Λοιπό λέω κι εγώ την γνώμη μου.
[SPOILER]Where the Sinners Go…Μάλλον μέτριο θα το έλεγα. Όχι από τα χειρότερα του δίσκου αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Are You Metal?..Τα ίδια με το προηγούμενο.
Who Is Mr. Madman?..Βαριέμαι τρομερά την εισαγωγή tribute to Perfect Gentleman (ενώ το PG μου αρέσει) και το τραγούδι μου φαίνεται ότι είναι από τα χειρότερα του δίσκου. (ναι,ναι!)
Raise the Noise…Το γουστάρω. Όσο απλό κι αν είναι το κομμάτι μου αρέσει. Έχει τη ριφάρα στην αρχή στο 0:19 (δύο φορές σε σχέση με το single version :p) και το flute solo πολύ καλό.
World of Fantasy…Το βαριέμαι και τούτο. Πολύ ξενέρωτο και τυπικούρα μου κάνει. Αλλά μου αρέσει το σημείο από 3:10 και το solo. Αλλά έλεος πάλι chorus μετά και βαρεθήκαμε.
Long Live the King…Από τα χειρότερα του δίσκου εύκολα. Δεν έχω πολλά να πω.
The Smile of the Sun…Με αρέσει αρκετά το τραγούδι αν και με χαλάνε τα τσιριχτά φωνητικά στο 3:06. Απλό αλλά καλό.
You Stupid Mankind…Δε με αρέσει. Sorry. Δεν είναι κακό αλλά δεν…
If A Mountain Could Talk…Δε μου αρέσει το chorus και γενικά το κομμάτι είναι αρκετά τυπικό αλλά η αλήθεια είναι ότι δε με χαλάει όσο στην αρχή. Μάλλον το συμπάθησα κιόλας. Έχει και ωραία solo.
The Sage, The Fool, The Sinner…Λίγο το chorus δε με τρελαίνει αλλά γενικά μου αρέσει.
My Sacrifice…Θα μπορούσα να είναι πολύ καλό αλλά δε μου αρέσει το chorus (γιατί έτσι ρε γαμώτο?) αλλά η γέφυρα τα σπάει (αν και μου θυμίζει Angra, όχι ότι είναι κακό αυτό.) Επίσης με χαλάνε τα πλήκτρα (δες και πιο κάτω)
Not Yet Today…Εδώ συμφωνώ με pumpkin.
Far In the Future…Εύκολα το καλύτερο τραγούδι του δίσκου. Και από τα καλύτερα τραγούδια των Helloween τα τελευταία χρόνια (αρκετά χρόνια όμως)
Γενικά η παραγωγή είναι τυπικούρα. Αν και τα drums ακούγονται κάπως καλύτερα από τα προηγούμενα (α ρε Uli) ξενερώνω πολύ με τα πλήκτρα. Ψευτικούρα. Όσο για τους στίχους όσο πρόσεξα αδιαφορία.
Άντε, ξεκινήστε κράξιμο τώρα![/SPOILER]