Δεν είπα εγω οτι δε φοράει περούκα κτλ. Ούτως ή άλλος τον εχω συναντήσει 3 φορες απο κοντά. Και ξέρω. Πολλοί φοράνε περουκάρες οχι περούκες. Μόλις βρεις πειστικό στοιχείο για playback σε kiske κτλ τοτε μου ξαναλές. Εγω ήμουν από τους πρώτους που ξεσκέπασαν τον αλλον. Άσχετα αμα ειναι η αγαπημένη μου μπάντα και τα τελευταια χρόνια παίζει μονο κονσέρβα.
Δε με πειραζουν οι περουκες, δεν εχω προβλημα με τους ανθρωπους που κανουν οτι μπορουν για να νιωσουν καλυτερα. Απλα ειναι οτι χειροτερο εχω δει στο κεφαλι ανθρωπου (εξαιρεση αποτελουν ελαχιστες περουκες σε επιθεωρησεις). Ειναι τοσο ξεφτυλα που πραγματικα δεν χορταινω να το βλεπω. Τωρα για το αλλο ζητημα ας ρωτησουμε κανα βραζιλιανο πως ενιωσε.
Οτι ειναι χάλια είναι σίγουρα. Και ο Μark Boals περούκα φοράει. Τον εχω συναντήσει και απο κοντά και έλεγα καλά πότε πρόλαβαν και μάκρυναν τα μαλλιά του. Στους helloween πέρα απο τα αρχικά live και αφου τους κατάλαβαν.( που οι ίδιοι ειπαν οτι έγινε λογο προβλημάτων του kiske και οτι έπρεπε κάπως να στρώσει η φωνή μετ απο τόσα χρόνια σε κάποια κομμάτια)
Απο κει και περα δεν εχει ακουστεί κάτι για playback. Και παρακολουθώ και ξένα φορουμ για μπαντες κτλ.
Τώρα βέβαια, αυτός που έμεινε στην rock μυθολογία (sic!) για το πόσο… ξεφωνημένη και ακαλαίσθητη περούκα φορούσε και φοράει, είναι ο Joe Lynn Turner.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα live που είχε δώσει εδώ και έφτιαχνε το “μαλλί” επί σκηνής, έκανε μάλιστα και την χαρακτηριστική κίνηση τινάγματος της φράντζας!
Ήθελα να του φωνάξω σαν άλλος… Παντελής Ζερβός, “το τινάζεις κιόλας, ξένο μαλλί;”
Μολις αρθουν τα μετρα το πρωτο πραγμα που θα κανω. Νομιζω εχει πιο πολυ νοημα η συζητηση να κινηθει προς το πως ενα απο τα αγαπημενα μου συγκτοτηματα γινανε μιλι βανιλι. Πως εσεις καταφερνετε οχι μονο να μην σας ενδιαφερει αλλα και να το δικαιολογειτε. Τετοια μαλλον θα συζητησω. Τι λες;
Καλό ακούγεται. Ίσως να πας και με μία περούκα. Θα πρότεινα επίσης να τσεκάρεις δύο ακόμη σημεία. Την εμμονή με συγκροτήματα που δεν σου αρέσουν πια και το σκορβούτο από τις κονσέρβες.