Helloween

Νταξει αστειο να λεμε για την φωνη του Deris οταν εχει αποδειξει 27 χρονια τωρα τι φωναρα εχει στους Helloween (και οχι μονο δηλαδη προφανως). Και οσο καλη και να ειναι η φωνη του στο καινουριο κομματι, τις εποχες Master - Oath - Raw - Dark ΔΕΝ τις πιανει για κανενα λογο (και ειμαστε οκ με αυτο)

Ε ναι, δεν ειναι και Dio.

1 Like

Ε νταξ οι οποίες…αμφιβολίες για την φωνή του Αντι νομίζω είναι ξεκάθαρα για τις ζωντανές εμφανίσεις. Λίγο τα παραπανω κιλακια λίγο το παραπάνω κρασάκι που πίνει λίγο ότι μεγάλωσε ίσως στα ζωντανά τον έχουν ρίξει. Δεν ανήκει στους τραγουδιστές που δεν τους αγγίζει ο χρόνος.οπως πχ ο dio που αναφέρει ο παντελης

1 Like

Κ μια που το θυμήθηκα. Μπλαστ φρομ δε παστ. Καυλωστε ελεύθερα με Αντι

2 Likes

Γι αυτο μονο για τον κισκε μπορουμε να πουμε κατα την διαρκεια του λαιβ

«Ρε τον τον ατιμο φωναρα, σαν να εχεις βαλει cd ακουγεται, μπραβο»

Ευτυχως.

Τα εχουμε ξαναπει, καποιος να τον μπαναρει υπαρχει; Ολα εχουν τα ορια τους. Ανεχομαατε, ξεχναμε και εκθειάζουμε πλειμπακ, δεν μας πειραζουν τα ψοφια κουναβια στα κεφαλια αλλα λιγα λογια για τον μεγαλο κοντο φιλε.

1 Like

Μόλις διάβασα ξανά την μαλακια που έγραψα. :neutral_face:

3 Likes

Λοιπόν τα πλήκτρα στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και στον δίσκο τα παίζει ο γνωστός κύριος Jens Johansson (Stratovarius, Malmsteen κτλ)

1 Like

Μπορώ να γράψω ότι χάρηκα πολύ για το άρθρο του Σπύρου κουκα για το "χειρότερο αλμπουμ των helloween " το chameleon που όταν το είδα παράτησα δουλειά ανέβηκα ταράτσα άναψα τσιγάρο κ το διαβασα; ε το γράφω.

Συνοψισε 4 5 χρόνια της…εξωγηπεδικης ιστοριας του γκρουπ.
Μου επιβεβαίωσε ότι ο κρις ο τσανγκαριδης εκανε τόσο κακό στο συγκρότημα όσο νόμιζα.κ ότι γενικά η εταιρεία τους τους “επαιζε” όπως ήθελε.
Γράφτηκαν οι αντιμαχομενες πλευρές η κατάσταση της υγείας του ingo κ το μουσικό πλαίσιο που γράφτηκε το άλμπουμ κ τι προσπάθησε το γκρουπ να πετύχει ( εκεί στο brit pop πνιγηκα λίγο με το τσιγάρο κ κάηκε ο λαιμός από τον καπνό αλλά ψεμματα ειναι;)

Γενικά μια mini σειρά στο νετφλιξ με 10 επεισόδια άνετα γίνεται :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Προσπάθησα να βρω κάτι να διαφωνήσω να γίνει λίγο χαμός στο φόρουμ αλλά ακόμα κ στα καλύτερα τραγούδια συμφωνούμε.

2 Likes

Υπερβολή, αλλά το νόημα έβγαινε νομίζω :sweat_smile:

Γενικά, νομίζω η αποχώρηση του Kai ήταν η κορυφή του παγόβουνου τότε. Και ο Tsangarides όσο σπουδαίος παραγωγός κι αν ήταν, στην προκειμένη έριχνε απλά λάδι στη φωτιά με την παρεμβατικότητα του επί εποχής Pink Bubbles.

Σε κάθε περίπτωση, χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο κι ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

3 Likes

Ε σου έχει μείνει ο ένας απο τους 2 βασικούς συνθέτες της μεγάλης επιτυχίας κ εσύ του πας κόντρα. Πάρε ένα heavy metal hamsters να στρώσεις :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes
11 Likes

Ά ρε μαλακα Hansen…

Καλα, το ακουω (δεν βλεπω διοτι δουλευω) και δυσκολευομαι να συγκεντρωθω. Σκεφτομαι επισης οτι θα εκοβα δεκαδες, ισως και εκατονταδες συναυλιες απο αυτες που εχω δει απο 1990 ως σημερα για να δω μια τετοια.

4 Likes

It fell upon us!!

4 Likes

Indeed! :slight_smile:

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος

Είναι εκεί έξω ;;

Άκουσα τα 5 πρώτα κομμάτια στο δρόμο για το γραφείο, είναι γεγονός ότι όσοι έλεγαν ότι το Out For The Glory είναι το καινούριο Eagle Fly Free ή μάλλον θα ήθελε να είναι, είχαν δίκιο.

Έχει ζουμί το πράγμα.

3 Likes

Ο Deris τελικά δεν ακούγεται και τόσο πολύ όσο θα ήθελα μέσα στο άλμπουμ παρόλο που υπεραγαπώ καράφλα. Ίσως φταίει αυτό το τρίλεπτο Cyanide που είναι αρκετό να σε κάνει να θες κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο :stuck_out_tongue: