Helloween - Straight Out of Hell

και το You stupid mankind \m/ \m/

βιτριολινα μας εκαψες βραδυατικα, πρεπει να ειναι 15η φορα που ακουω το no eternity…

τοσες λιγες;;; αχααχχαχααχ

Μάλλον έχω γίνει γεροπαράξενος, αλλά αν εξαιρέσεις την εισαγωγή και το σόλο, που είναι βγαλμένα από τις καλές μέρες τους το υπόλοιπο κομμάτι είναι μέτριο. Φυσικά καλύτερο από τα περισσότερα του δίσκου.

ελα ρε μαλακες, τα κουπλε ειναι επικα

Αστειο το να ασχολειται κανεις ακομα με δαυτους…

Ποτέ δε τυχαίνει να εκτιμώ τα άλμπουμ των Helloween σύμφωνα με την πλειοψηφία… οι περισσότεροι προτιμούν The Dark Ride, εγώ θεωρώ καλύτερο το Better Than Raw… τώρα αυτό το βρήκα μέτριο το πολύ, ενώ το 7 Sinners μου άρεσε πολύ. Με παραξενεύει το πόσο άρεσε στον κόσμο το καινούργιο… μόνο το Nabataea βρήκα τρομερό κομμάτι.

Λοιπόν, ούτε έγώ, ούτε άλλοι 2 μπορέσαμε να θυμηθούμε το ποπ (ξένο μάλλον, 80’ς μάλλον) κομμάτι που είναι ξεπατικωμένο το σημείο που τραγουδά ο Deris στο 4+15 του Nabataea. Για να μην σας κουράζω, το σημείο που λέω είναι στο λινκ

και μέχρι να ξαναμπεί το ρεφραίν. Έχω σπάσει το κεφάλι μου, πρόκειται για ακριβώς ίδια μελωδια στα λόγια. Αλλά δεν το 'χω με τίποτα ποιο είναι ακριβώς, ούτε τα λόγια μπορώ να θυμηθώ ούτε τίποτα.

Με καταλαβαίνει κανείς;

Πω μας κατεστρεψες βραδιατικο!
Αντε να θυμηθώ το τραγούδι τώρα…

πω, και γω παθαινα ενα deja vu σε κεινο το σημειο και προσπαθουσα να βρω τι διαολο ειναι

Σε ενα Σερβικο φορουμ λενε οτι κλεβει αυτο http://www.youtube.com/watch?v=uHgnebZ_jYo στο 0:36 Μαλλον κι αυτο θα εχει κλεψει το παλιο=p

ΩΠΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ~~~~> http://www.youtube.com/watch?v=gVSUsGpjneA

Mας εριξες το quiz και χω ακουσει 5-6 φορες συνεχομενα το κομματι…

χαχα! που θα πάει κάποιος θα το βρει ρε γμτ!

εδιτ: τώρα είδα το λινκ του pumpkin. Σίγουρα δεν λέω αυτό πάντως, αν και του φέρνει ομολουμένως ο ρυθμός…

MAGKES!!!

Παναγιωτη δες το δευτερο εντιτ!

(κλαιω με το αποπανω)

Εγω ψηφιζω Παριο απ ολα αυτα παντως

ΥΓ. Μονο και μου πεταει στα related ποεζοτετοια τη γαμησες pumpkin :stuck_out_tongue:

πέθανα με πάριο!

Το λοιπόν, το Hanoi Rocks είναι καλή επιλογή γιατί μοιάζει αρκετά. Αν δεν αμφιβάλλω όμως (<----- ιστορική ατάκα που είχε πει ο Σιδηρόπουλος μεθυσμένος), δεν είχα αυτό στο μυαλό μου! (βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος, γιατί Hanoi Rocks δεν είχαν ακούσει ποτέ στην ζωή μου μέχρι πριν λίγο).

τι διαολο, δε κανω log out αν δε το βρω

το ποπακι ειχε και κλιπ;

Ελα πες την αληθεια. Ποζερας εισαι αλλα παρουσιαζεις αλλο προφιλ εδω. (στον παναγιωτη παει)

Στο θρεντ των Helloween ειμαστε, αμα δεν ακουει ο Deris που χει ποζερικες ριζες Ηanoi Rocks ποιος θα ακουει:p

το χανόη σίγουρα δεν είναι. εμένα το πρώτο που μου ήρθε είναι η διασκευή των κασκάντα, αλλά κι αυτό όχι τελείως.

η μαλακία είναι ότι όσο ακούς το χέλοουην τόσο το αναγνωρίζεις ως χέλοουην! και, προφανώς, η λύση είναι να ρωτήσουμε το φοίβο από που έκλεψε αυτό του πάριου. προφανώς από κει είναι και το χέλοου.