Καλα του helloweenakia μπορει να μη του αρεσε το motr γιατι βγηκε μετα απο τις…υπερcdαρες…#-o #-o pink bubbles…kai chameleon…Μηπως τα θεωρεις κι αυτα τα 2 ανωτερα?Γιατι αμα τα θεωρεις τοτε ενταξ ειμαστε τελειως αντιθετοι στο τι θελουμε απ’τους Helloween:)
nai re file ta thewrw polu kalutera ti thes twra na sfaxtoume?
to motr exei kapoia aparadekta kommatia,apisteuta xalia enorxhstrwsh,apaisia vocal lines k polu wmo hxo!
einai to ligotero agaphmeno m cd ti thes twra? k o deris akougetai pio xalia apo pote!
END!
Το Master Of The Rings, όταν κυκλοφόρησε ηχούσε φρεσκότατο και τους έβγαλε από το τέλμα που είχαν πέσει!
Τα νέα μέλη δέσανε αμέσως και κατόρθωσαν να βγάλουν ένα πολύ συμπαγές αποτέλεσμα!
Αν τα “Sole Survivor”, “When The Rain Grows” και “Why?” για παράδειγμα δεν έχουν την ιδανική για το είδος ενορχήστρωση, τότε έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη για το τί είναι “ενορχήστρωση”! :dunno:
Αν μου αρέσει σε έναν δίσκο Helloween ο Andi Deris, τότε αυτός είναι το Master Of The Rings! :yes:
Απορία: Σου αρέσουν καθόλου οι πρώιμοι Pink Cream 69; :-k
Αν το Master… έχει ωμό ήχο, τότε το “μπουκωμένο” The Time Of The Oath και το “ξηρό” Better Than Raw τί έχουν; :-k
Και εδώ έχουμε ακριβώς αντίθετη αντίληψη σχετικά με το ποιά είναι καλή παραγωγή και ποιά όχι…
Πες το έτσι να τελειώνουμε… :roll:
Αν είχες ακούσει το Master Of The Rings εκείνο τον Οκτώβριο του 1994 και μετά από 10 περίπου χρόνια (2003) άκουγες το Rabbit…, θα “γελούσες” με την πτώση των Helloween!
Επειδή όμως τα πράγματα γίνανε λίγο διαφορετικά,σε κατανοώ!
Πάντως, είναι προφανές ότι άλλα ζητάς εσύ από τους Ηelloween και άλλα εγώ και ευτυχώς, αρκετοί άλλοι! 8)
οκ κατανοω τις αντιρρησεις σου αλλα επιτρεψε μ να μη συμφωνω καθολου…
θα μπορουσα να μιλαω ατελειωτες ωρες για αυτο το θεμα αλλα δν νομιζω οτι εχει νοημα…
αλλωστε εδω μιλαμε για το GWTD k oxi gia to MOTR…
λοιπον περιμενουμε την κριτικη σου Rychehead…
1η ακρόαση του τραγουδιου φάνικε ενδιαφέρον …
επιφηλάσομαι να βγεί και το cd
Αυτό το κομμάτι έχει τόσο easy listening μελωδίες που θα μπορόυσε νάναι κομμάτι της Avril ή της Lindsay. Απλά πετάν ενα σόλο και το κάναν χέζει μέταλ. Γενικά ο δίσκος πάσχει πολύ.
Πάντως δεν καταλαβάινω προς τι τόσο κράξιμο για το Rabbit dont come easy . Είναι ένας απο τους πιο δυναμικούς τους δίσκους, χαρούμενος βέβαια αλλα έχει πολύ φρέσκα κομμάτια χωρίς να ακολουθεί trends του μέταλ ή της πόπ.Το Do you feel good μου φτιάχνει τη διάθεση όποτε το ακούω.
Το dark ride ας πούμε έχει δίκιο που δεν το θεωρεί δικό τους ο Γουάικι καθώς έχει τελέως άσχετο ήχο με Helloween πέρα απο 3-4 κομμάτια.
Μάλλον πρέπει να κάτσουν 2-3 χρονάκια στο στούντιο να βγάλουν τίποτα φρέσκο γιατί το καινούριο ήταν μια αναμασημένη μπαρούφα με υπερβολική παραγωγή.
