‘‘αξιοπρεπης’’ = εξευγενισμενο ‘‘καραμετριος’’, ανεκαθεν.Και το χρησιμοποιω κι εγω καμια φορα γιατι ειμαι και γω ευγενης.
Μα,αν ενα τραγουδι κυκλοφορει ως ΕΡ δεν σημαινει απαραιτητα πως ειναι ντε και καλα το καλυτερο του δισκου. Αυτο εχει επιλεγει απο το συγκροτημα ως τετοιο,οι οπαδοι μπορει να εχουν αλλη γνωμη. Ενα τραγουδι δεν μπορει να συνοψιζει ολη την ποιοτητα ενος cd. Αλλωστε,ποσες φορες εχει τυχει το ομοτιτλο να ειναι γαματο,και το υπολοιπο cd μαπα.
Και ναι,το αλμπουμ ειναι ΜΕΤΡΙΟ:!:
Τι σχεση εχουν ολα αυτα που λες, με αυτο που ειπα εγω ???
Ειπα οτι εδω μεσα στο θρεντ γραφουν οι περισσοτεροι οτι το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι απο τα καλυτερα και πολλοι το αναφερουν ως καλυτερο, τι EP και επιλογες του συγκροτηματος μού κοπανας…
Καλά το ότι το Nabataea είναι από τα καλύτερα και για πολλούς το καλύτερο δεν είναι και ψέμα! Γούστα είναι αυτά θα με πεις, αλλά είναι από τα πιο καλοδουλεμένα μουσικά κομμάτια του δίσκου. Έχει μπόλικες εναλλαγές και σε κρατά σε ενδιαφέρον περισσότερο από κάποιο άλλο.
Τώρα αν δε κρατάς θετικό πρόσημο, δεν είναι και πολύ πιθανό να σε εντυπωσιάσει κάποιο κομμάτι περισσότερο…
Burning Sun.
Αυτο, ναι, μου αρεσε.
Μην θυμωνεις ετσι,ρε. Σιγα να πουμε. 8OΣου τα “κοπαναω” αυτα,γιατι πιο πανω ελεγες πως σχηματισες γνωμη απο μονο ενα τραγουδι που επαινουσαν οι αλλοι… Δεν σου επεβαλα τη γνωμη μου,απλα εκανα ενα απλο σχολιο…:!:
Και παλι δεν καταλαβαινεις…wtf, σε ελληνικα ειναι γραμμενα. :?
οι αλλοι. ακριβως. η πλειοψηφια των φανς εδω στο φορουμ.
ουτε τι λεει η μπαντα, ουτε ποιο κομματι εβαλε σε ep ή single.
Ουτε ειπα οτι σχηματισα γνωμη απο ενα τραγουδι, ειπα ‘‘δεν τολμω να ακουσω τα υπολοιπα’’.
Ειμαι σαφης νομιζω.
Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Πως μπορεί να υπάρχει αυτό το έκτρωμα που λέγεται Asshole μέσα σε δίσκο των Helloween; Δυστυχώς στην προηγούμενη κυκλοφορία υπήρχε ενας Grosskopf που προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση. Τώρα δεν υπάρχει ούτε αυτός. Το πολύ να ακούγονται 2-3 κομμάτια στον δίσκο…
Σαφεστατος… οτι νευριαζεις τοσο ευκολα για τοσο μικρα πραγματα:!:
Anyway…
Ρε συ δεν νευριαζω καθολου.
Απλα απορω πως γινεται να γραφω κατι ξεκαθαρα και ο αλλος να συμπεραινει κατι τελειως αλλο.
Προσφατα εκανα επαναληψη της πληρης δισκογραφιας της μπαντας και αλλαξα γνωμη προς το καλυτερο για πολλα αλμπουμ της Deris-era. Πολλα τα ειχα αδικησει και ισως σε αυτο να φταιει η λατρεια μου για τα πρωτα 3 αλμπουμ της μπαντας που τα λατρευω και ειναι αδυνατο να ξαναβγουν δισκοι τετοιου “ειδικου βαρους” πλεον. Το 7 Sinners το θεωρω φοβερο δισκο και μαζι με το Keeper Of The Seven Keys - The Legacy τα καλυτερα απο τα 4 που εβγαλε η μπαντα μετα το Dark Ride που ειναι μαλλον το αγαπημενο μου με Deris (το κοντραρει το The Time Of The Oath).
