Σε σχέση με mrs god, just a little sign k as long as i fall πιστεύω πως είναι καλύτερο κλιπ…
Όχι ότι είναι και ότι καλύτερο. Καλές στιγμές ο Dr Stein και η ώρα των σόλο κτλ…όπου μεταβιβάζονται από το διαβολικό αυτό κτήριο στη σκηνή…φυσικά ο Λομπλέ είναι κορυφή! Τρέλα σε μιλάω! Το κομμάτι είναι πολύ ωραίο, σίγουρα δεν θα μείνει στην ιστορία όπως άλλα κομμάτια…
Ψιλοτραγικο το βιντεοκλιπ, πολυ Saw φαση με αυτα που ειχαν στο κεφαλι οι γκομενες και το κτιριο… Και το τραγουδι, τιποτα.
Εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια…δεν είναι και τόσο καλό όσο το περιμέναμε:):!:
Θα ηθελα περισσοτερο χαβαλε.Πολυ τους σκληρους κανουν:har:
Κανενα απο τα κομματια του single δεν ειναι απο αυτα που θα κανει τη διαφορα και θα ανεβασει εναν δισκο Helloween για μενα.Το Are You Metal ειναι αχρωμο και αγευστο.Απο την αλλη,2 αλλα κομματια στο δισκο που εχουν ακουστει ολοκληρα ξεχωριζουν,οποτε πιστευω οτι το filler-rate θα ειναι περιπου σα του Gambling(οπου φιλλερ βαζω τα κομματια που δε μου κανουν κλικ,δε θα παιξω με τις λεξεις αν μερικα τα θεωρω “οχι και τοσο καλα”,“λιγοτερο καλα”,“μετρια” κτλπ)
Ομοίως για Gambling, το as long as i fall δεν ταίριαζε τόσο με άλλα, αλλά ο δίσκος αξίζει ένα 8/10! (Χωρίς υπερβολές). Ομοίως και το Legacy, αν και περιείχε το a king for 1000 years…το mrs god θύμιζε αστείο, σαν να μας κάνουνε πλάκα, όμως το άλμπουμ ευτυχώς κυμαινοταν σε άλλα επίπεδα…
Ελπίζουμε για κάτι καλό!
ΥΓ άσχετο, ΠΑΟΚ όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις!
Μια χαρά ηχητικά το τραγούδι! Χωρίς χαζοχαρούμενα μαντζόρε πράματα που δε τα γουστάρω πια. Σαν σύνθεση τώρα…πφφφφ. Περιμένουμε το άλμπουμ.
ΥΓ: άσχετο…Λουκάς Βύντρα οε-οε-οε
Και μεις περιμένουμε…
ΥΓ άσχετο…με μας θυμάται να παίζει μπάλα ο άνθρωπας? Αν δεν είχαμε Κρεσιτς 4 5 για πλάκα θα τρώγαμε…
Ακούστε όλο το album στο myspace της μπάντας.
Ε αντε ρε μαλακα Weikath,επιτελους κομματαρα μετα απο μια 10ετια.The Sage 3:02-3:59,thats the fucking spirit.Ξαναπαω τωρα στη τρυπα μου να συνεχισω το λιωσιμο.
μολις τελειωσα τη πρωτη ακροαση του δισκου, δεν με εντυπωσιασε…,μου φανηκε και λιγο βαρετο μπορω να πω…παντως ξεχωριζουν 2-3 κομματια σιγουρα
θελει κ αλλες ακροασεις…
Μόνο το When the sinners go ακουσα και δεν τρελάθηκα τόοοοσο
Απαισιόδοξο εναρκήριο για το άλμπουμ…
Ο σοφοψευτησαμαρτωλός και ο κυρ-τρελάνθρωπος, κορυφή!
Και το If a mountain could talk
Μετά απο πολλές ακροάσεις (όλο το βράδυ), έχω καλές εντυπώσεις. Πολύ ωραία κομμάτια και μέχρι στιγμής κομμάτια σαν το Who is Mr. Madman?, If a Mountain could talk, World of Fantasy, You stupid Mankind, My sacrifice κα είναι favorites… Θα επανέλθω αργότερα με ανάλυση κάθε κομματιού.
Επίσης διακρίνω μια έλλειψη πρωτοτυπίας σε θέμα στίχου καθώς αρκετά έχουν ξανακουστεί ακόμα και απο τους ίδιους. Μουσικά έχει στοιχεία απο The Dark Ride και Gambling With The Devil και η παραγωγή είναι μπόμπα και πρώτη φορά απολαμβάνω των Deris σε συνθέσεις των Helloween τόσο πολύ.
Τεινω να πιστεψω οτι ειναι ανωτερο του Gambling απλα με μπερδευουν τα 2 πρωτα κομματια…κανει κακο ξεκινημα ο δισκος ειν’η αληθεια.Grosskopf 2/2 ε.Και Gerstner δυναμη…
Προλαβαίνουνε να αλλάξουνε τα 2 τελευταία με τα 2 πρώτα;;;;;
Not yet today
Far in the future
…
…
…
Where the sinners go
Are you metal?
Καλύτερα θα τανε, βασικά οτιδήποτε από το Sinners για εναρκτήριο!
Καλό κομμάτι αλλά όχι για 01!
To albumaki ειναι άψογο!!
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…
Raise the noise album version και δεν χρειαζόμαστε τίποτα!
Γιατι το Far in the future μου φαινεται σαν ενας αχταρμας?:?