Helloween-Gamma Ray tour confirmed

καλα εγω ειμαι σε κακη κατασταση απο το live κ μετα…ειχα παει απο τις 11 το πρωι με ενα φιλαρακι(γνωρισαμε κ τον markus:p ) κ κατα το τελος ημουν στα προθυρα λιποθυμιας-πες απ’την συγκινηση,απ’την διψα,απο την ασιτια,απτο κατουρημα κ παει λεγοντας…αυτο που με μαμησε ομως ηταν ενα ΖΩΟΝ,ενας παλιοκαριολης που πηγε να πιασει καγκελο με τοση βια που μας εκανε σαντουιτς κυριολεκτικα…καλα το τι καταρες του ριξα του παλιο…***** δν λεγεται…
τεσπα,για τη συναυλια εχω να πω οτι εμεινα πολυ ικανοποιημενος,να παραδεχτω βεβαια οτι οι gamma παιξανε καλυτερα(πραγματικα αναρωτιεμαι αν το γραφω εγω αυτο:lol: ) αλλα κ οι helloween με βγαλανε ασπροπροσωπο…εχουν εξαιρετικο χιουμορ αυτοι οι ανθρωποι…ο ηχος στην αρχη στο halloween ηταν για τον π0Υ&$Ο αλλα μετα εφτιαξε αρκετα…κ ο deris μας ειχε τραγουδησει καλυτερα το 2005 αλλα παρολα αυτα ηταν πολυ καλος…ο drummer μ τα σπασε με τα ηλιθια σολος του αλλα η αποθεωση ηταν ο weiki…:stuck_out_tongue:
btw δν παιξανε το paint a new world…
γαματα περασαμε αντε κ του παραχρονου να μαστε καλα…:slight_smile:

ok, οι Gamma Ray ειχαν γαμω τους ηχους, πολυ ενεργεια και ο κοσμος γουσταρε πολυ. γενικα μια πολυ καλη εμφανιση. αλλα εμενα δεν μου λενε κατι. ειδα για πρωτη φορα Helloween και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. ισως επειδη προτιμω Deris απο Hansen αλλα δεν καταλαβαινω αυτα που ειπωθηκαν για την αποδοση του Andi. εμενα μου φανηκε πολυ ορεξατος και τα φωνητικα του τα περιμενα χειροτερα… ειλικρινα δεν ειδα κανα “χτηπυτο” ψεγαδι πανω του και τα κομματια απ’το Keepers πιστευω τα ειπε οσο καλυτερα μπορουσε.ο Deris δεν ειναι Hansen και αντιστροφα… η παρενθεση με τα νεροπιστολα κτλ. μονο βαρετη δεν ηταν, στο κατω κατω Helloween πηγες να δεις, ειναι μες’το στυλ τους αυτα. τα μονα αρνητικα της συναυλιας για μενα λιγο το set list, ηθελα και Kill It απ’το τελευταιο και κατι περισσοτερο απο Dark Ride, κατα τα αλλα μια χαρα, και ισως το drum solo να κουρασε λιγο. ολα τα λεφτα στο τελος το τζαμαρισμα, παντα τετοια! καλυτερες στιγμες για μενα:Crack The Riddle(Intro), Sole Survivor, Where The Rain Grows, The Bells Of The Seven Hells, Smoke On The Water:p , I Want Out.

[SIZE=“6”]HEAVY METAL IS THE ONLY ONE[/SIZE]

παιδια και κατι αλλο…
ηταν ιδεα μου ή η κιθαρα του hansen δεν ακουγοταν καθολου???

3η φορά που τους είδα…
Κάθε χρόνο το ευχαριστιέμαι και πιο πολύ…

Ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έγινε στα 2 τελευταία…8O

Happy happy Helloween…:roll: :roll:

//Freedom, ο ξαδεφός σου έχει φλωρέψει μου φαίνεται…

χαλαρα η ιδεα σου,ειδικα σους Gamma εγω τουλαχιστον ακουγα τα παντα…

Πέρα από τα λάθη που ίσως γίνανε, την απλά καλή απόδοση του Deris εγώ πέρασα καταπληκτικά. Ήμουν κάγκελο και σε στιγμές γινότανε της πουτάνας το κάγκελο. Ειδικά στο τέλος δεν είχα δυνάμεις και μπήκα μέσα σε ένα pit και γαμήθηκα. Είμαι όλος μελανιές. Δεν ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω πάει αλλά σίγουρα αυτή που ευχαριστήθηκα πιο πολύ, λόγω και του ιστορικού χαρακτήρα της… Αυτά

