Γαμησε τα δηλαδη…
Έλα το λήξαμε
Με πρόλαβε ο somnambulist
Το everytime we touch είναι μάλλον όντως. Κρατάω μια πισινή βέβαια, γιατί το θυμόμουν κάπως πιο όμοιο. :-k
@cynic: ποζερ ρουλζ ρε
Eπίσης φαντάζομαι έχει ειπωθεί το ότι Sascha Gerstner είναι ΙΔΙΟΣ ο sharlee d’angelo ε?
Δεν κλέβουν μόνο σημεία απο κομμάτια
δε νομίζω ότι ήταν σκόπιμη αντιγραφή. είναι η πιο κοινή φασολάδα και μελωδία που βγάζει κανείς όταν πιάνει την κιθάρα. απλά του κατσε κάποια φορά που έπαιζε, γούσταρε και το έβαλε στο κομμάτι. σιγά μην ήθελε να κλέψει το everytime
εμενα οπως ειχα γραψει καπου πιο πριν μου θυμιζει blue oyster cult - don’t fear the reaper καπου στο 3.50 αλλα μαλλον θυμιζει περισσοτερο εβερυ ταιμ γουι τατσ.
Το Burning Sun έχει καταντήσει έρωτας…
Έχει αυτό το κάτι που θυμίζει άλλες εποχές…!
Εμένα πάντως μου θύμισε το California Dreaming…
Μπορεί να θυμίζει άλλα πράγματα το Nabataea αλλά είναι πανέμορφο κομμάτι. Και ο Deris δίνει ρέστα!
Έχω αρχίσει να εκτιμώ πολύ το νέο άλμπουμ! Δε ξέρω αν είναι ο ενθουσιασμός που προκαλεί απλώς γιατί είναι καινούργιο, αλλά σίγουρα κυλάει ευχάριστα και θέλω ολοένα και περισσότερο να ακούσω στο live κομμάτια όπως nabataea (που θα πρεπε να είναι και το εναρκτήριο), burning sun, crurch breaks down, far from the stars…
η μαυρη αληθεια ειναι οτι ακομα δεν το εχω ακουσει και δεν θα το κανω μεχρι να παρω στα χερια μου το δισκακι…
αλλα η αλλη μαυρη αληθεια ειναι οτι το burning sun γαμει και δερνει…μετα απο χρονια επιασα στα χερια μου το air-μπασο…
βλεπω οτι μετα το andi vs kiske πιασαμε τα a sides vs b sides…:p:lol:
…όσο πληθαίνουν τα ακούσματα, τόσο πιο ευχάριστα ακούγεται με στιγμές helloween-ικής μαγείας…!
Nabatea, Burning Sun, waiting for the thunder, church breaks down γαμούν !
Hold me in your arms - κλασσική αγαπημένη μπαλάντα Helloween
Far from the stars, straight out to hell, asshole(παραπέμπει σε mrs god) συμπαθητικότατα…
K-A-T-A-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ ΔΙΣΚΟΣ.
Άψογη παραγωγή,ίσως ο καλύτερος δισκος επι εποχής Deris.
Εάν είχαμε Kiske, και Hansen θα μιλάγαμε για έπος.
Κορυφαία τραγούδια:
Straight out of hell, World of war, Nabataea, Burning sun,Church breaks down, Waiting for the thunder,Make fire catch the fly(Θυμίζει λίγο black diamond απο Stratovarius).
Καλος δισκος,μ’αρεσε
Νομιζω το Nabatea ειναι το αγαπημενο μου κομματι
Στα αρνητικα το χειροτερο Helloween κομματι που ονομαζεται Αsshole και ειναι μονιμο σκιπ,οι πασιγνωστες πλεον KingDiamondιες του φιλοτιμου Andi που ολο και πληθαινουν…Αλλα και το φθηνο και παναλαφρο Digipak στην Limited Edition του CD!
…τουλάχιστον αυτός έχει στίχους, για όποιον θυμάται τον προηγούμενο δίσκο:):!:
νομιζω τα 3 καλυτερα ειναι το burning sun, nabatea και no eternity. τι κριμα που ειναι bonus το τελευταιο κ οχι στον κανονικο δισκο. κ το World of War καλο αν εξαιρεσεις τα breakdowns που προσωπικα με ξενερωνουν. στα υπολοιπα κομματια μαρεσουν σημεια και ριφ/μελωδιες, σχεδον κανενα αλλο κομματι δεν μαρεσει ολοκληρο. γενικα ανισος δισκος… σε πολλα σημεια νομιζω παρα ειναι μοντερνο, με ξενιζει για helloween. τα 3-4 που ανεφερα ομως τα λιωνω…
ρε ναι τι μπιπ είναι αυτοί ρε? όχι μόνο δεν είχε στίχους,ήταν και αυτό πανάλαφρο και φθηνό και έκανε κ 18 ευρώ από μεταλ έρα.ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.εν τέλει μου το κλέψανε καθώς μου σπάσανε το αμάξι κ κλέψανε κ το σιντοπαίκτη που για κακή του τύχη είχε κ το σιντι μέσα. :lol: γενικά γκαντέμης δίσκος,χάλια περιτύλιγμα,πανάκριβος και ψιλομέτριος εδώ που τα λέμε.
ο νέος πάλι σπέρνει,τέλος.έχει φάει γερό καθημερινό λιώσιμο.προφανώς και θα μείνει μόνο σε ψηφιακή μορφή και δεν θα αγοραστεί.
πειραζει που μ αρεσε το wanna be god;:roll:
Αμα λετε ολοι οτι το Nabatea ειναι απο τα καλυτερα του δισκου…δεν τολμω να ακουσω τα υπολοιπα… :-s :thumbdown:
night…απλα ειναι ενας αξιοπρεπης δισκος και τιποτα παραπανω…