Helloween - Straight Out of Hell

ποσο δισκαρα το chameleon… με εξαιρεση κανα δυο κομματια ειναι δισκαρος

leakare

το άκουσε κανείς? με την πρώτη αρκετά προσεκτική αυτιά μου φάνηκε ιδιαίτερα συμπαθές! :smiley:

Ε μαλακες ο Γκερστνερ πρεπει να φαγε Χ απ’τους Νεβερμορ πριν ερθει Helloween και βγαζει απωθημενα τωρα.Σταματα το γκαγκουγκα ρε βλαχο, νισαφι πια, στους Helloween εισαι.35 χρονων γαιδουρι και δε μπορεις να γραψεις ενα υποτυπωδες ριφφ γαμω το μαλλι σου.Πεταξτε τον εξω, εχει παρατραβηξει το αστειο.Θα σου πεταξω τη πενα πισω στο επομενο λαιβ.

Το Live Now! ειναι ενα εκτρωμα, απο τα χειροτερα Helloween κομματια εβερ.Δεν εχω λογια για το πως αφησαν να ηχογραφηθει αυτη η πιπα.

Kαι αφου μιλησα για τα του ΠΑΤΟΥ που κανουν μπαμ, θα το ξανακουσω ηρεμος αυριο και θα πω γνωμη και για τα υπολοιπα.

(Το ομωνυμο ειναι μιξη divine victim στα κουπλε-η ενα γκαμα ρει το οποιο δε μου ρχεται τωρα-και ‘‘ειμαι καλα’’(ησαιας ματιαμπα)στο ρεφρεν αλλα ειναι γουστοζικο.)

Από τα track by track που άκουσα στο facebook μάλλον πρόκειται για μεγάλη μουφιά. [-X Τελοσπάντων, σε μερικές μέρες που θα βγει και θα το ακούσω, θα πω περισσότερα.

To ομωνυμο θα μπορουσε να ειναι το party κομματι σε καποιο απο τα τελευταια των Rays(τυπου Real World), εχει κατι απο αυτο το vibe(βρειτε μου ρε πιο Rays κουπλε μου θυμιζει,εχω σπασει το κεφαλι μου).Αυτο+ Nabataea/Burning Sun/Years αυτα που βαζω πιο πανω, με το Nabataea απο συνθετικης αποψης να’ναι μιλια μπροστα απο ολα του δισκου.

Απο τα υπολοιπα καποια κατι παν να κανουν αλλα Live Now!,Hold me in your Arms και Asshole ειναι πραγματικα ο,τι να ναι.Το πρωτο σα να μη το γραψαν(μιλαμε για πραγματικα κακο κομματι),το δευτερο μια basic ανεμπνευστη μπαλαντα που θα μπορουσε να την ειχε γραψει ο οποιοσδηποτε και το Asshole εγκαινιαζει τη κατηγορια ‘‘χαριτωμενο Γκερστνερ κομματι του δισκου’’ για να το πω ευγενικα,που αντικαθιστα το μεχρι προτεινος ‘‘χαριτωμενο Weiki κομματι του δισκου’’ (με κανει και νοσταλγω κατι Can Do It οποτε καταλαβαινετε), με τη διαφορα οτι ο Weiki σου πεταγε pure helloweenιλα στις μαλακιες του και κρυφογουσταρες εν τελει.Ειδικα οταν ακουω αυτο το γκαγκαραγκαγκαγκαρα της κιθαρας στη γεφυρα θελω να φαω το πισι μου.

πω ρε μλκ τι πήρες πρωί πρωί? κούλαρε λίγο,άποψη σου είναι,μη μας δείρεις κιόλας.
εμένα προσωπικά κανένα κομμάτι δε με χάλασε.

Ε, ενταξει εμενα με χαλασαν μερικα.Που σκαλωνεις;Προφανως λεω τη γνωμη μου, τι δικη σου λες να λεω;

ναι τη δική μου θέλω να λες! :stuck_out_tongue: :lol:

απλά το λέω γιατί είναι σα να προσπαθείς να επιβάλλεις τη γνώμη σου,να προδιαθέσεις αρνητικά τον άλλον στην ακρόαση του δίσκου.αφού και μένα με προβλημάτισες με το live now και τείνει να μη μου αρέσει πολύ σήμερα που το άκουσα, ενώ χθες δεν είχα πρόβλημα.

πρωτη ακροαση και θα ελεγα οτι ειναι συμπαθητικο ως τωρα…! μεχρι εκει ομως…

εμενα παλι μια χαρα helloween almpoym μου φανηκε…οποιος ακουει helloween τους τελευταιους 5 δισκους μαι χαρα θα το ακουσει κι αυτο δεν μπορω να ακουω χαζομαρες πως το γραψαν αυτο κτλ κτλ κλασικοι helloween του deris ειναι…μια χαρα ειναι ολα τα κομματια…ξεχωριζω world of wars,waiting for the thunder,years,burning sun,nabataea

Εγω παλι δε μπορω να βλεπω αυτη τη μπουρδα καθε φορα που βγαζουν νεο δισκο:

Παπαριες Μαριτσα μου λεω εγω, ειναι επιχειρημα της πλακας που αναφερεται για να καλυφθουν οι οποιες μετριοτητες της εκαστοτε μπαντας για την οποια χρησιμοποιειται.Καποια κομματια ειναι εμπνευσμενα καθε φορα, καποια οχι κι εκει τελειωνει η ιστορια.Και περα απο αυτο, ποιοι τελευταιοι 5 δισκοι.Τι σχεση εχει το Legacy απο θεμα υφους με το Straight from Hell η το Rabbit με το Are You Metal.

