Οποιος εχει τραβηξει φωτος ας τις ποσταρει παρακαλω.!
δεν ξέρω για χτες (δεν πολυπρόσεχα) αλλά στην Θεσσαλονίκη ο shasa ήταν αρκετά σφιγμένος και κλειστός
όσο για το drums solo φαντάσου που στη Θεσσαλονίκη δεν είχε και το σκετσάκι ανάμεσα (αν και μια χαρά μου ήρθε γιατί πήρα και ανάσες )
QFT:wink:
Ρε, ο Σασα τι θηριο που ειναι??
Το γαματο ηταν στο soundcheck οπου ο τεχνικος ειχε σηκωθει στις μυτες για να δοκοιμασει το μικροφωνο και παλι δεν εφτανε…:lol:
Ωραίο live αλλά δεν τρελλάθηκα ρε σεις. Με έφτιαξε πολύ το encore αλλά με χάλασαν πολλά. Για παράδειγμα, κομμάτια που έπαιξαν στο medley θα τα προτιμούσα ολόκληρα στην θέση άλλων. Δεν λέω να μην παίξουν από το καινούργιο, είναι λογικό. Αλλά στην θέση του King for 1000 years θα μπορούσε να ήταν το keeper. Μέ χάλασε έτσι όπως τραγούδησε ο Deris στο Dr. Stein επίσης. Ιδανική όμως εισαγώγη και φυσικά απίστευτο encore.
Κοντα στις 2000 ειχε. Τοσο δηλ υπολογιζω.
Παντως απ’ οτι βλεπω ειναι αρκετοι αυτοι που δε τρελαθηκαν. Επισης ολοι πανω κατω συμφωνουμε οτι οι Gamma Ray επαιξαν ενα πολυ καλο set που θα μπορουσε να ειναι ακομα καλυτερο αν ειχε αλλαγες στο σετ λιστ. Ελπιζω να τους φερουν μονους τους καποια στιγμη να τους δουμε υπο καλες συνθηκες επειδη το ολο θεμα τους παρουσιαζε περισσοτερο ως ενα ‘‘δυνατο σαππορτ’’.
Nαι εκει γυρω,περιμενα παραπανω κοσμο να πω την αληθεια!
Σιγουρα παντως Gamma Ray στο Gagarin ας πουμε θα μετρησουν ακομη πιο πολυ!!Εχουν πλεον πολλα χρονια να ερθουν για μια Headline εμφανιση και πιστευω να τους φερουν!
Ναι ρε γμτ. Θα ηταν καλη φαση. Δε τους εχω δει ακομα σε μια ‘‘δυνατη’’ εμφανιση. [-X
Επισης γουσταρα που επαιξαν το “Fight” απο το Majestic. Ειχα τοσο καιρο να το ακουσω που ειχα ξεχασει ποσο μου αρεσει. Είναι ενα από τα 2-3 γαματα κομματια του δισκου εξ αλλου…
Ακούω διάφορα για σκετσάκι στην Αθήνα ενώ εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν παίξανε κάτι τέτοιο.Πως ήταν το σκετσάκι?Τι ήταν δηλαδή?Ευχαριστώ προκαταβολικά
Nαι εκει γυρω,περιμενα παραπανω κοσμο να πω την αληθεια!
Σιγουρα παντως Gamma Ray στο Gagarin ας πουμε θα μετρησουν ακομη πιο πολυ!!Εχουν πλεον πολλα χρονια να ερθουν για μια Headline εμφανιση και πιστευω να τους φερουν!
Ελπίζω να τους φέρουνε(ΚΑΙ στην Θεσσαλονίκη) διότι προχθές τα έσπασαν,καλύτεροι και από τους Helloween όπως προείπα8)
Οκ, ας πώ και γώ την άποψη μου …
Οι Helloween παίξαν γαμάτα με καθαρό ήχο ωραίο φωτισμό και σόου και περιέργο αλλα περιεκτικό σετλίστ, ότι περίμενα απο ένα επαγγελματικό συγκρότημα που δείχνει να έχει ακόμη μπόλικη σπίθα μέσα του επι σκηνής και θέλει να δίνει πάντα κατι ξεχωριστό στους οπαδούς τους.H εμφάνιση τους είχε κάτι το Χαλοουινίστικο αυτή τη φορά με τη νεκροκεφαλή και τη κολοκύθα στα ντράμς και τις μεταμφιέσεις,σε αντίθεση με το “επικό” φίλινγκ της προηγούμενης φοράς για τη παρουσίαση του Κίπερ 3, που μου άρεσε ιδιαίτερα.Τα όποια λάθη γίναν που δεν ήταν και πολλά ,που αναφέρθηκαν παραπάνω δε νομίζω οτι αφαιρούν και πολύ γιατί συναυλία χέζι μέταλ ήταν κιόχη η φιλαρμονική του βερολίνου.Μάλιστα στις καθαρές στιγμές της συναυλίας πρέπει να πώ οτι ήταν ίσως ο πιο κρυστάλλινος( ράκς -πετράκης) ήχος που χω ακούσει σε λάιβ οπου ξεχώριζες κάθε όργανο, κάθε παραλλαγή ρίφ(ο Γουάικι έκανε αρκετά κολπάκια πχ στο Δρ.Στίν) και κάθε νότα του σόλο!!!Γενικά είναι η δευτερη φορά που τους βλέπω και μάρεσαν κιοι δύο πολύ με αυτή να είναι πιο φαντασμαγορική. Σίγουρα θα πάω και την επόμενη.
