Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιο τόσο καλά να σταθεί ως εναρκτήριο.
Θα έλεγα ένα Where the sinners go-The (sage, fool, sinner) πακέτο όμως.
Αλλιώς If a mountain could talk
Τελικά λέω Long live the kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingggg!!!8)
Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιο τόσο καλά να σταθεί ως εναρκτήριο.
Τελικά λέω Long live the kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingggg!!!8)
να αρχισουν με Whos is Mr.Madman? και να τελιωσουν με Perfect Gentleman:p
[QUOTE=six_666;1000647]Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιο τόσο καλά να σταθεί ως εναρκτήριο.
Τελικά λέω Long live the kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingggg!!!8)[/QUOTE
Μια χαρά θά’ταν:):!:
τσιμπησα το δισκο σημερα!καλο μου λιωσιμο!
Θέλω να ακούσω live πέντε-έξι τραγούδια απ’τον δίσκο, αλλά μάλλον καναδυό θα παίξουν τον Γενάρη:):!:
Μονο 2?Λιγο απιθανο μου φαινεται:):!:
Ενα θα ναι το Are you metal…
μετα απο 6-7 φορες μπορω να πω με σιγουρια οτι μαρεσει πολυ…εχει καποια αρνητικα η αληθεια ειναι αλλα δν τους δινω πολυ μεγαλη σημασια…το μεγαλυτερο ειναι οτι ενα απο τα καλυτερα κομματια του δισκου εχει κλεμενο intro κ μιλαω για το world of fantasy…που ειναι το light in the black των rainbow…
τα κομματια ολα πολυ δυνατα κ ευχαριστα…κ κατι μου λεει οτι τα b sides θα ειναι ακομα καλυτερα…για να δουμε…
Για 5 λέγανε, όπως είδα από κάτι του Markus, και σίγουρα το AYM?
ξερει κανεις αν εχει ερθει η deluxe edition στα δισκοπωλεια?? προχτες που ειδα ειχαν μονο το απλο…
Να ρωτησω ποιες ειναι οι διαφορες με τις εκδοσεις??Εγω που θελω και τα bonus τραγουδια ποια πρεπει να παρω??
Πάντως το 2007, ένα-δύο τραγούδια είχαν παίξει απ’τον τότε τελευταίο δίσκο, που υποτίθετε ότι προοθούσαν:):!:
Παντως ειναι απαραδεκτο να μην υπαρχουν οι στιχοι στο Booklet του cd και απο οτι εμαθα απο φιλο που πηρε το βινυλιο δεν υπαρχουν ουτε εκει στιχοι!
Ε ξενέρα…ούτε καν εκεί;
Ε εντάξει μεγάλη χαζομάρα.
Στο site τους πάντως νομίζω ότι είδα κάτι για download lyrics
υπερτατη βλακεια…κ αν σκεφτει κανεις οτι το cd που αγορασα εκανε 21.50 ευρω…χωρις στιχους,μαλακια booklet…πφφ
Εγω σημερα το πηρα 18.90 με το μπονους Im free και ναι δεν εχει στιχους[-X
και εγω…απο μετροπολις
και μου εκανε περιεργεια γιατι το μεταλ ερα το χει 20… [-X
Και γω απο Μετροπολις αλλα τι ειναι το μεταλ ερα?:-s
Δισκάδικο στην Μπενάκη…κοντά στο Μετρόπολις:):!:
Λοιπόν να πώ 2-3 πραματάκια για τον 7 σινερς…δεν περίμενα με τίποτα τέτοιο δίσκο!
Για μένα ότι καλύτερο (πλην Dark ride βεβαίως) έχουνε βγάλει με Deris.Ναι έχει κανα δυο μετριάδες αλλά σιγά.Επιτέλους τα τραγούδια με νόημα είναι περισσότερα! Και είχα και έτοιμο το φτύαρι ρε γαμώτο
Mπράβο στον Gerstner για το MrMadman.
Εύγε ρε helloween.
(΄Ενα γεμάτο ) 8/10 απο μένα.