αν δε ρωτουσα αυτο, δε θα χα λογο να παω στη συνεντευξη και θα πηγαινε ο δημητρης μονος του.
περαν της πλακας, αν δε παιξουν τιποτα απο εποχης Walls θα ειναι για τρελα γελια.
αν δε ρωτουσα αυτο, δε θα χα λογο να παω στη συνεντευξη και θα πηγαινε ο δημητρης μονος του.
περαν της πλακας, αν δε παιξουν τιποτα απο εποχης Walls θα ειναι για τρελα γελια.
Ειχες πει καπου οτι “ο Kai παιζει με τους ακυρους απο το Walls, με Helloween δεν θα παιξει?”
Εκει βασιζομαι κι εγω…
Υπομονη μεχρι τις 16/11…
:papas:
Κρίμα που δεν σου άρεσε! :-k
Εγώ από την άλλη, ευτυχώς για μένα, το βρίσκω πάρα πολύ καλό, πολύ ανώτερο από το μετριότατο “Legacy” και γενικώς το καλύτερο τους από την εποχή του “The Dark Ride” και μετά! 8)
Τυχερός ήμουν, γιατί είχα πικραθεί πολύ από το προηγούμενο και τους είχα ψιλοξεγραμμένους…
κι εμένα μου άρεσε ο δίσκος αν και δε μπορώ να τον κατατάξω ακόμα καθώς είμαι ακόμα τον “μελετώ”.
το γρίφο τον λύσατε? :-k
του εχω δωσει μονο 3 ακροασεις και ειδικα απ’τη δευτερη και μετα μ’αρεσε παρα πολυ. η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι χειροτερο. good job!
Μετά απο αρκετές ακροάσεις έχω να πω οτι είναι ενας καλούτσικος πόπ δίσκος με χέζι κιθάρες. Καμμία σχέση με προηγούμενα που ταν χέζι με λίγες πόπ μελωδίες εδώ κα κεί. Ο γρίφος πολύ εύκολος.
καλυτερα να μασας παρα να μιλας…'η στην περιπτωση σου, καλυτερα να χεζεις παρα να κανεις καθυστερημενα,αυτιστικα posts…:roll: :roll:
ορίστε? το οτι το θεωρώ πατάτα για χέλοουην δεν άλλαζει. Απλά το προτιμώ απο παπαρίζου στο ραδιόφωνο, μιας και μιλάμε για ευκολοάκουστη πόπ.Το θέμα τώρα είναι το πόσο αντεχει κάποιος την ευκολοάκουστη πόπ και περναώ εποχές που έχω μπουχτίσει απο τις γκαρίδες και κάνω λίγο τα στραβά μάτια.
Ο δίσκος θα μπορούσε να είναι αιώνες καλύτερος αν δε βάζαν σ’όλα τα κομμάτια εύκολες λύσεις για να τον βγάλουν μιά ώρα νωρίτερα. πχ. στο dreambound που μαρέσει έχουν χώσει (ή καλύτερα χέσει όπως λες και συ) κάτι μαλμστινικά σολίδια για να ενώσουν 1-2 μέρη που οταν τα πρωτάκουσα μού ρθε να ξεράσω.λίγο φαντασία δε βλάπτει. τέσπα, ας το φάμε τώρα ως έχει.
Μετα θα το χέσουμε ?
ον τοπικ : Προκειτε για ωραιο αλμπουμ με ωραιες συνθεσεις αλλα αναμενομε ηχο . Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το περιμενα οτι οι helloween θα κρατουσαν τα σολο τα πληκρα αλλα θα πρεσεθεταν λιγα ποπ στοιχεια στη μουσικη τους .
no comments…
πεσαμε σε σκληρο μεταλλα…:roll: #-o :lol:
:-k Πες πόσα σου δίνουν…
μηνιαιως 'η ετησιως?:roll:
Οι δισολιες/σολος του As long as I fall ειναι οι καλυτερες που εχω ακουσει εδω και πολυυυυ καιρο!
Τελικό προσωπικό συμπέρασμα (ύστερα από μήνες ακροάσεων):
[ul]
[li]Η καλύτερη δουλειά τους από το “The Dark Ride” και μετά! :drunk:
[/li]
Αυτοί είναι οι Helloween!
Για τραγούδια στο ύφος των Final Fortune, Heaven Tells No Lies και As Long As I Fall! :vibrate:
Ο Grosskopf έγραψε απίστευτες τραγουδάρες αυτή τη φορά! :respect:
[li]Tα bonus tracks της ειδικής έκδοσης κατεδαφίζουν!
[/li]Ειδικά, στο Find My Freedom, ο Deris τραγουδάει σαν να μην υπάρχει αύριο!!! :o
[li]
[/li]
Όντως! Aσχολήθηκε κανένας; :-k
[/ul]
Άνετα στο φετινό top-20! 8)
[SIZE=“1”]Αν και το “άνετα” σχετικό είναι με τόσες δισκάρες που βγήκαν φέτος… :-s [/SIZE]
Λοιπόν εμένα μου αρέσει λιγότερο από το The Legacy σίγουρα… Κατά τ’ άλλα είναι πολύ αξιοπρεπής δίσκος και χαίρομαι που οι Helloween στέκονται σε ένα καλό επίπεδο τόσα χρόνια μετά, μπορούν και κερδίζουν νέους οπαδούς και δεν αναμασσούν τον εαυτό τους.
Αυτό που κράτησε το gambling χαμηλά είναι ότι έχει, κατ’ εμέ, αρκετούτσικα fillers, που δεν είναι απαραίτητα άσχημα, αλλά δεν δίνουν το κάτι παραπάνω. Κάτι που κάνει το Kill it που ξεκινάει τον δίσκο με τον καλύτερο τρόπο…
καλός δίσκος και με ένα packaging που κάνει τα λεφτά της αγοράς πιο ουσιαστικά.
Λιγότερο καλό από τον προκατοχό του, αλλά πάνω του μέσου όρου σίγουρα των κυκλοφοριών.
Παρ’όλα αυτά δύσκολα θα βρεθεί στα 20 άγαπημένα μου για φέτος.
Kill It, Paint A New World, Final Fortune, Final Fortune και Falling To Pieces αυτά που προσωπικά ξεχώρισα.
Η αλήθεια είναι ότι έχω τόσο χαμηλά το “Legacy”, που ό,τι και να βγάζανε θα το έβρισκα πολύ καλύτερο… :lol: :lol:
Συμφωνω με τον Μανο…κατωτερο απο το Legacy σιγουρα και για μενα!!Θα συμφωνησω επισης με τον Μανο οτι το αλμπυμ εχει πολλα fillers…
Τωρα που το εχω ακουσει παρα παρα πολλες φορες αγαπημενα κομματια το φοβερο Kill It που κυριολεκτικα σου περνει τα μυαλα και κριμα που δεν το επαιξαν και το Dreambound που το λιωνω σχεδον καθημερινα!!Μονο σε μενα αρεσε αυτο το κομματι??
Οντως το packaging ειναι σουπερ και ακρως συλλεκτικο σε αυτη την εκδοση!!
19 στους 20 δίσκους που θεωρείς πολύ καλούς, εγώ τους έχω για φρίσμπι…
Έναν βρήκα να μου αρέσει πολύ ολόκληρος και βρίσκεις ότι έχει πολλά fillers;
Πλάκα κάνω… Γούστα είναι αυτά! :lol: :lol:
Συμφωνουμε για το Gamma Ray…μονο που και γι αυτο διαφωνουμε…
Θα το βαλω στο τοπ 20:lol: