Helloween

Κ μολις μπήκα να γράψω αν θα έχει το ροκινγκ καμια συνέντευξη

…σε αλλα νεα ακουστηκε οτι οι helloween θα θεσπισουν το ακαταδιωκτο για το βιντεοκλιπ του skyfall,για αυτο και το παρακατω βιντεο…αστειευομαι,αγαπαμε helloween οπως και να εχει,αλλωστε στο skyfall ολα γινανε για ενα σεξωγηινο :sunglasses:

1 Like
1 Like

το ξεπλυμα αργησε καποια χρονια.

Έλεγα να σε κάνω tag αλλά λέω θα το μυριστεί ο γάτος :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Και για το ρακούν; Δε θα πουν τίποτα;;;

βουτυρο στο ψωμι μου αυτο -thanks

οχι δεν θα πουμε τιποτα
θα αφησουμε την εικονα να μιλησει

image

Ντους ειναι αυτο του Κισκε, οχι ξεπλυμα.

η ερωτηση ειναι η αφορμη για το ντους.
θα ελεγα οτι ειναι συνδυασμος
Αλλα τι σημασια εχει πια?
Δεν ηταν αυτο που νομιζαμε και δεν θα ξαναγινει, ηταν μια στιγμη αδυναμιασ και μαλλον ειχε πιει κιολασ κρασακια και ειχε πεσμενεσ αναστολεσ

Σωστωσ ο πεχτησ

έχουμε και νέο single την Παρασκευή

8 Likes

Σοβαρά τώρα?? Fear of the… με την μασκότ μετενσάρκωση σε δέντρο με το φεγγάρι από πίσω?? Πρόκειται για τρολαρισμα?

2 Likes

Για tribute το κοβω, οχι για τρολλαρισμα.

Δε θα εκπλαγω αν ακουγεται μεηντενικο το τραγουδι αυτο.

2 Likes

Νομίζω δεν είναι καν επίσημο, κάποιος οπαδός το ποσταρε και σχολίασαν με emoticons οι Helloween

Αν παντως υπαρχει κατι που δεν μπορουμε να τους κατηγορησουμε, ειναι οτι εχουν χιουμορ. Βεβαια, ξερω εναν που μπορει να τους κατηγορησει και για την κλιματικη αλλαγη, αλλα αυτος δεν μετραει.

3 Likes

Σίγουρα δεν είναι κάτι επίσημο αλλά από την άλλη μακάρι να ήταν. Γερμαναράδες…

Νομιζω οτι υπερβαλεις. Αν θα τους κατηγορουσε καποιος θα ηταν μονο για μιλιβανιλισμο και για αισθητικα εγκληματα. Τιποτα παραπανω. Λατρευουμε κολοκυθες.

επέστρεψα σήμερα το εισιτήριο, όπως μου είπε και το παληκάρι στο metalera (συγγνώμη αν είσαι εδώ μέσα και δεν ήθελες να μαθευτεί, στείλε μου αν είναι να το σβήσω) αναζητούν ημερομηνία για 4-5 μήνες μετά την ακυρωμένη. Άρα πάμε για χειμώνα του 22 αν όλα πάνε καλά

2 Likes

ετσι όπως το γράφεις , εγώ καταλαβαίνω για χειμώνα του 21 όχι 22

η ακυρωμένη θα ήταν σε ένα μηνα

1 Like