Ε όχι και αχταρμάς! Μάλλον από τα καλύτερα τραγούδια των Helloween τα τελευταία χρόνια. Για τα υπόλοιπα θα μιλήσω άλλη ώρα.
Παντως εγω το εχω κατεβασει ηδη…"τραβαει"πολυ απο συνδεση το Myspace player και δεν λεει 8)
Ρε αυτό είναι γαμώ!
Καταλαβαινω την οπτικη σου και συμφωνω οτι το πρωτο κομματι ενος αλμπουμ θα πρεπει να ειναι δυνατο, αλλα πολλες φορες δεν γινεται αυτο δυστυχως… Δεν εχω ακουσει τιποτα ακομα, οταν ακουσω θα ποσταρω…
Αυτο το Mr Madman δεν φευγει με τπτ απο το μυαλο μου
Καμία σχέση με Gambling περίοδιος, όπου Crack the riddle-Kill it έσπερνε σοκ και δέος σε κάθε αθώο που έβαζε το δίσκο να παίξει…και μετά η τρλή δύναμη του the saints που συνεχίζει την όλη αύτη κατάσταση (και εκείνη την εποχή αντί για αυτό το τρίο επιλέγανε το halloween για άνοιγμα setlist, αλλά άστο να πάει στον διάολο).
Το Where the sinners go σε πάει λάου λάου, τι να πω δεν ξέρω…
Α ρε Grosskopf τι μας κανεις//Τα καλυτερα τραγουδια γραφεις στα τελευταια 2 αλμπουμ
4 στα 48)
Πραγματικά, στον 21ο αιώνα βάζει γυαλιά σε όλους!
World of Fantasy & If a mountain could talk είναι από τα πιο δυνατά.
Βασικά η μόνη πληγή στο άλμπουμ είναι η σειρά του τράκλιστ και ο αποκλεισμός του im free.
Τελικά έπρεπε να το βάλουνε, έστω σαν bonus στην ειδική.
Παντως εγω περιμενα λιγο καλυτερες συνθεσεις απο τον Deris:wink:
μεχρι τωρα εχω ακουσει μονο το κομματι του βιντεο, το are you metal?, και πραγματικα ειναι απο τα χειροτερα κομματια που εχω ακουσει ποτε…
ελπιζω να ειναι το χειροτερο του δισκου…
Είναι. Skip track απ’ τη δεύτερη ακρόαση :lol:
Πάνω κάτω και εγώ…όχι ότι δεν είναι καλό, αλλά το βαρεθήκαμε τόσο καιρό!
το βαλαν bonus στη deluxe digipack
υπαρχουν κ αλλα 3 κομματια τα οποια θα κυκλοφορησουν καπου,καπως,καποτε…αγνοειται η τυχη τους ακομα…κ αυτα ειναι τα: Faster we fall,Aiming High και Come Rain or Shine…
δν εχω τολμησει να ακουσω ακομα τπτ…αντε να ρθει η μερα της κυκλοφοριας…πφφ
Καλό, χρυσό παιδί αλλά δεν τα δύο τραγούδια του για εμένα.
Έχουμε και λέμε
Grosskopf 0/2
Gerstner 0/3
Weikath 1.5/2 (Raise the Nosie)
Deris 2/5 (Far in the Future, Smile of the Sun)
Και, εντάξει κάποια κομμάτια έχουν μερικά καλά σημεία αλλά δε σώζουν την παρτίδα. Βέβαια μπορεί να αναθεωρήσω ακούγοντας ξανά και ξανά αλλά μάλλον χλώμια.
Πρωτο και τελευταιο σεντονι,νιωθω οτι εχω κατασταλαξει:
[SPOILER]Ξεκινοντας απ?τα αρνητικα να πω οτι μαλλον τα 3 πιο heavy κομματια του δισκου ειναι και τα 3 λιγοτερο εδιαφεροντα για μενα.Ειναι λογικο,η γοητεια των Helloween δεν ειναι εκει.Καλα για το Are you Metal δε το συζηταω,με διαφορα το χειροτερο κομματι του αλμπουμ…Το Long Live ειναι αυτο που μου αρεσει περισσοτερο απο τα 3 και το Where the Sinners(με το σινναααα σιννααα σιννααα-reference στους Priest)απλα δε κανει για opener.Δεν ειναι ασχημο και γκρουβαρει αλλα πραγματικα δεν εχει κατι που να με κανει να το πω γαμω τα κομματια ξερω γω,ειναι λιγο safe.
Στα καλα τωρα.
-Kαταρχας συγχαρητηρια κυριε Gerstner,γραψατε το καλυτερο κομματι σας απο οταν πρωτοηρθατε στη μπαντα(Madman βεβαιως βεβαιως)!Ομορφο flashback στη ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ του Μaster of the Rings με ενα sequel που το τιμαει.Το 2ο πονημα του,You Stupid Mankind,εχει ενα παραξενο vibe.[SPOILER]Βαλτε το στο 1:10,εκεινο το σημειο του κουπλε εχει μια Nevermore αισθητικη o.O Δηλαδη ανετα φανταζομαι τον Λουμις να παιζει αυτο το αργοσυρτο χεβι ριφφ κανοντας headbanging με τη ξανθη κωμη του και τον Dane να κανει τα μυστηριωδη σκοτεινα φωνητικα απο πανω(ειδικα το ?evolution everywhere?).[/SPOILER]Ωραιο κομματι.Το My Sacrifice μου βγαζει ενα ματζεστικ φιλινγκ,μια υποβλητικοτις,δε ξερω.Μου θυμιζει το Immortal,μου αρεσει…παει στα συν του αλμπουμ.