πάντως ο ήχος δεν ήταν τόσο καλός όσο στην Θεσσαλονίκη σε κάποια σημεία (2-3 φορές) δεν καταλάβενες τι έπαιζαν, βέβαια γενικά μια χαρά ήταν αφού πρώτα με το που μπήκα βλέπω τα ελενιτ και λέω ωχχχ σαν το γήπεδο ξιφασκίας θα είναι … #-o

ναι στο i want out

το απογευματάκι θα ανεβάσω και φώτο !!!

Προσωπικά δεν θα αναφερθώ στα συγκροτήματα. Όταν πας να ακούσεις Helloween και Gamma Ray ξέρεις τι θες και τι περιμένεις και οποιοδήποτε παράπονο μάλλον δηλώνει το αντίθετο. Θα αναφερθώ στους διοργανωτές της συναυλίας οι οποίοι καλύτερα να αλλάξουν επάγγελμα και να γίνουν τσοπάνηδες. Για άλλη μια φορά μάντρωσαν τον κόσμο σε ένα χώρο που ΔΕΝ είναι φτιαγμένος για συναυλίες, αλλά για εκθέσεις. Είναι σαν να θες να παίξεις πόλο σε γήπεδο 5Χ5.

Με παντελή έλλειψη εξαερισμού (όχι φίλε, δεν άναψε καμία φωτοβολίδα. Το ντουμάνι ήταν αποκλειστικά από τα τσιγάρα)

Με ηχητική φωταγωγού-βαρελιού που η μπότα των ντραμς έκανε ηχώ 2-3 φορές. Στην αρχή ήμουν αριστερά κοντά στον τοίχο και δεν άκουγα τίποτα και μετά πήγα τέρμα πίσω για να αποφύγω την ηχώ. Προφανώς δεν έφταιγε η κιθάρα του Kai ούτε η φωνή του Derris.

Και να μη μιλήσουμε για περίπτωση κινδύνου που όλος ο κόσμος θα έπρεπε να φύγει από το μάτι της βελόνας. Θα δείτε κύριοι διοργανωτές της πλάκας ότι η τύχη σας κάποια φορά θα στερέψει και θα δώσετε πίσω τις αρπαχτές που κάνετε σε αποζημιώσεις. Ή μήπως είδε κανείς μέσα πυρόσβεσης και ασθενοφόρο πουθενά;

Θα πει κάποιος <<Άντε ρε γέρο, από 'δω>>. Όχι δεν γέρασα! Ήταν τα 40 ευρώ που έδωσα για να μπω στο κοτέτσι.

Ο χωρος ηταν αρκετα καλος, αν και η διαδρομη μεχρι εκει θυμιζε πεδιο μαχης…:stuck_out_tongue:

Η σκηνη ηταν αρκετα ψηλη, το ιδιο και το drumkit, και απο πισω ξεχωριζε ενα τεραστιο πανο με το logo των Gamma Ray…

Ηταν αρκετα καλοι, ο Κai μεγαλη μορφη του μεταλ, αλλα το setlist μετριο, αν και το κατα-ευχαριστηθηκα… Ο ηχος πολυ καλος, και μ’αυτα και μ’αυτα φτανουμε στο νοημα αυτης της εμφανισης των Ray’s… RIDE THE SKY και απο κατω να γινεται μακελειο8)

Οι Helloween τωρα: Παιζει το intro και βγαινει απο τα δεξια ο Weikath και γυριζει τη ρουλετα… Λεω "εδω ειμαστε 8) " Νταξει, ηρθαν, γαμησαν, φυγαν, το σετλιστ οσο πιο γαμηστερο γινοταν, παιξαν τα παντα, και το show ηταν απιστευτο, σαν 12χρονα κανανε :stuck_out_tongue:

Το ντραμ σολο κουρασε αρκετα, και μαλιστα σε στιγμες στις οποιες φλερταρα με τη λιποθυμια απο την εξαντληση…

Το τζαμ στο τελος ,ολα τα λεφτα, future world και i want out, οπου το μισο τραγουδι το εβγαλα στους ωμους ενος παιδιου, εχοντας φατσα-φορα τη μπαντα:D :smiley: :smiley:

Το αναμνηστικο απο τη συναυλια δεν ηταν ουτε πενα, ουτε μπαγκετα ουτε τπτ, αν και παραλιγο να πιασω μια πενα του Σασα με βουτια κι ολας, αλλα ενα μεγαλοπρεπεστατο σκισιμο στο δαχτυλο του αριστερου μου χεριου…#-o

Αυτα.

