ναι έχεις δίκιο, λάθος το έγραψα. 4-5 μήνες ήθελα να γράψω μετά το επόμενο καλοκαίρι.
Fear of the fallen.
Με 2 ακούσματα μουσικά εξαιρετικό λίγο το ρεφρέν είναι χμμμμμμμ αν γίνομαι κατανοητός τα σολο φοβερά κ ο κισκε συνεχίζει να είναι αναχρονιστικος. Μα καμία εξέλιξη ο πουστης. Τα ίδια κ τα ίδια
σταθερά γαμάτα τα ντουετα τους . Αρχίζω να ελπίζω σε καλό δίσκο
Time of the oath era με back vocals από Kiske, ΓΚΑΥΛΑΑΑ
Εδώ ο deris σπέρνει επίσης θα ήθελα να προσθέσω. Για μένα λίγο το παρατράβηξαν στα διπλά φωνητικά ή απλά ήθελε να είναι λίγο πιο δυναμικός ο ήχος…ίσως σε βινύλιο να ακούγεται καλύτερα…πολύ overproduced σε σημεία αλλά γαμάει πάραυτα.
Κομματαρα, για μενα μακραν το καλυτερο απο οσα εχουν βγει ως τωρα.
Deris υπερλατρεια τι ΦΩΝΑΡΑ ειναι αυτη γαμω το κερατακι.
πολυ πολυ καλο!!!
Πάρα πάρα πολύ καλό!!
Αυτο το κομματι εχει αυτο που ειχες γραψει πριν λιγο καιρο για την περιοδο Deris, οτι δεν θα μπορουσε να το εχει γραψει κανενας αλλος εκτος απο τους Helloween.
Εξαιρετικο, μου αρεσαν πολυ ολα τα τμηματα του, αλλα φυσικα και το συνολο της συνθεσης. O Andi δινει ρεστα και τα leads ειναι παρα πολυ ωραια.
2/2, λοιπόν.
Τι κομματάρα είναι τούτη, ρε; Ο Deris στέλνει τα σαγόνια στα πατώματα, τόσο συνθετικά, όσο κι ερμηνευτικά.
Κοίτα να δεις που η παρακάτω, προ 1,5 έτους, προφητεία μου οδεύει ολοταχώς προς πανηγυρική επιβεβαίωση! Πάμε, ρε μπαντάρα!
Εντάξει το επίσημο video έχει τον σωστό ήχο, πραγματικά τα διπλοτριπλά φωνητικά είναι για όσκαρ, ανατριχίλες…
Γνωρίζοντας ότι υπάρχει κ ο Σάσα κ μη γνωρίζοντας ποιος παίζει τι ακούστε τα σολο κ μιλήστε μου μια φορά ακόμη για “τα καλύτερα κιθαριστικα δίδυμα στο μεταλ”
Πέρα από τη πλάκα, τον περιορίζει η χροιά του. Ήταν πάντα one trick pony (φαντάσου τον σε κάνα Push, θα ήταν σα να παθαίνει εγκεφαλικό ο Έλβις) αλλά εντάξει έχει γεννηθεί για να πετάει κορώνες ο καράφλας. Για τσαχπινικα vocal lines θα έχουμε τον Αντι
Λυγισα λίγο να ξέρεις
Κατάφερα και το άκουσα κι εγώ επιτέλους! Πολύ ωραίο κομμάτι, νομίζω από τη στιγμή που ήρθε ο Kiske ανέβασε και τον Deris φωνητικά γιατί σαν συνθέτης γνωρίζαμε ότι είναι πολύ καλός. Μπράβο τους! Πλέον πιστεύω ότι ο δίσκος θα είναι σίγουρα καλός το λιγότερο.
Εντάξει ίσως τον ανέβασε και ο παραγωγός
Τουλάχιστον ο Αντι τα μόνα ηχογραφημένα φωνητικά τα κάνει σε…άλμπουμ