Helloween - Straight Out of Hell

…δεν υπάρχει κάτι κακό σαυτό…χρειάζεται και λίγη ελαφρότητα στην πολύ σοβαρή και στενάχωρη ζωή μας:):!:

Δεν είπα πως είναι κακό!

Δεν ξέρω τι λέτε, όσον αφορά εμένα,η τελική νεκροψία έδειξε ότι το άλμπουμ ψιλογαμάει.
Είναι δίσκος που σου φτιάχνει χαλαρά τη διάθεση και θες να τον ακούς συνέχεια.Επίσης, είναι χαλαρά γαμηστερός για οδήγηση. :smiley:

Τυχαιροι οι Ιαπωνες http://www.youtube.com/watch?v=_J9t1SLCY_w&feature=youtu.be

πωωω παιζει να ειναι το καλυτερο κομματι απο ολα του δισκου!

:band::rockon:

Το κομματι γαμαει.Ειναι απειρα βλακες εκει στη μπαντα, απειρα.Καθε φορα η ιδια ιστορια.

Ο επομενος δισκος να πωληθει μονο στην Ιαπωνια παρακαλω, ουτε ενα φιλερ δε θα χει.

απορώ ώρες ώρες με τα γούστα των ανθρώπων γενικότερα. :stuck_out_tongue:
σιγά το κομμάτι ρε φούστη μου, ρεφραιν υπερκοινότοπο του 5λεπτου,ντραγκαντράγκα ακαταλαβίστικο ριφ στην αρχή και καλούτσικο κουπλέ και γέφυρα. δε το λες δηλαδή με την καμία κομματάρα,απλά συμπαθητικό.

δεν ειναι και Ασχοουλ ενταξει

ναι αλλα βγαζει μια αρκετα αγνη helloweenιλα, δεν ειναι ξενο σωμα :stuck_out_tongue: ειναι πιο oath, ετσι μου ακουγεται τουλαχιστον. καλα συγκεκριμενα το asshole πρεπει να ειναι το χειροτερο κομματι τους εβερ

γενικά πάντως ισχύει αυτό το γελοίο φαινόμενο με τα b-sides. δε γίνεται να έχουν μπεί bsides κομμάτια όπως deliver us from temptation (έγκλημα), madness of the crowds,we unite,surrender,find my freedom και παλιότερα savage,cut in the middle και κάτι άλλα cant fight ur desire,star invasion,a game that we shouldnt play,still i dont know κλπ.
και να έχουν μπει σε δίσκο αηδίες όπως do you feel good,the game is on και κάποια άλλα χαζοχαρούμενα κομμάτια.τι να πεις

βρηκα και τι μου θυμιζει το εισαγωγικο ριφ του No Eternity…Still i Dont Know ! οχι ιδιο, αλλα φερνει πολυ

σωστότατος!! πάντως το still i dont know έχει κουπλεδάρα.

κλασικη b-side κομματαρα το still i don’t know

αυτο…

Πες τα…καλα με Deliver Us χυνω μπαμιες, το πιο επιθεση κομματι που γραψαν ποτε απο εποχες WoJ.Υπαρχουν και τα Push/Kill It αλλα το αλλο ειναι σκοτος.

Ξεχασες και τη κομματαρα You Run with the Pack:D

ακριβώς όπως τα λες. πιστεύω το deliver είναι χαλαρά το καλύτερο κομμάτι του markus και χύνει τα περισσότερα κομμάτια του dark ride για να μη πω όλα.
επίσης γουστάρω από χωσιματέικα κομμάτια το liar πάλι του markus.

Σιγουρα χυνει Εσκαλεισον 666 και Μιρομιρο και μαζι με Back Against the Wall επρεπε να ναι στη θεση τους.Τοτε ισως και να κοντραριζοταν με το μεγαλο Oath8)

(το game is on ειναι οντως στη κατηγορια των χαζοχαρουμενων αλλα ειναι στα ποιοτικα χαζοχαρουμενα=p

for the rich and for the pooooooor, for the even more secure…doesn’t matter where you are, where you go or where you’ve been:-({|=

Eχει κι ωραιο σολιδι.)

ελα ρε το game is on ειναι επος! τιγκα χαζοχαρουμενη κομματαρα για gameboy, με ηχους απο τετρις και μαριο, γαμαει!

πραγματικά δε το αντέχω,όντως έχει κάτι ωραίες δισολίες (γαμάτες βσκ) εκεί μετά το τέλος των ρεφραίν ,αλλά γενικότερα αυτή η helloweeνιλα του weiki ώρες ώρες με ξενερώνει.
πχ και κάτι get it up,raise the noise εύκολα θα τα πέταγα στα σκουπίδια. αλλά γράφει και κάτι midnight sun,κάτι falling higher και σε αφήνει μαλακούλη.

οχι ρε συ raise the noise απο τα καλυτερα μεσα στο 7 sinners…