Τιμησαν και το ελληνικο κρασακι,μια χαρα:lol: :lol:

Να συμπληρωσω οτι στο A Tale That Wasn’t Right γιναμε ενα με το πατωμα…

Μακραν η καλυτερη μπαλαντα τους…

+1 κι ας ετρεμα οτι θα το ξεμαμησει πριν τη συναυλια:roll:

Παιδια εγω εμεινα απολυτα ευχαριστημενος!μαρεσε πιο πολυ απο Θεσσαλονικη!κ οι 2 μπαντες!πολυ με ενοχλουν οι βολες κατα του Deris!τα πηγε παααρα πολυ καλα χθες οπως και το 2005…δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι τον “πολεμανε”?[-X ενταξει ολοι συμφωνουμε πως δεν τις πιανει τις ψηλες τοσο καλα αλλα ο τυπος για μενα γ@μαει…ηρθε στις κολοκυθες το 94 κ τους εκανε ξανα μπαντα!παντα σωστος παντα χαβαλες οχι να κλαιγετε κ να τσακωνεται με τους παντες οπως εκανε ο Kiske…κ ας εξετασουμε ενα αλλο σημειο εδω…προκαλω τους υπερμαχους τους Kiske να μου αναλυσουν τις συνθετικες ικανοτητες των δυο και να βγαλουν συμπερασματα…ασε που ο Andy ειναι και τα 2πλασια χρονια στη μπαντα…
Υ.Σ.μη μου “τη πεσετε” κατευθειαν παραδεχομαι την αγγελικη φωνη και τις ψηλες του Kiske αλλα για μενα σε ολα τα αλλα Deris Rules!!!

+18) 8)

οντως…αυτα τα προβληματα του χωρου τωρα τα συνειδητοποιω… πολυ ντουμανι και αποπνηκτικη ατμοσφαιρα σε ολη τη διαρκεια του live. αργησαμε για να μπουμε και για να βγουμε καναμε τον διπλο χρονο…

Μπα, δε νομιζω να τον ‘‘πολεμαει’’ κανεις. Εγω π.χ. που ειχα καμποσα παραπονα γενικα προτιμω τον Deris ως φωνη απ τον Κισκε. Το ειχα αναφερει μαλιστα και στο αναλογο poll στα δημοψηφισματα.

Α!και κατι αλλο αξιζει ενα μεγαλο χειροκροτημα στον Sascha!πιο καλος απο 2006 κ φανερα λιγοτερο σφγμενος εκανε την πλακα του κ τις ποζεριες του κ στα σολο εσκισε!ασε που ειχε πολυ περισσοτερα απο το Weiki…κ δεν ειναι λιγο να παιζεις τα σολο του τρισμεγιστου Hansen ετσι??οπως και ο drummer ειναι πολυ αξιολογος αν και θα συμφωνησω πως το σολο κουρασε…εκει που θελω να καταληξω ειναι πως οι Helloween εκαναν μεταγραφες μελλοντος και προσθεντωντας νεο αιμα στην μπαντα βαζουν θεμελια για πολυ καλη πορεια τα επομενα χρονια…εχουν μαλλον τα παιδια!(επιπλεον ειναι και ο Deris 5-6 χρονια μικροτερις απτους αλλους και γενικα εγω ειδα μια φρασκαδα χθες στην σκηνη και χαρηκα πολυ!!)για ποσο κοσμο λετε??α!και το σκετσακι τα εσπασε για μενα!σωστα προαναφερθηκε:Helloween πας να δεις οχι Marduk!!οσο για το χωρο πολυ μετριος αν και ο ηχος ηταν αρκετα καλος!!!αυτα!:stuck_out_tongue:

καλα να παθεις :stuck_out_tongue: μουαχαχαχαχ :stuck_out_tongue:
ενω αλλοι που πηραν αναμνηστικα θελουν να τα δωσουν… ακους εκει πραγματα :stuck_out_tongue:

Δεν νομιζω να ειχε πανω 2000-2500 κοσμο!