30-31 Οκτωβριου λεει αρα απο αρχες Νοεμβριου
Μακραν ο πιο αδιαφορος Helloween δισκος απο την εποχη του Chameleon…
Εφτυσα την πορτοκαλαδα μου να ουμ’.Αλλα νταξει μετα θυμηθηκα οτι ειχες πει οτι το Gambling ειναι στα ιδια με το Rabbit απο θεμα εμπνευσης και ηρεμησα(νομιζω δηλαδη οτι ησουν εσυ στο θρεντ του Gambling) Δεν ειναι ειρωνικο ε(και σε σεβομαι σα χρηστη),απλα εννοω οτι υπαρχουν χιλια γουστα για Helloween και μεχρι να συνειδητοποιησω ποιος το γραψε επαθα ενα σοκ=P
(Maiden αν διαβαζεις το θρεντ,θελουμε και τη δικη σου αποψη:D)
Μακράν ο πιο ανταγωνιστικός δίσκος στα 2 Keeper.
Το chameleon είναι δισκάρα, αλλά όχι helloween!
Μακραν ο πιο αδιαφορος δισκος απο το unarmed και μετα
Το Gambling μετα την παροδο του χρονου μου φαινεται καλυτερο απο το πολυ μετριο Rabbit…Αλλα και παλι πολυ κατωτερου του πολυ καλου Keeper 3 που ξανατονωσε το ενδιαφερον για την μπαντα…Απο εκει και περα το 7 Sinners για μενα και μετα απο καμια 15αρια ακροασεις μου φαινεται ενας απιστευτα μετριος δισκος,σιγουρα ο χειροτερος της εποχης Deris…Φυσικα θα το παρω,φυσικα θα παω συναυλια κτλ αλλα η αποψη μου περι ανεμπνευστου δισκου δεν νομιζω να αλλαξει…!!
Συμφωνω εν μερη:dunno:
Αν και δεν είμαι και ο πιο φανατικός οπαδός των Helloween, μου αρέσουν αρκετά και τους παραδέχομαι που καταφέρνουν να κρατιούνται στο υψηλότερο επίπεδο για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Το καινούργιο άλμπουμ το θεωρώ εξαιρετικό. Έχουν γράψει πολύ δυνατά κομμάτια με ωραίες κιθάρες και εκπληκτικά φωνητικά από τον Deris. Ανυπομονώ να ακούσω το δίσκο και από το cd.
Δεν το λες κακό, απλά του φίλου σου του Ρόναλντ, είναι πολύ καλύτερος:):!:
:lol: …το time to be king ισως κ ο πιο αδιαφορος-κακος power metal δισκος των τελευταιων χρονων…
Γούστα είναι αυτά…
Και όπως και να το κάνουμε δεν αλλάζουνε έτσι εύκολα!
Οκ θα του μεταφερω τα καλα σου λογια:lol:
ΤΙ ΔΙΣΚΑΡΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! LONG LIVE THE KING!!!
Και αναγκαστικά ο καλύτερος, ώντας μοναδικός! :):):)
you catch me you cath me:razz:
Λέτε να δούμε και κάνα When the sinner στο setlist;
Θα φωνάζει ο Kiske!
Γιατι να μας το κανουν αυτο.Τι φταιμε?
Έλα μωρέ καλό τραγούδι είναι!
Αν όχι αυτό το Giants να τιμήσουν το αμφιλεγόμενο Chameleon!
πιθανοτερο ειναι να το παιξει ο kiske με τη μπαντα του τους unisonic παρα οι helloween τωρα…γιαυτο ας το βγαλουμε απο το μυαλο μας οσο κ να μας αρεσει…
Σωστά αλλά καλά θα τανε μωρέ…Ένα Intro-Where the sinner go-When the sinner-The Sage the fool the sinner να γίνει του αμαρτωλού…