Helloween - Gambling With The Devil

τωρα το ακουω(thx ρε Dominion:) ).Μεχρι στιγμης εχω ξεχωρισει το the saints8)

ρε παιδες εγω δεν τρελαθηκα…ειναι απλα καλο μεχρι εκει ομως!δεν πιστευω πως ειναι καλυτερο απ το legacy…εχει ωραια κομματακια αλλα σιγουρα του λειπει ενα φοβερο κομματι οπως το king for a 1000 years πχ.αυτα!

Εχει το Final Fortune ομως…:wink:

Και να μη μιλησω και για το As Long As I Fall…8)

Εγώ από όλα αυτά που έχετε γράψει φαντάζομαι δίσκο επιπέδου Rabbit don’t come easy… Σωστά?

Κατά τη δική μου άποψη, ναι, δυστυχώς

+1
κ εμενα προς τα εκει μου παει…δεν ειναι απαραιτητα κακο αλλα σιγουρα οχι το καλυτερο!εχει οπως λεει κ ο freedom 3-4 ωραια αλλα…παντως σε καποια σημεια μου φαινεται πως η μπαντα προσπαθεια να πσιλογυρισει σε dark ride φαση(intro-ιδιο με το inro του dark ride,kill it,as long as i fall -λεγε με if i could fly!,και κυριως η τριλογια).παντως να σημειωσω πως για μενα αυτη η προσπαθεια ναυαγει!!μην παρεξηγηθω ομως το album δεν ειναι χαλια!κ φυσικα θα δωσω το παρων και στα 2 live μιας και καραγουσταρα στο προηγουμενο!!!:slight_smile:

Αυτο το “προς Dark Ride φαση” το προσεξα, αλλα δεν το ανεφερα γιατι νομιζα οτι ισως ηταν η ιδεα μου…

Το As Long As I Fall μπορει να θυμιζει If I Could Fly, αλλα εμενα δεν με χαλαει καθολου, κομματαρες και τα 2…

Αυτο που με ξενερωσε στο δισκο ειναι το κομματι Can Do It, το οποιο μου δικαιωσε τον τιτλο του Happy Metal Βand που λενε πολλοι για τους Helloween… Πολυ χαζοχαρουμενο τραγουδι… Τον μειωνει το δισκο, το χειροτερο σημειο του…

+1
παντως ειναι αληθεια πως οι helloween παντα ειχαν 1-2 τετοια σε καθε album εκτος απο το dark ride!τεσπα θα επανελθω με περισσοτερες ακροασεις γιατι ηδη μου ακουγεται καπως καλυτερο!!!αντε να δουμε:-k …

Ναι ρε συ, προσωρα… Εγω τον εχω λιωσει λεμε 8)

Toν έχω ακούσει καναδυό φορές μέχρι στιγμής κι αυτή τη στιγμή τον ξανακούω. Ενώ ξεκινάει δυνατά με το Kill It στη συνέχεια θα έλεγα πώς το άλμπουμ γίνεται αρκετά άνισο. Υπάρχουν μεν καλά κομμάτια αλλά υπάρχουν κι άλλα τα οποία τα θεωρώ πολύ μέτρια.

Όντως κάπου εκεί είναι ο δίσκος και κατά τη δική μου γνώμη, βασικά τα μισά κομμάτα άν είχε μόνο θα ήταν το Dark Ride No2, καθόλου άσχημα και με καλύτερη παραγωγή. Αλλά έλα που τα άλλα μισά είναι pink bubbles, όχι άσχημα αλλά το ύφος του δίσκου είναι λίγο κουλουβάχατα. Πάντως έχει τρομερή παραγωγή και πολύ σφιχτό δέσιμο. Δεν ξέρω ποιος βάζει το χέρι του αλλά τους πάει πολύ η darkila, κρίμα να μην βγάλουν ένα δίσκο στύλ dark ride και πιο πολύ ακόμη, θα ήταν όνειρο.

Σε ενα κομματι παντως, δεν θυμαμαι ποιο, ενα ριφ μου θυμισε το ριφ του Walk…:-s

OK, επειδή προφανώς έχω χάσει κάποια επεισόδια… Σε torrents δεν το βρίσκω, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

edit: ΟΚ, βρήκα στο Demonoid…

Εμενα παλι μου αρεσε αρκετα.
Falling to Pieces,Kill It,The Saints,Paint a new World ειναι πολυ ωραια κομματια.

Ποια ειναι αυτα τα μισα??Δε νομιζω…

Τεσπα εμενα μου αρεσαν the saints,As Long as i Fall,Final Fortune,Bells of the Seven Hells και Dreambound.

Το Final Fortune ειναι ανετα το καλυτερο του δισκου…8)

Περιμενουμε να βγει και στην αγορα τωρα…

το ακουσα κ εγω, η γνωμη μου ειναι οτι ειναι χειροτερο απο το legacy κ καλυτερο απο το rabbit ,
τα κομματια που μου αρεσαν ειναι με τη σειρα: final fortune ,as long as i fall, kill it, fallen to pieces, heaven tells no lies,the saints

εμένα μου αρέσει πολύ και το I.M.E.

Τα αγαπημένα μου είναι τα εξής: Final Fortune, The Bells Of The Seven Hells, I.M.E., Dreambound, Heaven Tells No Lies

αρα αν κρινω απο αυτα που γραφετε,το μονο τραγουδι που δν ακουγεται ειναι to can do it??

Ακουγεται… Ποιος ειπε οτι δεν ακουγεται… Απλα ειναι για να παιζει μετα το “Γυρω γυρω ολοι, στη μεση ο Μανωλης”…:stuck_out_tongue: