Πρώτον, δεν είπα ότι το έκαναν για το χρήμα, αλλά θεωρώ αφελές να είπαν “πλάκα θα έχει ένα reunion” χωρίς να έχει πέσει στο τραπέζι ένα πλάνο από μάνατζερ και δισκογραφική που να είναι οικονομικά καλό. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν ήμουν μπροστά.
Φυσικά και έχουν τρομακτική χημεία στη σκηνή, οι κακές σχέσεις καλύπτονται μόνο για λίγο καιρό. Και αυτό το σχήμα των Helloween είναι ήδη 6-7 χρόνια μαζί. Και ναι, ο κόσμος τούς ανταμείβει (όπως έκανα κι εγώ βεβαίως) επειδή το αξίζουν 101%
Δεύτερον, ναι τους Sabbath είχα κι εγώ στο μυαλό μου.
Περιμενα με ανυπονησια το live μιας και ειχα ξενερωσει ασχημα με την ακυρωση του 2020 λογω covid που θα επαιζαν το τριωρο.Μεγαλο live,τα ειπατε ολα γενικα.Καλος ηχος,συγκινηση και headbanging μεχρι να μας καταβαλλει η ηλικια εμας τα γεροντια.
ΥΓ.Εφυγαν κι οι Helloween απο την bucket list μου…
ΥΓ2.To μονο μελανο σημειο ηταν η τραγικη επιλογη αυτων των jinjer,καμια σχεση με το μουσικο υφος των Helloween.Βαλτε κατι αλλο μωρε,μιλαμε για κακοποιηση των αυτιων.Εβλεπα παιδακια με προστατευτικα ακουστικα και τα ζηλεψα…
Νιωθω τοσο θλιμμένος που δεν τα καταφερα τελικα αλλα κ τοσο χαρούμενος που επιτελους μπαινουν καποια πράγματα στη θεση τους για την γκρουπαρα κ που περασατε τοσο ομορφα.
Άνοιξα το άρθρο, είδα τη φωτο του Λιβα και θυμηθηκα κατι που ελεγα χθες σε μερικους συμφορουμιτες και στους φιλους μου. Ο Λιβας το 2017 ηταν στην πτηση που μας μετεφερε στη Σοφια για να δει ως θεατης το λαιβ των Helloween. Χθες επαιζε support σε αυτους. Not a bad story.