Κλασσικοι Helloween του Deris το Live Now! και το Asshole λεει.

Kι αν ελεγα οτι γαμαει θα τον προδιεθετα θετικα.Οποτε καταληγουμε στο οτι ο καθενας ακουει και κρινει.Kαι στη τελικη ειπα οτι μου αρεσαν 4 κομματια, τι πρεπει να πω δηλαδη.

καλα εδω no comments

φυσικα κλασικοι helloween του deris φιλε μου και οχι του hansen και του kiske… αν ακουγες pink cream 69 απ το ξεκινημα δεν σε χαλασε ποτε ο deris στους helloween…παντως εισαι υπερβολικος σε μεγιστο βαθμο…οσο ακουω το live now και το asshole μια χαρα κομματακια ειναι και για μενα μου αρεσε απ το πρωτο ακουσμα κατι που δεν το εκανε ο προηγουμενος δισκος…(απ το πρωτο ακουσμα)… γενικα ειναι αξιοπρεπεστατος δισκος και στεκεται μια χαρα

Aπ’το προηγουμενο ειναι σιγουρα καλυτερο, δε διαφωνω.Περι Deris και Pink Cream δε σε πιανω, αλλος ο ηχος τους στο Master αλλο τωρα, υπαρχουν τρανταχτες διαφορες.Καθε δισκος κρινεται ξεχωριστα κι οχι απο το ποσο γουσταρουμε τον Ντερις, δε μπορω να ακολουθησω τη λογικη σου.

ξερεις τι απλα δεν συγκρινω ποτε δισκους εδω και 25 χρονια που ακουω…θελω απλα να μου αρεσει ο δισκος…και αυτος ειναι ενας δισκος που μου αρεσει…εμενα προσωπικα ετσι? αν καθομουν να συγκρινω δισκους επρεπε να σταματησω να ακου maiden απο το fear…judas priest απο το painkiller κλπ…καθε δισκος εχει να σου προσφερει κατι αν με ευχαριστει αυτο το κατι τον αγοραζω αλλιως κατεβασμα και τελος…οπως ειπα για μενα ειναι αξιοπρεπεστατος δισκος

Συγκεντρωσου.Δε συγκρινα ποιοτητα δισκων, συγκρινα τον ηχο τους(κατι το αντικειμενικο)μονο και μονο επειδη ανεφερες τους Pink Cream(Pink Cream + Helloween = Master, που ηχητικα δεν και πολυ σχεση με τη τωρινη era).Η πρωιμη Deris era ειναι πολυ πιο παραδοσιακη.

Κι εγω την αποψη μου για τα κομματια του καινουριου ειπα χωρις να λαμβανω υποψη τιποτα αλλο και μου πες το ‘‘οποιος γουσταρει τα τελευταια 5 θα γουσταρει και μ’αυτο’’.Την αναφορα στο παρελθον ουσιαστικα εσυ την εκανες.

Α επισης, οταν κριτικαρουμε εναν δισκο της μπαντας δε χρειαζεται η συζητηση να πηγαινει ΠΑΝΤΑ στον Ντερις.Για να ασχολειται ακομα καποιος με Helloween το μονο σιγουρο ειναι οτι τον παει τον Ντερις, δε συζηταμε αυτο.Οποτε η κουβεντα γινεται καθαρα συνθετικα και ηχητικα.

Οσο το ακούω τόσο παρακαλάω να μην παίξουν πολλά απ΄το αλμπουμ στο live :stuck_out_tongue:

ω ναι!!!

Το αστείο είναι ότι μερικοί το βγάλαν και δισκάρα του 2013 από τώρα ξέρω 'γω κιετς!!! :open_mouth: :open_mouth:

δεν το εχω ακουσει ακομα το καινουριο, αλλα για να χωθω στην κουβεντα, “κλασικοι helloween του deris” δεν στεκει. ναι μεν με ντερις πηραν αλλη στροφη σαν ηχο, αλλα εχουν βγαλει και gambling with the devil (σορυ, με μερικες εξαιρεσεις ειναι ΠΑΤΑΤΑ για μενα), εχουν βγαλει και master και oath και raw που ειναι μαχαιρι στο λαρυγγι…

…και η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Με τα World of War, Hold Me in Your Arms, Asshole, Live Now! δεν θα ασχοληθώ, απλά δεν ακούγονται, στο Church Breaks Down μου αρέσει το ριφφ στην εισαγωγή αλλά μετά τίποτα, το Wanna Be God δεν μετράει ως τραγούδι οπότε προχωράμε, Make Fire Catch the Fly και Waiting for the Thunder εντελώς αδιάφορα έως μαπέ, Burning Sun χμ έτσι κι έτσι, το είχα θάψει πολύ στην αρχή, τελικά συγκριτικά με τα υπόλοιπα είναι καλό, Far From the Stars και Straight Out of Hell, Years χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο έχουν την πλάκα τους και μέσα στη σαβούρα κάπως ξεχωρίζουν, και τέλος Nabataea μακράν το καλύτερο του δίσκου. Υπάρχουν διάσπαρτα κάποια κλασικά Helloween ορχηστρικά σημεία αλλά τι να λέει. Επίσης τα πλήκτρα στα περισσότερα σημεία άθλια. Γενικά η παραγωγή στα ίδια επίπεδα με τα τελευταία τους, δηλαδή αδιάφορη, χωρίς χαρακτήρα. Ρε γαμώτο στενοχωριέμαι να θάβω την αγαπημένη μου μπάντα αλλά τι να κάνω? Και μην ακούω σχόλια τύπου κλασικό Helloween με Deris, έτσι? Τώρα που τα ΄βγαλα από μέσα μου και ξαλάφρωσα πάω για ύπνο!