Gamma Ray δεν είδα και ούτε ήθελα γιατι δεν μου αρέσουν καθόλου και γιατί μπηκαμε με ενα εσητήριο δύο άτομα οταν τελείωσαν.Αν κρινω απο την παρακμιακότητα των μελών πέρα του Χάνσεν και το κακόγουστο πανό δεν έχασα και τπτ…
Ωραία τώρα τα παράπονα: 1)περιορισμένος χώρος πάρκινγκ που μέκανε να παρκάρω σε κάτι λάσπες …
2)ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ατμοσφαιρα και υγρασία μέσα στο χώρο της συναυλίας!Ενιωσα οτι θα έκανα σάουνα οταν μπήκα μέσα και επικρατούσε και μια θολούρα στην ατμόσφαιρα. έλεος η ντίντι πάει και νοικιάζει τους πιο φτηνιάρικους χώρους μου φαίνεται. Απο τη μέση της συναυλίας παρόλο που είχα όρεξη να την απολάυσω και η απόδοση ήταν τέλεια, ένιωθα λιωμένος σαν παγωτό στη Σαχάρα. Τουλάχιστον είχε καλή ακουστική.
3) Παίχτε και κάτι απο το Ράμπιτ ρε παιδιά (περιμένω γιουχάρισμα απο όλο το φορουμ τώρα… ας είναι)
Εν κατακλείδι οι Χέλοουην είναι εγγύηση διασκέδασης σε κάθε συναυλία και αυτό απο κάποιον που δεν ακόύει καθόλου πάουερ( εννοείται εκτός του προαναφερθέντος γκρούπ) και γιαυτό άλλωστε ασχολούμαι μαζί τους.
Cheers!
#-o #-o #-o
Δηλαδή εσύ θεωρείς οτι πχ ο μπασίστας που ταν σα κακέκτυπο Μάνογουορ ήταν τρελή μορφή?
Αυτό που εννοούσα κυρίως,ήταν οτι αν δε σαρέσει η μουσική τους δεν χάνεις και τπτ αν δε τους δείς γιατι δεν βάζουν και τρελά λεφτά στο σόου τους. Οι Χέλοουην απο την άλλη κερδίζουν τις εντύπώσεις,την προηγούμενη φορά που πήγα δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τη δισκογραφία ντέρις κιήμουν απο αυτούς που έλεγαν σα τα κίπερς άλλο τπτ και πήγα απλώς για τη παρέα.Κίομως με κέρδισαν και τώρα μπορώ να πώ οτι μου αρέσει ίσως και πιο πολύ η ντέρις εποχή(μπέττερ δαν ρό,ράμπιτ,κίπερ 3, μετά το κίπερ 2 όλαυτά φυσικά)
Απιστευτα τρελη μη σου πω:) Για τις εντυπωσεις που λες…κατσε ησουν σιγουρα μεσα χθες??Απο τις αντιδρασεις του κοινου εσυ καταλαβες οτι τις εντυπωσεις τις κερδισαν οι Helloween?Δε λεω ικανοποιημενος εμεινα αλλα ο κακος χαμος εγινε στους Rays…
Δεν ήμουν μέσα στους Ρέις αλλα φαντάζομαι οτι αυτό οφείλεται στο οτι όλοι εκει μέσα είναι πωρωμένοι με Χάνσεν ,λάντ οφ δε φρί κλπ Φάνηκε και στο ενκόρ των Χέλλοουην( το οποίο ήταν τρελό πάρτυ παρεπιπτόντως)
Αν το δείς όμως απο τρίτη ματία ,ένας άσχετος μη παουεράς, τι πιστέυεις οτι θα ευχαριστιόταν πιο πολύ? Τούς Γκάμα ή τους Χέλοουην? Εγώ πιστέυω λόγω σόου και επαγγελματισμού τους δεύτερους.Αφού τη προηγύμενη φορά μάρεσαν τόσο που έλεγα και σε φίλους μου πχ μπλακμεταλλάδες ναρθουν γιατί έχει χαβαλέ. Επίσης πιστέυω οτι οι Χέλλοοθην έχουν κάτι στον ήχο τους και την αισθητική τους(χιόυμορ,μιούζικαλ,μερικά στοιχεία πόπ) που ξεπερνάει το απλό πάουερ ή το μέταλ και μπορεί να τους γουστάρει κιένας μη μεταλλάς.
