Helloween - Straight Out of Hell

Προσωπικά το Nabataea μου φάνηκε αρκετά συμπαθητικό …
Περιμένω να ακούσω και τα άλλα γτ τελευταίους 2-3 δίσκους τα χειρότερα βγάζουν για single κλπ … (Mrs. God, Light the Universe, As Long as I Fall, Are You Metal?)

Το Gambling είναι χαλαρά ο καλύτερος δίσκος τους στα 00’s μην πω από το '96 και μετά …

Συμφωνώ αλλά πρώτα βάζω το Dark Ride :). Το Legacy δεν…

Για εμενα το Land Of The Free II και ειδικα το To The Metal, ειναι πολυ καλυτερα απο το 7 Sinners, το Gambling With the Devil ή το Legacy.

Δν μπαινω καν σε διαδικασια συγκρισης των Helloween δισκων απο Pink Bubbles Go Ape μεχρι The Dark Ride, με τα αντιστοιχα των Rays απο Heading For Tomorrow μεχρι Powerplant, γιατι εκει τους τσακιζουν κανονικα…

Helloween Interview 2013: Straight Out Of Hell [GER/ENG subs]

Ola ta album twn gamma ray ap to powerplant kai meta einai tigka sthn antigrafh re file mas douleyeis?kamia sxesh me tous diskous pou exoun bgalei oi helloween…den yparxei thema sygkrishs prepei na eisai asxetos gia na mhn to katalaveis…

παντως το νικνειμ σου ταιριαζει γαντι στο θρεντ…

Μου φαίνεται ότι πρέπει να γίνει ότι είχε γίνει σε μια φάση με τους Manowar, να ανοιχτεί ένα thread για το album (και για το live σε λίγο καιρό) ότι να ναι και άλλο ένα για σοβαρή συζήτηση και όποιος απλά θέλει να κράξει να πηγαίνει (ή να τον πηγαίνουν) δίπλα :wink:

π.χ. ποστ γκρίνια (και μόνο) ότι μόνο τα 2 keepers αξίζουν και μετά το χάος και το καινούριο είναι ένας εμετός με διάρροιες και πόδια να τρώει σουτ
σχόλια ότι ο deris δεν είναι κισκε σουτ κλπ

όχι τπτ άλλο αλλά είναι τουλάχιστον σπαστικό το όλον θέμα …

Το Nabatea σε καλύτερη ποιότητα και αλλαγμένο νομίζω.
http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=183154

μου αρεσε…

Έχει samples από το νέο album στο Amazon… http://www.amazon.com/Straight-Out-Hell-Premium/dp/B00AJMQSP0/ref=sr_1_1_title_1_mus?s=music&ie=UTF8&qid=1355348659&sr=1-1&keywords=helloween+straight+out+of+hell :slight_smile:

Live Now! και Church Breaks Down βρωμάνε Markus από μίλια μακριά και τα σπάνε !!!8)
και το ομώνυμο cool :smiley:

…καλό, αλλά περιμένω καλύτερα πραγματα:):!:

και ειναι το σινγκλ αυτο ? μετριο και αψυχο. οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο…

αν περιμένετε κάτι (πολύ) καλύτερο από το “Nabatea” μάλλον θα περιμένετε περισσότερο από 1 μήνα και κάτι…

βγήκε και το vid …

Eντωμεταξυ,το τραγουδι δεν ειναι σαν μια high speed version του Gates of Babylon;;; Αλλα και το βιντεο ειναι και λιγο σαν game… Prince of Persia,ας πουμε…

το παρτ στο 3:03 ειναι Μιρρορ Μιρρορ απο Νταρκ Ραιντ

επισης καποια στιγμη να τους απαγορευθει να βγαζουν κλιπς

επρεπε να τους εχει απαγορευθει μετα την 1η προβολη του κλιπ για το time of the oath…

για να μην πω για το κλιπ “του τραγουδιου απο το chameleon που εχει και κατι πνευστα μεσα” και με πειτε κολλημενο…

To When the sinner λες;

ω ναι