Helloween - Straight Out of Hell

φαντάσου και να μην ήταν η αγαπημένη σου μπάντα… :lol:

ο δίσκος κατ’ εμέ τελικά είναι πάρα πολύ καλός και ευχάριστος, μια ωραία συντροφιά για το υπόλοιπο του χειμώνα. :smiley:

Για μένα ο δίσκος είναι αξιοπρεπέστατος!! Ίσως έπρεπε να λείπουν κάτι fillerakia τύπου Live Now!, Years, Asshole…

δεν ειναι ετσι η αγαπη, λαθος σου τα χουν μαθει

Οι Κολοκυθες Ελευθερες Πετουν

λοιπον για να το τελειωνουμε αυτο γιατι βλεπω οτι στεκεστε σε λεξεις…οσοι μεγαλωσαν με hansen και kiske (εννοω ζουσαν εκεινη την εποχη οχι πρωτοακουσαν το 1995) δεν υπηρχε μεγαλυτερη απογοητευση οταν πρωτα εφυγε ο ενας και μετα ο αλλος…ποτε μου δεν ενιωσα τους helloween οπως τοτε … ο deris οσο ναναι εφερε το δικο του στυλ στην μπαντα και εμεινε κιολας… keeper δεν θα ξαναβγουν ποτε και για μενα παντα θα ειναι οι νεοι helloween του deris…( χωρις αυτο να με χαλαει εννοειται απλα εχω συνδεσει στο μυαλο μου helloween-kiske-hansen ) και μιλαω παντα για μενα μην το παιρνεται γενικα και προσωπικα

έλα αγόρι μου πάνε άκουσε κανα keeper 1,2 να στανιάρεις γιατί δε σε βλέπω ζωηρό. :wink:

Επειδη δε καταλαβες καν τι εννοησα, διαβασε και το ποστ του Savage που ειναι το αντιπαραδειγμα των fans του δικου σου τυπου.

Καλος δισκος,αλλα το 7 Sinners ειναι μακραν καλυτερο. Τα τραγουδια ειναι καλα,γρηγορα,πιο “χαρωπα”(sic) απο το προηγουμενο αλμπουμ. Κατ’ εμε το δευτερο μισο του δισκου εχει πολυ καλυτερα τραγουδια απο το αλλο μισο.(Το Wanna Be God ΓΑΜΑΕΙ). Δεν θε το χαρακτηριζα κατρακυλα,ομως,αν και οι Helloween μπορουν σιγουρα καλυτερα απο αυτο!! Και φυσικα,η φωνη του Deris ειναι ΑΨΟΓΗ!!

Πιστευω Burning Sun και Years ειναι λογικο να τα συμπαθησει καποιος οταν ακουσει ολοκληρο το δισκο γιατι μπορει κι αυτα να μην ειναι τιποτα κομματαρες αλλα ειναι αυτο το Weiki στυλ που σου θυμιζει λιγο Helloween ρε παιδι μου, μεσα σε ολο αυτο τον generic συρφετο.

Ακομα και τα σολο ρε πουστη μου κονσερβα.Παρτε σολιδια που γραφανε οχι πολλα χρονια πριν:

και σε εναν δισκο που ναι ηταν ανισος, ναι ειχε φιλερς, αλλα κατι σου μενε ρε φιλε.Aπ’το 7 Sinners τι εμεινε;Απ’το καινουριο τι θα μεινει;

Αν θες πες μου σε ποια σημεία αναφέρεσαι. Κι εγώ δεν πείστηκα από κάποιες απαντήσεις του, αλλά γενικά ο Andi είναι ιδιαίτερα ευχάριστος συνομιλητής, χωρίς υφάκι, με διάθεση για χιούμορ κλπ.

Πάντως, το τσουβάλιασμα όλης της εποχής Deris είναι λανθασμένο και δείχνει ελλειπή γνώση της πορείας της μπάντας. Συνεχίζω να θεωρώ το νέο άλμπουμ καλυτερο του “7 Sinners”, αλλά και πάλι στο σύνολο της δισκογραφίας των Helloween θα μείνει χαμένο κάπου μεταξύ μέτριου, ως “απλά ευχάριστου για τους οπαδούς” άλμπουμ.

…συμφωνώ σε ότι γράφεις, απλά πιστεύω ότι το καινούριο άλμπουμ θα μνημονεύεται στο μέλον μαζί τα The Dark Ride + The Legacy, σαν τα πολύ καλά άλμπους τους από 2000 και δώθε:):!:

μπα στεφ…4-5 φορες που το ακουσα δεν μου κανει καμια ορεξη να το ακουσω συντομα ξανα…

Περίεργα τα πράματα.

Δε θα μπορούσα να το πω ανώτερο από το Sinners (από τις 2-3 φορές που το άκουσα) όπως είπαν κάμποσοι. Από το προηγούμενο έχει μείνει κάτι για μένα το ευχάριστο, έτσι φαντάζομαι κι εδώ, αλλά χωρίς υπερβολές.

Το Live Now φαντάζομαι το γράψανε για να κάνουνε κομμάτια όπως Mrs God ή As Long As I Fall να φαίνονται κομματάρες, το Asshole είναι τόσο γελοία φάση που καταντά ευχάριστο, αλλά μέχρι εκεί, δεν είναι για να χορτάσεις power metal σίδερο.

Σίγουρα έμειναν τα Natabaea και Burning Sun που τα ακούσαμε και νωρίτερα, και κάποια άλλα κομμάτια, αλλά δεν ήταν καμιά τρελή έκπληξη, όπως ακριβώς το Sinners, με τη διαφορά ότι εκεί κομμάτια όπως του Markus, το Madman και κανα δυο ακόμα να σε κολλάν πιο πολύ.

Ο Μαρκος στο Gambling εγραψε ισως τα 2 καλυτερα κομματια του δισκου και 3 μπονους τρακς, οποιο εκ των οποιων oποιο και να ταν στο Straight out from Hell θα ηταν το καλυτερο του δισκου.Ο,τι σωθηκε απο 7 Sinners σωθηκε κυριως απο αυτον.Στο καινουριο ομως κι αυτος ειναι meh και αρχιζει να εγκλωβιζεται λιγο στις φορμες του, ακουστε κουπλε Far from the Stars και καπακια κουπλε World of Fantasy.

Σαν χειρότερο Rabbit dont come easy μου κάνει

Καλά το Gambling για μένα έχει το καλύτερο υλικό στην περίοδο του Sascha στη μπάντα. Είναι και η περίοδος όπου ο Markus έχει τα πιο πολλά (αν όχι όλα) κομμάτια του, και τα πιο πολλά κάνουν τη διαφορά. Αλήθεια, που μπορούμε να βρούμε credits για το νέο album; (ποιος έγραψε τι εννοώ).

Το Rabbit πιστεύω ότι είναι γενικά αδικημένος δίσκος, έχει κι αυτός καλές στιγμές!

wiki ρε γαβγαβ

Συμπαθέστατο δισκάκι, το έχω ακούσει 5-6 φορές πολύ ευχάριστα και σίγουρα θα το ακούσω και άλλες φορές. Μέχρι στιγμής σαν σύνολο το 7 Sinners μου άρεσε περισσότερο, καθώς το “Straight Out of Hell” είναι αρκετά άνισο: διαθέτει μερικά πολύ δυνατά κομμάτια και ορισμένα που θα τα χαρακτήριζα απλώς fillers.

Nabatea και Burning Sun τα καλύτερα του δίσκου, με το Waiting for the Thunder και το ομότιτλο να ακολουθούν κατά πόδας, ενώ αν ο δίσκος σταματούσε στο Years, δε νομίζω να είχε κανείς παράπονο.

…το Asshole είναι σαχλαμάρα-κομματάρα της χρονιάς…μού’χει κολήσει στο μυαλό:):!:

Πάντως το κομμάτι αυτό έχει αναλάβει το ρόλο του Are yoy metal? στο νέο album…

Ναι,ε;;; αχαχχαχαχαχχαχαχα Τι ντεκαντανς…http://www.youtube.com/watch?v=vxQtqj6zTds