι που θα πειραματιστουν και λιγο).Αυτος που βγαζει τη περισσοτερη παραδοσιακη χελλοουινιλα απο τα μελη ειναι ο Markus,βλεπε Find My Freedom που η αρχη του βρωμαει κολοκυθιλα απο χιλιομετρα ξερω γω).Απο το καινουριο το You Stupid Mankind ειναι το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα αυτου που λες,που σε σημεια το λες μεχρι και Nevermore.Συνολικα παντως νομιζω οτι τη ταυτοτητα τους την εχουν κρατησει και ο,τι αλλαγες εχουν κανει τις εχουν προσαρμοσει σωστα.
Στα του δισκου,συνεχιζω να το θεωρω ανωτερο του Gambling και να μη μου αρεσουν μονο τα πρωτα 2(αυτο το Where the Sinners ρε παιδι μου…αψυχο,δε ξερω…παιζει να ναι το πιο αδιαφορο opener σε Helloween δισκο ε).Raise the Noise το χω συμπαθησει πολυ σε σχεση με πριν και κανω κεφι,αλλα συνεχιζω να θεωρω The Sage το καλυτερο Weikath κομματι στην post-TDR era.
αν σε λενε Βασιλη και μενεις Σαλονικα μιλησαμε εχθες το βραδυ στο τηλ και ειπαμε ακριβως τα ιδια…
:lol:
Γιωργος και μενω Αθηνα:p
ωραια θα τα πουμε στην συναυλια στην Αθηνα8)
απλως και αυτος μου εφερε σαν παραδειγμα -αρνητικο- τους Nevermore…
σαφως εχουν κρατησει την ταυτοτητα τους για αυτο και εγραψα οτι “ξερουν τι κανουν”…
παντως δεν συμεριζομαι τον ενθουσιασμο μερικων για την “συνεχεια του Perfect gentleman” το mr.madman…θα το περιμενα ποιο “χαζοχαρουμενο”
Ναι αλλα σκεψου οτι ο τυπακος εν τελει τρελαθηκε και τον κλεισαν σε ιδρυμα.Οποτε και το ρεφρεν και γενικα η ολη φαση ειναι πιο σοβαρη και μελαγχολικη(βγαζουν και μια παρανοια καποια lyrics)
Πραγματικά…
Μεγάλο αυτό το κομμάτι, για ιστορικούς λόγους…
Μια ιστορία που συνεχίζεται, και φτάνουμε να δούμε ένα άλλο επισόδειο…ποιός ξέρει αν δούμε συνέχεια…:?
απο το are you metal?
[I][B]I love it loud, let’s push it higher
Until the gain shows just red light
[SIZE=“6”]I love it true [/SIZE]and played with fire
I enjoy a battle without fight[/B][/I]
ελεος ρε :lol::p:D
καποιοι manowar ζηλευουν
Nαι αλλα παρτε 'δω στιχο στο Long Live the King
We wait for the thunder
We wait for the pain
[B]With open hair[/B]
O.o
Να και τα αλλα 2 μπονους τρακς,της japanese edition.Το Aiming High ειναι ομορφια(εχει μια Angra αισθητικη το ρεφρεν)…
Πότε θα πάρουνε συνέντευξη στο rocking των helloween!? :-s
Άντε περιμένουμε!!