Το Straight Out Of Hell το αγορασα και το ακουσα κατευθειαν οταν κυκλοφορησε και μπορω να πω οτι ειναι ενας πολυ καλος δισκος, χειροτερος ομως απο το 7 Sinners. Εχει filler, δεν ειναι δισκαρα, αλλα ειναι γεματος Helloween trademarks, εχει κομματαρες και ειναι ευχαριστος, προσωπικα γουσταρω πολυ οταν τον ακουω. Αγαπημενο μου κομματι του δισκου ειναι το Nabataea τις μονες μερες και το Burning Sun τις ζυγες, δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα. Ακολουθουν το Straight Out Of Hell, το Waiting For The Thunder, το World Of War, το Make Fire Catch The Fly και το Asshole, που αν και πολλοι το κραζουν εγω το βρισκω πολυ ιδιαιτερο και μου αρεσει. Το Live Now! ειναι με ανεση το χειροτερο του δισκου, τα Far From The Stars, Hold Me In Your Arms ειναι αρκετα καλα τυπικα Helloween κομματια και τα Church Breaks Down, Years και Wanna Be God ειναι απλα ΟΚ. Γενικα ομως ειναι δυνατος δισκος και θελω πολυ να ακουσω τα τραγουδια που μου αρεσαν στο live.
Υ.Γ. Ειχα σπασει το κεφαλι μου να βρω τι μου θυμιζει το σημειο στο 05:32 του Nabataea, μαλλον μου θυμιζει το Everytime We Touch που ποσταριστηκε, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
για πες μερικα
Το Gambling ?!?!?!? 8O8O8O:-s:-s
Μου άρεσε πολύ το νέο άλμπουμ, nabataea, Straight out of hell, asshole, Live now, burning sun, world of war και η μπαλάντα hold me in your arms ξεχωρίζουν! Πολύ δύναμη και ένταση τα νέα τραγούδια! Απ’ τις καλύτερες κυκλοφορίες τους για μένα! Μπράβο στη μπάντα!:thumbup:
Εχει πολλα Helloween trademarks, π.χ. το Far From The Stars ολοκληρο ειναι χαρακτηριστικο Helloween κομματι, το ρεφραιν του Burning Sun που θυμιζει την περιοδο 94-98 της μπαντας (θα μπορουσε ανετα να ειναι στο The Time Of The Oath), η δομη του Waiting For The Thunder, το Straight Out Of Hell, το Years που βρωμαει οτι ειναι συνθεση του Weikath (απο τις αδιαφορες για εμενα)…
Το Gambling With The Devil ειναι αρκετα καλος δισκος, αλλα ως εκει. Δεν μου αρεσει στο συνολο οσο το Keeper Of The Seven Keys - The Legacy ή το 7 Sinners. Εχει αρκετα μετρια τραγουδια για τα γουστα μου οπως το The Saints, το Dreambound, το As Long As I Fall εχει χαζο εμπορικο ρεφραιν και μου την σπαει και το Can Do It ειναι απο τα χειροτερα κομματια τους ever… Και επισης τα κομματια που μου αρεσουν οπως το Kill It, το Paint A New World, το Final Fortune, το The Bells Of The 7 Hells δεν μου αρεσουν οσο τα κομματια που ξεχωριζω απο τα 2 αλμπουμ που ανεφερα.
Το Waiting for the Thunder χελλοουνιλα;Να δανειστω μια τ’αυτια σου;
Το ομωνυμο ειπαμε ειναι ρεφρεν Ησαιας Ματιαμπα - Ειμαι καλα…ο,τι ειναι ευθυμο δεν ειναι απαραιτητα και helloween trademark.
Το Waiting For The Thunder εχει ιδιο feeling με το If I Could Fly. Το ρεφραιν στο ομωνυμο δηλαδη δεν σου βρωμαει Helloween? Με την καλη εννοια, το γουσταρω το κομματι.
Έχοντας ακούσει πλέον και εγώ προσεκτικά τον δίσκο να πω τη γνώμη μου. Το Straight Out Of Hell είναι ένα μέτριο album, βιαστικά φτιαγμένο θεωρώ και ένα κλικ κάτω από το 7 Sinners.
Έχει κάποιες καλές στιγμές όπως το κοινά αποδεκτό Nabataea που ανοίγει το album, το κάργα μελωδικό και πιασάρικο στο ρεφραίν του Waiting For The Thunder, το συναυλιακό Live Now!, την όμορφη μπαλάντα Hold Me In Your Arms και το ομώνυμο φυσικά. Τα υπόλοιπα όμως μου είναι απολύτως αδιάφορα αν εξαιρέσουμε μόνο κάποιες ωραίες ατμόσφαιρες του Church Breaks Down. Επίσης να αναφέρω ότι νιώθω τον Deris κάπως “κουρασμένο” στις ερμηνείες όπως επίσης και ότι βρήκα την παραγωγή κάπως “μπουκωμένη” σε στιγμές με τα όργανα να μην αναδεικνύονται όπως θα ήθελα.
Έτσι λοιπόν, θεωρώ ότι σαν τελικό αποτέλεσμα (με τα πάνω του και τα κάτω του) δε μπορεί να ξεφύγει από ένα 6,5-7/10.