Helloween - Gambling With The Devil

Ε μην τα ξαναλέμε! Το dark ride είναι ο καλύτερος δίσκος από εποχής keepers 8)

εμενα οπως εχω ξαναπει, βαση προσωπικων γουστων ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου μετα το walls.

TRACK LISTING:

CD 1:

1. Crack The Riddle (Intro)
  2. Kill It
  3. The Saints
  4. As Long As I Fall
  5. Paint A New World
  6. Final Fortune
  7. The Bells Of The 7 Hells
  8. Fallen To Pieces
  9. I.M.E.
  10. Can Do It
  11. Dreambound
  12. Heaven Tells No Lies

CD 2 (Bonus Disc):

1. Find My Freedom (Japan Bonus Track)
  2. We Unite (Bonus track)
  3. As Long As I Fall - video (enhanced)
  4. Trailer (enhanced)

στο intro θα ειναι guest speaker ο Byford απο τους Saxon:D :smiley:

Γιατί είναι βλάκας. :smiley:

Το Dark ride είναι ο μόνος Helloween δίσκος που μπορώ να ακούσω μετά τα 2 keepers. :frowning:

μπα. πιο πιθανο το κοβω το οτι εγραψε λιγα κομματια και ηταν το πιο αγαπητο απο την Deris εποχη… αν συνυπολογισεις οτι οντως δε πρεπει να συμφωνουσε με την κατευθυνση…

ε, ναι, αυτό δεν αναιρεί ότι είναι βλάκας. :slight_smile:

Αυτό το συμπέρασμα δεν είναι λίγο αυθαίρετο; :-k

δεν ειναι θεμα βλακειας. εχω μιλησει δυο φορες απο κοντα με τον weikath και καθε αλλο παρα χαζος ειναι. ξερει πολυ καλα τι λεει. το γιατι το λεει ειναι αλλο θεμα.

οχι. το σημερινο κοινο των helloween εχει στο συνολο του αποδεχτει το dark ride ως αριστουργημα. εδω οι παλιοι ομως δυσκολα ξεχωριζουν master of the rings και time of the oath.

επισης, εχω ακουσει παραπονα απο πολλους για το οτι δε παιζουν γενικα κομματια απο το dark ride. για τα αλλα δυο ελαχιστα ηταν τα οποια παραπονα ως τωρα.

μιλαω καθαρα κρινωντας απο το “ενεργο” συναυλιακα και μη κοινο. για τον 33ρη που τα ακουει εδω και ετη σπιτι του, οχι μονο εγω αλλα και συ δε μπορεις να βαλεις το χερι σου στη φωτια:wink: και βασικα οι περισσοτερους απο τους μεγαλυτερους γενικα δε πεθαινουν για την deris εποχη…οποτε…

Αυτό ακριβώς! :thumbup:

Η διαφορά μας τελικά είναι ότι εσύ θεωρείς κοινό των Helloween τους 15 - 20χρονους, ενώ εγώ τους 25+ τουλάχιστον… :-k
Σαφώς για τους πρώτους το “Dark Ride” είναι δισκάρα και μπορούν να ταυτιστούν με αυτόν τον “μοντέρνο” ήχο! :roll:

Για τους δεύτερους όμως (που εγώ είμαι από τους μικρότερους ηλικιακά αυτής της γενιάς), που με πολύ δυσκολία αποδέχτηκαν την φυγή του Ηansen, η ηχητική πρόταση του “Dark Ride” ξένισε πάρα πολλούς από τους παλιούς! :yes:
Οι οποίοι σαφώς προτιμούν ένα “Master Of The Rings” ή ένα “Time Of The Oath” πρώτα και μετα αυτό!
Δεν λέω ότι ισχύει σε όλους, αλλά σε γενικές γραμμές (εμπειρικά μιλώντας!) ισχύει…

Οπότε όταν λές ότι το “Dark Ride” είναι το πιο αγαπητό της Deris εποχής, μιλάς για τους μικρότερους οπαδούς και όχι γενικά! :wink:

Δεν νομιζω οτι μπορουμε να ομαδοποιουμε ετσι…Εγω 17αρης ειμαι και μ’αρεσει το Dark Ride αλλα θεωρο σαφως ανωτερες τις πρωτες δουλειες(μεχρι Keeper 2 εννοω τα επομενα 2 ηταν για τα σκυλια με εξαιρεση 2-3 τραγουδια)

μιλαμε για Deris εποχη.

και μητσο μη ξεχνας αυτο:

εννοειται πως τον 30ρη δε μπορω να τον παρω υποψην αν τους θεωρει πιο αδιαφορους επι deris εποχης. ξερω αρκετους που το πιστευουν.

Το ακούω τώρα! Η εισαγωγή στο πρώτο κομμάτι είναι τελείως Priest!!!

:-k :-k :-k :-k

Δεν πρόλαβα να το ακούσω ολόκληρο, αλλά γενικά είναι γρήγορο, κλασσικές μελωδίες Helloween και κάποια πολύ άγρια φωνητικά!!

Ακουσες προμο,με σπαστικη ηλιθια φωνη ενδιαμεσα,η φουλ τραγουδια?

Φουλ τραγούδια! :wink:

gif ??? plxxxx:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :papas: :papas:

ρε Cozy μασ αγχωσες τωρα:( Στειλε τιποτα:-s

Προμο εχεις φανταζομαι ε?:-s

Έχει βγεί σε torent δεν χρειάζεται να δώσω link όλοι ξέρουμε που θα το βρούμε…

Προσωπικά δεν το κατεύασα περιμένω να βγεί κανονικα :slight_smile: