α καλα καταλαβα…ειναι στο στυλ της μαλακιας do you feel good,come alive,get it up etc…etc…
μαλλον ο weikath θα χει βαλει το χερακι του σαυτο εδω…πολυ κολλημενος με το happy happy helloween ρε πουστη μ…:roll:
τωρα που ξανακουω το δισκο για 5η φορα μ’αρεσει πιο πολλυ!!! παρα πολυ καλο και το can do it!! αλλα η κορυφαιες στιγμες του δισκου ειναι σιγουρα το final fortune κ το fallen to pieces, κ σιγουρα το intro…
Παντως επειδη βλεπω συγρισεις με Legacy,εγω απο το Legacy στη συναυλια θα θελα να ακουσω μονο το King for a 1000 years(ε νταξ το καλυτερο Intro στη Derris εποχη τι να λεμε…),ενω απο το gwtd 3-4 songακια…
(βεβαια αμα αναγκαστικα πρεπει να παιχτει και ενα χαζοχαρουμενο κομματι,ε τοτε καλυτερα το Get it up απο το can do it:P:P)
ακουσα τελικα το can do it κ πρεπει να πω οτι γαμει κ δερνει! ειναι μεν χαρουμενο αλλα οχι χαζο-…εγω θα το ελεγα απλα θετικο κ αισιοδοξο…χαζο ειναι το do you feel good για παραδειγμα…
Μάπα το καρπούζι, ή για να είμαι πιο ακριβης: μετριότης μετριοτήτων τα πάντα μετριότης[-X
Ο δίσκος έχει και γαμώ τις παραγωγές με πολύ δυναμικό ήχο, το παίξιμό τους έχει δέσει τρομερά αλλά τα περισσότερα τραγόύδια έιναι εντελώς ανέμπνευστα(τα σκληρά θυμίζουν άλλες μπάντες,τα μελωδικά γιουροβίζιον) και τα ρίφ ξαναζεσταμένα.
Ο χειρότερος δίσκος της Deris εποχής μαζί με το master of the rings.
Ξεχωρίζω τα: kill it(για το ωραίο ρεφραίν αν και το βασικό ριφ είναι πολύ κλασσικούρα), fallen to pieces(ίσως το καλύτερο κομμάτι), can do it (το κλασσικό χαζοχαρούμενο κομματι του δίσκου αλλα εδω περισσότερο θυμίζει γιαγιάδες να χορέυουν με τα εγγόνια τους:? )
Για μένα οι κορυφαίες τους στιγμές είναι το Keeper2, Better than raw και rabbit. Δηλαδή γαμάτα χαρούμενα τραγούδια με έξυπνα ριφ και κολλητικά ρεφραίν.
οποιος αλλος δν συμφωνει με αυτα που ειπε το παιδι απο κατω να σημωσει χερι…!:roll: :roll: :roll:
τελικα μετα απο πολλες ακροασεις:stereo: κατελειξα στο εξης συμπερασμα: το αλμπουμ τα σπαει… το θεωρω πλεον ισαξιο του time of the oath κ the dark ride…
μια χαρά αλμπουμ είναι, καλύτερο απ’ ότι προσωπικά περίμενα…
μπραβο παληκαρια μ…εμπρος παμε ολοι μαζι!!!:lol:
Επειδη εχει βγει οποιος εχει Link ας στειλει ενα πμ αν εχει την καλοσυνη… ευχαριστω!!!
εντιτ: οκ!!! thanks!
ακουσα ενα δυο τραγουδια στα πεταχτα. τωρα να σας πω την αληθεια πιο πολυ μου θυμισαν τα σκληρα κομματια του better than raw παρα το dark ride. γενικα το dark δεν ηταν τοσο σκληρο, οσο σκοτεινο.
θα το ακουσω την πεμπτη που θα εχω ξεμπερδεψει απο αρκετα…
Το Rabbit καλυτερο απο το Master of the Rings?8O Το πιστευει κι αλλος αυτο?
Τεσπα εγω κολλησα μετα απο πολλες ακροασεις με το ρεφραιν του Dreambound.Τι γαματο…
Ρε παιδες αμα εχει ορεξη κανεις βγαλτε οσοι μπορειτε κανα Lyric με το αυτι να ανεβασουμε τπτ:)
ετη φωτος καλυτερο!!!#-o
1ον)
Είμαι γεροπαράξενος που χαλιέμαι επειδή οι περισσότεροι σ’ αυτό το thread είπαν την γνώμη τους έχοντας ακούσει το πολύ 1 - 2 φορές το δίσκο; :-k
Παιδιά, δεν έχουμε διαγωνισμό “Πόσταρε πρώτος τη γνώμη σου και κερδίζεις μια κολοκύθα!” [-X
Λιώστε πρώτα το δίσκο! Πολλές φορές κάθε μέρα!
Και σε 10 μέρες έχοντας στο μυαλό ολόκληρη τη δισκογραφία των Helloween, αλλά και την δισκογραφία των ημερών μας, ο καθένας μπορεί να πεί την γνώμη του!
Προσωπικά, δεν μου αρέσει να ακούω γνώμες του τύπου “έχω ακούσει τα πρώτα 7 tracks και ο δίσκος σπέρνει” ή “το άκουσα 1,5 φορά και είναι χάλι μαύρο!”
2ον)
@helloweenakias: Είσαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει το Master Of The Rings; :-k
@pumpkin: Συμφωνούμε σε πολλά!
Έχω βρει κάποια στοιχεία Time Of The Oath, αρκετά Better Than Row, λίγα Τhe Dark Ride, αρκετά Rabbit Don’t Come Easy και ελάχιστα (ευτυχώς) Legacy!
Άρα μάλλον με το Rabbit… !
Δεν θα πω ακόμα γνώμη, αν και το έχω ακούσει πάνω από 20 φορές!
Πάντως το Legacy, δεν υπάρχει μπροστά του!
Οι Helloween επέστρεψαν! :yahoo:
ναι το χω ακουσει αμετρητες φορες κυριε γεροπαραξενε…
αν σ’αρεσει πολυ παω πασο…απλα αναρωτιεμαι τι σ’αρεσει σαυτο…τα mr.ego,game is on,secret alibi,perfect gentleman k λοιπα???μερικα απ’τα χειροτερα helloween κομματια βρισκονται σαυτο το δισκο…[-X
Ρώτα άλλους, πιο helloweenakides, τί βρίσκουν σ’ αυτή τη δισκάρα, την τέλεια μίξη μεταξύ Helloween και Pink Cream 69!
Αν τους ανακάλυψες και τους ακούς τα τελευταία 3 - 4 χρόνια και εγώ πάω πάσο!
δεν έχω γνώμη για το νέο, αλλά το πέρφεκτ τζεντλμαν είναι από τα καλύτερα κομμάτια χέλοουην έβερ.- με κάθε σοβαρότητα αυτή η δήλωση.
εννοειται πως εχεις δικιο και συμφωνω 100%. οχι και πατατα το master of the rings, επειδη ετσι το παρουσιαζει.[-X
+1
@Maiden1821: Συμφωνω με το Spoiler σου…8)
OI HELLOWEEN ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ!
Δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα αν ειναι ετσι τοτε το αποτελεσμα θα ειναι ακρως ενδιαφερον. Ισως οι Helloween φτασουν λιγο τους PC 69 με αυτο το δισκο.
(οκ, ειμαι κολλημενος μαζεψτε με…)