Helloween - Gambling With The Devil

Ας μου στείλει κάποιος π.μ. για το που μπορώ να το βρω, ευχαριστω :smiley:

ρε δωστε κανενα link ,εγω δεν ξερω που θα το βρω…

Εψαξα αλλα δεν το βρηκα πουθενα.Ενα λινκ κι απο δω πληζ.

Τελικά μούφα ήταν (thx Dark_Dominion) καθώ σου έβγαζε υποθετικά αποτελέσματα για την αναζητηση που έκανες ή κάτι τέτοιο και απο την στηγμή που δεν είχα σκοπό να το κατευάσω δεν το τσέκαρα :P:P πάντωσ δεν πιστεύω να αργήσει να εμφανηστεί :stuck_out_tongue:

Ακούω τον υποτιθέμενα κατεβασμένο δίσκο και μ@μ@ει, θενξ τυφλέ !!! :stuck_out_tongue:

Μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει 3 κομματάρες.
Το όγδοο τουλάχιστον κομμάτι (βαριέμαι να δω τίτλο, sorry) είναι το κάτι άλλο!

παντως σε μια συνεντευξη του Deris στο Rock hard πριν μηνες ειχε πει οτι το νεο album θα θυμιζει walls of Jericho!!!:smiley: για να δουμε…

υπερβολη αν θες τη γνωμη μου. πολλα λενε γενικα οι μπαντες, αλλα δε παει να πει οτι ισχυουν. διχως Kai δε βγαινει κατι τετοιο. τα μισα εκει δικα του ειναι (αν δε κανω λαθος)

kala sigoura,eheis dikio. makari na eihame mia epistrofi se wall of jericho formes alla einai poly diskolo opos eipes.
mallon ypervolikos o kirios Andre Deris alla gia na doume…

Warlord, διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες του φόρουμ. Τα greeklish απαγορεύονται.
Thanks 8)

με διορθωσε και ο montecristo - οκ εγινε,καλως σας βρηκα παιδες!

No worries! Καλώς σε βρήκαμε κι εμείς! 8)

review πότε να περιμένουμε; :stuck_out_tongue:

Δημήτρη θέλοντος σύντομα (10-15 μέρες max) :stuck_out_tongue:

όποιος ενδιαφέρεται να το ακούσει ας στείλει ένα π.μ.

Καλό θα ήταν πάντως να έχουν και κάποιον πληκτρά στην επερχόμενη περιοδεία γιατί τα τα μέρη στο νέο album (που είναι πολλά και πολύ ενδιαφέροντα) θα έπρεπε να αποδωθούν ζωντανά. Δε βρίσκονται μεν σε όλα τα κομμάτια, αλλά σε αυτά που είναι δημιουργούν ένα σχετικά συμφωνικό (σε δεύτερο ρόλο πάντα) κλίμα. Προσπαθώ να καταλάβω με ποιο από τα 3 προηγούμεν albums μοιάζει περισσότερο αλλά δε μπορώ. Μάλλον όχι με το Legacy…

Με μια πρώτη ακρόαση πάντως δεν ενθουσιάστηκα !!!

Να ρωτησω, στα λαιβ, στο If I Could Fly, τα πληκτρα ειναι προ-ηχογραφημενα?

Νταξει, ο δισκος κλεινει σπιτια, χαλαρα ομως… Σαφως ανωτερο απο το προηγουμενο, ριφφαρες, μελωδιες, ρεφραιν, χαμος στο ισιωμα…

Και εχει και ενα κομματι στο υφος του If I Could Fly…

:band:

μπραβο αγορι μ!!! τετοια λεγε μ να χαιρομαι…:wink: