Helloween

Φοραει ακομα περουκα ο χανσεν;
Περυσι
image https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRVG7nBTVnHId2LE5ztTiBu_wJnPSNEm9mqlJYMGRGZlBhw4mAn&usqp=CAU

Πριν πολλα χρονια
image https://i.pinimg.com/236x/ba/d6/6f/bad66fea4e20cbf332bed373f5c13b96--gamma-ray-guitars.jpg

Ακόμη συζητάς με το επτάχρονο;

2 Likes

Τρομερο παντως, θυμαμαι με gamma ray στο ροδον ειχε καραφλα μεχρι τον αυχενα. Τωρα πιο πολυ μαλλι και απο προβατο. Πολυ καλη δουλεια.

Τι σημαίνει “αποδείξεις ότι μια μπάντα παίζει playback”. Πώς μπορείς να το αποδείξεις δηλαδή;

Δεν είπα εγω οτι δε φοράει περούκα κτλ. Ούτως ή άλλος τον εχω συναντήσει 3 φορες απο κοντά. Και ξέρω. Πολλοί φοράνε περουκάρες οχι περούκες. Μόλις βρεις πειστικό στοιχείο για playback σε kiske κτλ τοτε μου ξαναλές. Εγω ήμουν από τους πρώτους που ξεσκέπασαν τον αλλον. Άσχετα αμα ειναι η αγαπημένη μου μπάντα και τα τελευταια χρόνια παίζει μονο κονσέρβα.

Δε με πειραζουν οι περουκες, δεν εχω προβλημα με τους ανθρωπους που κανουν οτι μπορουν για να νιωσουν καλυτερα. Απλα ειναι οτι χειροτερο εχω δει στο κεφαλι ανθρωπου (εξαιρεση αποτελουν ελαχιστες περουκες σε επιθεωρησεις). Ειναι τοσο ξεφτυλα που πραγματικα δεν χορταινω να το βλεπω. Τωρα για το αλλο ζητημα ας ρωτησουμε κανα βραζιλιανο πως ενιωσε.

Οτι ειναι χάλια είναι σίγουρα. Και ο Μark Boals περούκα φοράει. Τον εχω συναντήσει και απο κοντά και έλεγα καλά πότε πρόλαβαν και μάκρυναν τα μαλλιά του. Στους helloween πέρα απο τα αρχικά live και αφου τους κατάλαβαν.( που οι ίδιοι ειπαν οτι έγινε λογο προβλημάτων του kiske και οτι έπρεπε κάπως να στρώσει η φωνή μετ απο τόσα χρόνια σε κάποια κομμάτια)
Απο κει και περα δεν εχει ακουστεί κάτι για playback. Και παρακολουθώ και ξένα φορουμ για μπαντες κτλ.

Αααααχ ωραιες μουσικές συζητησεις για το αν φοραει ο χανσεν περουκα.

Θυμαστε το ηλιθιο μαλλι του murray πριν μερικα χρονια νομιζω εποχη λαιβ στην χιλη που κατι επαθε κ το εκανε καρεδακι; απαπαπα χαλιαααααα

4 Likes

Τώρα βέβαια, αυτός που έμεινε στην rock μυθολογία (sic!) για το πόσο… ξεφωνημένη και ακαλαίσθητη περούκα φορούσε και φοράει, είναι ο Joe Lynn Turner.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα live που είχε δώσει εδώ και έφτιαχνε το “μαλλί” επί σκηνής, έκανε μάλιστα και την χαρακτηριστική κίνηση τινάγματος της φράντζας!
Ήθελα να του φωνάξω σαν άλλος… Παντελής Ζερβός, “το τινάζεις κιόλας, ξένο μαλλί;”

Κι ο Kai πάντως, αρκούντως γελοίος δείχνει!

1 Like

Που καταντήσαμε με την καραντίνα να μιλάμε για τρίχες…κρίμα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Πάντως απ ότι διάβασα σε δυο εβδομάδες ανοίγουν τα σχολεία σταδιακά…δεν ξέρω για τα δημοτικά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει…τι να κάνουμε υπομονή μάγκες :smile:

2 Likes

Υπομονη, δικιο εχεις δικε μου, αυτο θα πρεπει να κανουμε. Εχεις καποια αλλη συμβουλη να δωσεις ρε παιχτη; Θα με βοηθουσες παρα πολυ.

Μήπως να προγραμματίσεις ραντεβού με έναν ψυχολόγο μήπως ξεπεράσεις το πρόβλημα με τις τρίχες του Κάι; Με αγάπη το λέω :slight_smile:

Μολις αρθουν τα μετρα το πρωτο πραγμα που θα κανω. Νομιζω εχει πιο πολυ νοημα η συζητηση να κινηθει προς το πως ενα απο τα αγαπημενα μου συγκτοτηματα γινανε μιλι βανιλι. Πως εσεις καταφερνετε οχι μονο να μην σας ενδιαφερει αλλα και να το δικαιολογειτε. Τετοια μαλλον θα συζητησω. Τι λες;

Καλό ακούγεται. Ίσως να πας και με μία περούκα. Θα πρότεινα επίσης να τσεκάρεις δύο ακόμη σημεία. Την εμμονή με συγκροτήματα που δεν σου αρέσουν πια και το σκορβούτο από τις κονσέρβες.

2 Likes

Σκεφτομαι αυτη να του παω
image https://fakemetal.wikimetal.com.br/wp-content/uploads/sites/2/2017/11/Kai-Hansen-confirma-uso-de-peruca-em-tour-600x383.png
Πιστευω οτι θα πυροδοτησει ενδιαφερουσα συζητηση. Ποια ειναι η αποψη σου;
Σκορβουτο επαθαν οι βραζιλιανοι

Χαίρομαι επειδή αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία αμέσως και πιάνεις τα κρυφά νοήματα με την πρώτη :roll_eyes:

1 Like

Συγγνωμη που επεμβαινω αλλα τι διαβαζω εδω μεσα? :thinking:

1 Like

Άντε να βρεις τώρα φάρμακο για τον κορωνοιό. Εδώ έχουμε φτάσει 2020 και ακόμα δεν έχει βρεθεί το φάρμακο για την καράφλα :sweat_smile:

Μεταξύ μας ούτε μέχρι το 3020 θα έχει βρεθεί. Χοχοχο!

2 Likes