Helloween

Κομματαρα, για μενα μακραν το καλυτερο απο οσα εχουν βγει ως τωρα.

Deris υπερλατρεια τι ΦΩΝΑΡΑ ειναι αυτη γαμω το κερατακι.

2 Likes

πολυ πολυ καλο!!!

1 Like

ιδού και το lyric video

2 Likes

Πάρα πάρα πολύ καλό!!

1 Like

Αυτο το κομματι εχει αυτο που ειχες γραψει πριν λιγο καιρο για την περιοδο Deris, οτι δεν θα μπορουσε να το εχει γραψει κανενας αλλος εκτος απο τους Helloween.

Εξαιρετικο, μου αρεσαν πολυ ολα τα τμηματα του, αλλα φυσικα και το συνολο της συνθεσης. O Andi δινει ρεστα και τα leads ειναι παρα πολυ ωραια.

1 Like

2/2, λοιπόν.

Τι κομματάρα είναι τούτη, ρε; Ο Deris στέλνει τα σαγόνια στα πατώματα, τόσο συνθετικά, όσο κι ερμηνευτικά.

Κοίτα να δεις που η παρακάτω, προ 1,5 έτους, προφητεία μου οδεύει ολοταχώς προς πανηγυρική επιβεβαίωση! Πάμε, ρε μπαντάρα!

3 Likes

Εντάξει το επίσημο video έχει τον σωστό ήχο, πραγματικά τα διπλοτριπλά φωνητικά είναι για όσκαρ, ανατριχίλες…

1 Like

Γνωρίζοντας ότι υπάρχει κ ο Σάσα κ μη γνωρίζοντας ποιος παίζει τι ακούστε τα σολο κ μιλήστε μου μια φορά ακόμη για “τα καλύτερα κιθαριστικα δίδυμα στο μεταλ”

Πέρα από τη πλάκα, τον περιορίζει η χροιά του. Ήταν πάντα one trick pony (φαντάσου τον σε κάνα Push, θα ήταν σα να παθαίνει εγκεφαλικό ο Έλβις) αλλά εντάξει έχει γεννηθεί για να πετάει κορώνες ο καράφλας. Για τσαχπινικα vocal lines θα έχουμε τον Αντι

6 Likes

Λυγισα λίγο να ξέρεις :grin: :sob:

Κατάφερα και το άκουσα κι εγώ επιτέλους! Πολύ ωραίο κομμάτι, νομίζω από τη στιγμή που ήρθε ο Kiske ανέβασε και τον Deris φωνητικά γιατί σαν συνθέτης γνωρίζαμε ότι είναι πολύ καλός. Μπράβο τους! Πλέον πιστεύω ότι ο δίσκος θα είναι σίγουρα καλός το λιγότερο.

1 Like

Εντάξει ίσως τον ανέβασε και ο παραγωγός :smiling_imp:

Τουλάχιστον ο Αντι τα μόνα ηχογραφημένα φωνητικά τα κάνει σε…άλμπουμ :smiling_imp:

1 Like

@Clairvoyant φύγε από το λογαριασμό του @Ixnay :stuck_out_tongue:

5 Likes

Νταξει αστειο να λεμε για την φωνη του Deris οταν εχει αποδειξει 27 χρονια τωρα τι φωναρα εχει στους Helloween (και οχι μονο δηλαδη προφανως). Και οσο καλη και να ειναι η φωνη του στο καινουριο κομματι, τις εποχες Master - Oath - Raw - Dark ΔΕΝ τις πιανει για κανενα λογο (και ειμαστε οκ με αυτο)

Ε ναι, δεν ειναι και Dio.

1 Like

Ε νταξ οι οποίες…αμφιβολίες για την φωνή του Αντι νομίζω είναι ξεκάθαρα για τις ζωντανές εμφανίσεις. Λίγο τα παραπανω κιλακια λίγο το παραπάνω κρασάκι που πίνει λίγο ότι μεγάλωσε ίσως στα ζωντανά τον έχουν ρίξει. Δεν ανήκει στους τραγουδιστές που δεν τους αγγίζει ο χρόνος.οπως πχ ο dio που αναφέρει ο παντελης

1 Like

Κ μια που το θυμήθηκα. Μπλαστ φρομ δε παστ. Καυλωστε ελεύθερα με Αντι

2 Likes

Γι αυτο μονο για τον κισκε μπορουμε να πουμε κατα την διαρκεια του λαιβ

«Ρε τον τον ατιμο φωναρα, σαν να εχεις βαλει cd ακουγεται, μπραβο»