Helloween - 7 Sinners

Λοιπό λέω κι εγώ την γνώμη μου.

[SPOILER]Where the Sinners Go…Μάλλον μέτριο θα το έλεγα. Όχι από τα χειρότερα του δίσκου αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Are You Metal?..Τα ίδια με το προηγούμενο.

Who Is Mr. Madman?..Βαριέμαι τρομερά την εισαγωγή tribute to Perfect Gentleman (ενώ το PG μου αρέσει) και το τραγούδι μου φαίνεται ότι είναι από τα χειρότερα του δίσκου. (ναι,ναι!)

Raise the Noise…Το γουστάρω. Όσο απλό κι αν είναι το κομμάτι μου αρέσει. Έχει τη ριφάρα στην αρχή στο 0:19 (δύο φορές σε σχέση με το single version :p) και το flute solo πολύ καλό.

World of Fantasy…Το βαριέμαι και τούτο. Πολύ ξενέρωτο και τυπικούρα μου κάνει. Αλλά μου αρέσει το σημείο από 3:10 και το solo. Αλλά έλεος πάλι chorus μετά και βαρεθήκαμε.

Long Live the King…Από τα χειρότερα του δίσκου εύκολα. Δεν έχω πολλά να πω.

The Smile of the Sun…Με αρέσει αρκετά το τραγούδι αν και με χαλάνε τα τσιριχτά φωνητικά στο 3:06. Απλό αλλά καλό.

You Stupid Mankind…Δε με αρέσει. Sorry. Δεν είναι κακό αλλά δεν…

If A Mountain Could Talk…Δε μου αρέσει το chorus και γενικά το κομμάτι είναι αρκετά τυπικό αλλά η αλήθεια είναι ότι δε με χαλάει όσο στην αρχή. Μάλλον το συμπάθησα κιόλας. Έχει και ωραία solo.

The Sage, The Fool, The Sinner…Λίγο το chorus δε με τρελαίνει αλλά γενικά μου αρέσει.

My Sacrifice…Θα μπορούσα να είναι πολύ καλό αλλά δε μου αρέσει το chorus (γιατί έτσι ρε γαμώτο?) αλλά η γέφυρα τα σπάει (αν και μου θυμίζει Angra, όχι ότι είναι κακό αυτό.) Επίσης με χαλάνε τα πλήκτρα (δες και πιο κάτω)

Not Yet Today…Εδώ συμφωνώ με pumpkin.

Far In the Future…Εύκολα το καλύτερο τραγούδι του δίσκου. Και από τα καλύτερα τραγούδια των Helloween τα τελευταία χρόνια (αρκετά χρόνια όμως)

Γενικά η παραγωγή είναι τυπικούρα. Αν και τα drums ακούγονται κάπως καλύτερα από τα προηγούμενα (α ρε Uli) ξενερώνω πολύ με τα πλήκτρα. Ψευτικούρα. Όσο για τους στίχους όσο πρόσεξα αδιαφορία.

Άντε, ξεκινήστε κράξιμο τώρα![/SPOILER]

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! :stuck_out_tongue:

ε καλα δεν θα κραξουμε κιολας χΔ
αλλα δεν θα συμφωνησω κιολας…
για μενα το καινουριο χελογουιν ειναι ΥΠΕΡΔΙΣΚΟΣ…αξιζει απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο…
ειδικα αμα το συγκρινεις με τα 2 προηγουμενα ειναι κλασης ανωτερο…δυνατα κομματια,ταχυτητες που ειχαμε χρονια να ακουσουμε απο χελογουιν…
πιστευω οτι τον γεναρη θα γινει χαμος…:smiley:

H αφηγηση στη αρχη του Madman ειναι παλι,οπως και στο Crack the Riddle,απ’τον κυριο Biff Byford:)

ρε θα γαμησει ο δισκος τι μου λετε τωρα!!δν τον εχω ακουσει ακομα αλλα θα γαμησει! :stuck_out_tongue:

:bow::bow::bow:

Ε μα καλα τι ειναι τελος παντων αυτος ο Biff Byford,ο επιτιμος κατι σαν τον Μητσοτακη δλδ?

φιλοι με Δερις και στην ιδια εταιρεια νομιζω

Αχα,τα σπαει το τραγουδακι και ηταν ο λογος που εψαξα τους saxon.Του deris η φωνη ταιριαζει πολυ παντως σ’αυτο.

εχει προσεξει κανας αλλος εκτος απο μενα οτι ο biff ειναι ΙΔΙΟΣ με τον deris?στις κινησεις,στα ρουχα,στα μαλλια,στα παντα…μονο στη φωνη δν ειναι :stuck_out_tongue:

Ο Deris είναι ίδιος με τον Biff μάλλον…

:roll: :roll:

#-o

αυτο εννοουσα,δν το γραψα με τον τροπο που το πηρες εσυ .

+1000
ιεροσυλια ρε

εντιτ
και εγω οπως ο helloweenakias το πηρα…

ληγμενα απογευματιατικο.
ετυχε κ τον ανεφερα πρωτο.ο χριστος δλδ

ρε φιλε κατεβασε το μια και παρε την πρωτη εικονα…
οτι θα το παρουμε αυθεντικο ειναι σιγουρο τετοια δισκαρα που ειναι!!!

http://thepiratebay.org/torrent/5904114/Helloween_-_7_Sinners

Παντως μακαρι να μπορουσα να κανω οτι και ο helloweenakias.Το εκανα με το gambling with the devil και η αναμονη αυτη βαζοντας τον δισκο στο cd player ειναι ολα τα λεφτα.Ελπιζω στον επομενο να το κανω αν και το internet ειναι πειρασμος:bounce:

Συγχωρεμένος!:):stuck_out_tongue:

Τον άκουσα αρκετά σήμερα, και τα πρώτα έξι τραγούδια, το πρώτο μισό του δίσκου με κέρδισαν περρισότερο, και το τελευταίο ακούγεται ενδιαφέρον:):!:

ωραια πραγματα ακουω κ γουσταρω

[COLOR=“Red”][B][SIZE=“3”]Ερώτηση Κρίσης[/SIZE][/B][/COLOR]

Έστω συναυλία Helloween, όπου σετλιστ ξεκινά με τυχαίο κομμάτι από το 7 sinners
Ποιό πιστεύετε είναι καταλληλότερο κομμάτι από το 7 sinners για ιντρο;