1η ακρόαση και έχω μήνει ψιλο μλκας …
εκτός από kill it και as long as i fall που δεν μου άρεσαν τα υπόλοιπα κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα … εως :bow2: :bow2:
:stereo: :stereo: :band: :-({|= \:D/ =D>
inc λιώσιμο το σαββατοκύριακο …
ρε θα με τρελλανεις?το kill it k to ALAIF σπερνουν…ακου τα καλυτεραααα…
Tetoia na akouw gia to album giati to pareigeila me varia kardia giati to fovamai gia patatoula. Akousa kai to tragoudi pou vgalane gia single kai o poio eygenikos tropos pou borw na to xaraktirisw eini “metrio”. Ante makari na vgei poly kalo.
Αν έχεις σαν ενδοιασμό το βιντεο κλιπ μην σκας από τοισ ποιο αδύναμες φάσεις του δίσκου
Pragmatika kai to idio to tragoudi, giati kai to videoclip einai analogo, einai teleiws gtp.
Edit: pws g@m@s teleiws ta apisteyta guitar solos mias tragoudaras: http://www.youtube.com/watch?v=BbFoUGkET-0
το Eagle Fly Free παίζουν ?!?!!?!?!?!?!? 8O 8O 8O #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Φαντάζομαι το vid θα είναι από εποχή χαμαιλέοντα ή πινκ απε κ.λ.π. ???
Nai ayto einai.Nomizw oti einai sto tour twn Roz fysallidwn pou pigan maimou(#-o ). To olo tragoudi den to pane asxima alla ta guitar solos einai tragika paigmena.
πραγματι…αλλα τα φωνητικα σκιζουν ε?
πληροφοριακα το συγκεκριμενο live εγινε στην Κολωνια(Γερμανια) το 1992…το οποιο κ μαμαει κανονικα…αν το βρειτε σε bootleg μη διστασετε…
μαλλον δεν εχεις δει του Light the universe:p νταξ παντως γενικα εχω παρατηρησει οτι τα clips των power bands δεν ειναι κι οτι καλυτερο(υπαρχουν κι εξερεσεις βεβαια).Καλα δε δινω μεγαλη βαση στα clips απλα σα παρατηρηση…
Nai alla toulaxiston to tragoudi itan kalo opote den prosexes kai poly to videoclip… Enw afou ayto to tragoudi einai moufa vlepeis kai ligo bas kai ftiaksei to zitima alla antaytou ksenerwneis kai allo… Ta solos mono m’aresan, exoun kai wraio ixo sta leads.
To video clip ασχολίαστο, το κομμάτι μου άρεσε. Απλό, μελωδικό, δυναμικό, ελαφρά ατμοσφαιρικό και με koλλητικό refrain. Mάλλον κομμάτι του Derris, προορισμένο εξ 'αρχής για single. Θα προτιμούσα ένα πιο ευφάνταστο κόψιμο στη μέση αλλά και τα σολίδια αυτά καλά ήταν.
Ωραια τα ειπε ο Andi στη συνεντευξη…
Γ.K.: Κάτι από το “Walls Of Jericho”;
Περίμενε και θα δεις! (γέλια) Για να πω την αλήθεια, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το ποιος θα παίξει τι, ούτε τι θα παίξουμε μαζί. Δεν υπάρχει πιθανότητα να τσακωθούμε. Αν οι Gamma Ray επιμείνουν να παίξουν εκείνοι μόνοι τους κάποιο από τα παλιά κομμάτια Helloween, φυσικά θα το σεβαστούμε. Υπάρχει τόσο πολύ υλικό.
Κι ελεγα, δεν θα ρωτησει?
Δυστηχως οι προβλεψεις μου γι αυτο το αλμπουμ βγηκαν αληθινες!!Οπως ειχα γραψει και στο πρωτο μου ποστ δεν περιμενα να βγαλουν κατι τοσο καλο οσο το Keeper…αλλα ηλπιζα να μην βγαλουν κατι τοσο ανεμπνευστο οπως το Rabbit…
Kαι δυστηχως κατ εμε παντα το Gambling ειναι ο χειροτερος Helloween δισκος της εποχης Deris!!Πολυ κριμα γιατι ξεκιναει με ενα πολυ γαματο κομματι αλλα μετα…το χαος!!απιστευτα προβλεψιμο!Οι κιθαρες στα γνωστα επιπεδα…αλλα τι να το κανεις αν οι συνθεσεις ειναι τοσο μα τοσο μετριες!!Ισως θα επρεπε μετα απο τοσο καιρο που περιοδευαν να αραξουν λιγακι και να αργουσαν κανα χρονο να μπουν στο στουντιο!
Το πιο ωραιο στο αλμπουμ ειναι η καταπληκτικη συσκευασια του στην Limited Edition…