-Τα εταιρα συγχαρητηρια στον ΛΑΤΡΕΙΑ κυριο Μπουκλα.Τρομερη εξελιξη στο songwriting με το περασμα των χρονων.Το If A Mountain Could Talk προσωπικα το θεωρω classic ηδη(GIEF MOAR ΔΙΣΟΛΙΕΣ),απλα και ομορφα και το World of Fantasy εχει τρομερο feeling και πανεμορφο σολο.I wonder,I wonder,if I can carry the weight of the world… Κeep(er) up the good work.
-Ειμαι ερωτευμενος με το Smile of the Sun.Ειναι τοσο απλο,αλλα τοσο γαμημενα ομορφο(δεν ειναι τυχαια η επιλογη της θεσης του,να διαδεχεται το πιο σκληρο κομματι του δισκου).Και ποσο απελπισμενα και επιβλητικα κραυγαζει ο Deris ?somebody help me??Γενικα [B]εκπληκτικος Deris[/B] και το κομματι ενα μικρο κομψοτεχνημα.
-Δε μπορει να εισαι helloweenας και να μη σκας χαμογελο στα leadακια του The Sage στο τελος,οταν η κιθαρα αναλαμβανει να τραγουδησει το ρεφρεν.Το κομματι μπορει να αρχιζει με κοινοτυπο ροκ-ριφακι αλλα διαολε…τα κουπλε,η γεφυρα(γεφυραρα),το ρεφρεν και το solo το κανουν να ειναι μαζι με Born on Judgment Day ο,τι καλυτερο εχει γραψει ο χωριστρας μετα την εποχη της μαυρης κολοκυθας.Το Raise the Noise ανεβηκε καπως στην εκτιμηση μου ακουγοντας το μεσα στη ροη του αλμπουμ.Να πω την αληθεια πιστευω οτι θα το γουσταρα πολυ λαιβ γιατι κουβαλαει μπολικη ενεργεια το πουστικο. Δε το εχω αναμεσα στα highlights παντως.
-Το Far in the Future(ψιλοπεριττο prelude btw…anyway)εχει ωραιες ιδεες και το ξεσπασμα του με τo solo ειναι απλα χυσιμο(αααλλες δισολιες εδω).Δε ξερω αν ειναι καλυτερο του Fallen to Pieces για(ενα προσφατο)παραδειγμα αλλα μαζι με Smile of the Sun ειναι τα 2 καλυτερα κομματια του Deris στο αλμπουμ(το μονο σημειο στο οποιο συμφωνω με babytomato δηλαδη=p)
-Τα πληκτρα αν και διαχυτα μεσα στο αλμπουμ,δε μπορω να πω οτι με ενοχλουν καπου,ισα ισα στις περισσοτερες περιπτωσεις πιστευω πως προσθετουν εναν ταιριαστο τονο.
Για μενα που 7 Sinners>Gambling>Legacy>Rabbit,το καινουριο αλμπουμ το βλεπω ως one more step forward του συγκεκριμενου line up:)
Up the fuckin’ pumpkins.
[/SPOILER]
Συμφωνώ σε όλα!
Sascha, Weiki & Markus φοράνε τα γυαλιά σε όλους!
Το Madman είναι μακραν από τα κορυφαία του δίσκου. Τιμάει πολύ το Pefect Gentleman και δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό με μια άγρια αισθητική.
Σε υπερβολικά καλά επίπεδα Το stupid mankind, δείχνει μια οργή, με αργό και βασανιστικό ρυθμό, σε σχέση με μάντμαν. Φυσικα και το Sacrifice υπέροχο. Πολύ όμορφα μπαίνει, με ωραίο ρυθμό, και η φωνή του Andi το ανεβάζει!
Ο Μάρκους σε μεγάλα επίπεδα, ο πύχης ανέβηκε ψηλά και τον ανεβάζει παραπάνω!
Τι κομματάρα το if a mountain could calk, τι νόημα…
World of fantasy υπέροχο επίσης.
Ο Weiki ευτυχώς δεν με απογοήτευσε. Με τον θετικό ήχο να ηχεί πάντα στη κιθάρα του, έβγαλε δύο κομματάρες κατεμέ, όπου ο Παμκιν με κάλυψε, δεν χρειάζετια να προσθέσω κάτι. Απλά ότι το Raise the noise είναι καλύτερο από όσο περίμενα. Ειδικά με το σόλο πνευστό απογειώνεται! Για τον σοφοψευταμαρτωλό δεν χρειάζονται σχόλια.
ΌΛΩΣ περιέργως μόνο ο Andi δεν μας τα λέει καλά. Αν εξερεθείτο Smile of the sun, , και το Long live the king, ζούμε 21ο αιώνα όπου τα σίνγκλ είναι εμπορικότατα. Το AYM? μου είχε φανεί εξαρχής καλό κομμάτι, και αν όχι κομματάρα, τουλάχιστον καλύτερο από τα 3 προηγούμενα σινγκλ. Where the sinners go, where the f@ck is it put? Με καμία παναγία πρώτο αυτό, χάνει πολύ αξία, καλύτερα το not yet today-far in the future, όπως έιχα πει. Μακρλαν οι λιγότερο καλές σε σχέση με τους άλλους. Αρκετά καλό το Far in the future, αλλά αχρείαστη κάπως εισαγωγή με not yet today…
Εγώ έμεινα υπερ-ευχαρηστημένος διότι το ωραίο σινγκλ ήταν χειρότερο από αυτό που άκουσα. Κάθε φέτος και καλύτερα. Μαζί με το Gambling ότι καλύτερο υπάρχει στην (1994 κ μετά) εποχή, πάντα κατεμέ!
Αν και δεν πολύ συμφωνώ μαζί σου…για αυτόν τον δίσκ περιμένω καλά πράγματα:):!:
Ποτε θα ειναι στα δισκοπολια γνωριζουμε?:-s