Τώρα αν σου άρεσε το νέο εξώφυλλο των Γκάμα στο πανό κλπ ε γούστα είναι αυτά…εγω το βρήκα (με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γκέυ απο τους σκληροπυρηνικούς παουερο μεταλλάδες ή μειντενάδες) kitsch.
Tέσπα δε θέλω να σου χλάσω τις εντυπώσεις. Σημασία έχει οτι περάσαμε κιοι δύο καλά, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Αυτό με τη σάουνα και το χώρο το προσέξατε γενικά? Μου κανε πολυ κακή εντύπωση το πόσο πνιγηρά ήταν εκει μέσα, δε μου χει ξανατύχει σε συναυλία τόσο πολύ κιεχω πάει σε αρκετές.
[quote=Dr.Fred Edison;249903]Δηλαδή εσύ θεωρείς οτι πχ ο μπασίστας που ταν σα κακέκτυπο Μάνογουορ ήταν τρελή μορφή?
Aπό ποιά άποψη τον είδες σαν κακό κακέκτυπο Manowar εμφανισιακά?Πάντως τεχνικά ήταν απίστευτος πολύ καλύτερος από αυτόν των Helloween(και μορφή κατά την άποψη μου).Και εγώ που ούτε poweras είμαι ούτε έχω τρέλα με τον Hansen γούσταρα περισσότερο Gamma Ray
Ο Markus κατα τη γνώμη μου είναι απο τους πιο γαμάτους μπασίστες του μέταλ,γεμίζει πάρα πολύ όπου μπορείόλα τα κομμάτια των Χέλλοουην.
Εμφανισιακα εννοουσα,με το ξυρισμένο(?) στήθος και τα μούσκουλα
Παρεπιπτόντως τους Μάνογουορ τους πάω απίστευτα!!!
Και εμένα μου αρέσει ο Markus οι μπασογραμμές των Helloween είναι ιδιαίτερες αλλά ο Dirk έπαιζε πιο δύσκολα πράγματα(το δυσκολότερο δεν είναι πάντα καλύτερο γούστα είναι αυτά).Και με την ευκαιρία All Hail Manowar
Από την στιγμή που δεν ήσουν μέσα μέσα καλό θα ήταν να μην φαντάζεσαι πολλά. Όσο για την πόρωση, πολλοί ήταν πορωμένοι με Hansen αλλά πολλοί γουστάρουν τους Helloween μκαι ε την σύνθεση που είναι τώρα και για αυτά που βγάζουν παίζουν τώρα Για το τι θα ευχαριστηθεί κάποιος είναι και λίγο υποκειμενικό. Αλλά αν κρίνεις μόνο με μουσικά κριτήρια, για Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, οι Rays την Παρασκευή ήταν ένα σκαλί παραπάνω. Επιμένω καλύτερο ήχο και απόδοση είχαν οι Rays, καλύτερο σετλιστ οι Helloween. Πολλοί φαντάζομαι είχαν πάει ήδη τρελλαμένοι ξέροντας για Hallowween + Martch. Και σίγουρα μπορούσαν καλύτερα οι Helloween. Το 2006 Υδρόγειο και καλύτερη απόδοση είχαν όλοι γενικά και ο Deris ειδικότερα.
Δεν πήγα στο live για λόγους ανωτέρα βίας. Οσο αφορά το σετλιστ πάντως από όλες τους τις συναυλίες στην Ελλάδα το πιο συγκλονιστικό ήταν εκείνο του 2003. Ξεκίνησαν με Starlight & Murderer κι έκλεισαν με How Many Tears! Mπορεί να είχαν κακό ήχο αλλά είχαν κάνει πολύ ωραία εμφάνιση. Σύν τό τότι σε εκείνο το live είχα “ανακαλύψει” και τους Innerwish!
Παραπονο: Το Rebellion… γιατι δεν παιχτηκε ολοκληρο?:-s :-k