ξαφνικα νιωθω οτι σ’αγαπαω περισσοτερο απο ποτε…
απ τις λιγες φορες που συμφωνω σε ολα…8)
ξαφνικα νιωθω οτι σ’αγαπαω περισσοτερο απο ποτε…
απ τις λιγες φορες που συμφωνω σε ολα…8)
Ξενερωσα γιατι περιμενα στο νεο δισκο να εχουν κομματια σαν το “my life for one more day” αλλα ματεα . Anaway πολυ καλος δισκος αλλα θα προτειμουσα αλλαγη πορεις και επιστροφεις στο αγνο παρθενο power . Σε καμια περιπτωση δεν μπαινει στη 5νταδα … θα μπουρουσε να μπει στην 20σαδα αλλα απο το 00ς και μετα συνηθος 5 ειναι τα αλμπουμ απο καθε χρονια που πραγματηκα με στιγματιζουν …
Νεο βιντεο κλιπ…Paint A New World
Λεω κι εγ του την εδωσε να πει νεα γνωμη για το αλμπουμ. :p:razz:
Αληθεύει ότι τραγουδάει ο Μπιφφ???
Στο Into μόνο.
Αφήγηση κάνει δλδ, δε τραγουδάει κανονικά στο δίσκο.
Μία πραγματικά ευχάριστη έκπληξη αυτός ο δίσκος, ότι καλύτερο έχουν βγάλει από το Dark Ride.Όμορφα κομμάτια, επιθετικά, μελωδικά, επικά. Όλα τα έχει! Στην εισαγωγή έχε και Biff(είδωλο). Το προηγούμενο δεν με είχε ικανοποιήσει και τόσο, ίσως να με επιρέασε και ο τίτλος του αρνητικά, αλλά αυτό εδώ είναι πολύ καλό!
Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται καραμέτριος με μερικά συμπαθητικά τραγούδια;
Καλός ο Andy αλλα άντε φέρτε τον άλλον να τραγουδήσει
Τον Kai Hansen φυσικά! Toν άλλον περίμενες;
Give me wiiiiiiiiiiiings to flyyy 8)
εμενα γιατι μου φαινεται οτι αυτος ο δισκος θα ηταν καλυτερα να ονομαστει legacy??8O8O
ισως φταινει τα 2 τελευταια τραγουδια:)
κατα τ’αλλα μια ερωτηση το bells of the… δεν σας θυμιζει ,εντονα ομως σε σημειο χμμμ…, το king of seven eyes απο το come in from the rain του Andi!!!
παίδες, υπάρχουν πουθενά credits για το songwriting? στο booklet δε γράφει τπτ χωριστά για το κάθε τραγούδι…
αν εννοείς ποιος έγραψε τους στοίχους και την μουσική σε κάθε τραγούδι τσέκαρε εδώ
σωστός…