Helloween

Εννοώ ότι αν δεν ήταν ο Ντερις να κρατήσει το όνομα της μπάντας ψηλά τώρα θα έπαιζαν στο up the hammers.

Και ειναι επίσης κ ακομπλαριστος σε αντίθεση με μερικούς άλλους. Είναι τυχαίο που τα λάιβ για την προώθηση του rabbits (δηλ μετά τις ανακατατάξεις των μελων) ξεκινούσαν με 2 walls of Jericho τραγουδια; (starlight murderer) τυχαίο ότι ξαναεπαιξαν τα keeper κ halloween;

4 Likes

Αυτό το πιστεύω 1000%, όπως επίσης πιστεύω ότι ο χανσεν είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου μετά τον αρνιακό… Και δεν κάνω πλάκα…

3 Likes

Καρδούλα στον αποπάνω γιατί δάκρυσα από τα γέλια.

2 Likes

Επειδή θα σκάσω πρέπει να τα γράψω ξεκάθαρα οπαδικα για να μην παρεξηγηθουμε .

Όλοι οι “ο Ντερις είναι σκατα” οι “πραγματικοί χελογουιν ήταν μόνο στα 80’ς” είναι Χανσενικοι ξεκάθαρα όπως ο φίλος λεσνατζ που με δικαίωσε 3 ποστ πριν.

Οι " το κιπερ2 έχει κ σαχλοτραγουδα" κ οι "η φυσική συνέχεια των χελογουιν είναι οι Γκαμα ραυ " είναι Χανσενικοι. Δηλ ασπουμε τα money κ free time δεν είναι μπούρδες επικών διαστάσεων κ προσπάθεια των ραυς ν αντιγράψουν τον χαβαλέ των χελογουιν; αλλά τι να κάνουμε weikath με το γερμανικό χιούμορ είναι ένας.

Ο πόλεμος που έφαγαν οι χελογουιν από τους πρώην τους ήταν πολύ μεγάλος κ με τα γλειφοκωλια των δημοσιογράφων. (Χακο εκείνο που πέταξε ο λομπλ στο σπορτινγκ κ δυστυχώς ήρθε στα χέρια σου ελπίζω να το εβαλες στον πάτο σου)

Στην τελική τι φοβερό έκανε ο πατέρας του παουερ Χάνσεν με την φυσική συνέχεια των χελογουιν κ τους ξεπερασε; πουτσες κ σόρρυ. Ωραία άλμπουμ με το λαντ ου δε φρι να γαμαει αλλά ως εκεί.
Ο άλλος που ακόμη κ σήμερα τραγουδάει με ύφος σαν να βαριεται ο κισκε μωρε τι εκανε; μπούρδες μπούρδες μπούρδες. Πήγε κ ο άλλος προδότης από άλλο επεισόδιο ο Σμιθ κ πήρε μέρος σε άλμπουμ του κ συμπλήρωσε την μπούρδα.

Αμ το αλλο; ο γκραποου κ ο ουλι γιουλι πως το διαολο; που αν είχανε μεινει στο γκρουπ Θ ακούγαμε τις κλασσικουρες τους μόνο από τους keepers of Jericho.την βγάζαμε μ ένα future κ ένα I want out γιατί οι πριμαντονες δεν ήθελαν να παίζουν παλιότερα τραγούδια. Κ επειδή κανεις δεν παίζει με τον μπαμπά σας τον weikath πήραν τους μπουλους τους.

Κ για να δείτε πόσο παρελθοντολαγνοι είστε αρκούσε ένα μέτριο άλμπουμ μόνο με τον τίτλο keeper of the 7 keys για να τρέξετε κ να κανετε σολνταουτ εκει που έπαιζαν σε 700 άτομα.

Κ επειδή ο ντερις είναι γαματος κ προφανώς του πρηξατε ταρχιδια με επιστροφές κ ριγιουνιον σας έκανε την χάρη. Έτρεξαν κ οι αλλοι 2 που νταξ να βγάλουμε κάνα φράγκο γιατί από έμπνευση 0. Τι εγινε χανσεν; είναι καλός τώρα ο δικτάτορας ο weikath;

Έφυγε ο Χάνσεν μόνος του από το γκρουπ κ εκραζε τον weikath. Όπως τότε που χώρισα την Χριστίνα μετά από 8 χρονια γιατί βαρέθηκα κ μολις βρήκε άλλον την αποκαλούσα πουτανα κ καριολα.

Τεσπα. Τεράστια καρδιά ο weikath τους συγχώρεσε όλους κ αφου τα είπε με τα φιλαράκια του ανδι κ μαρκους είπε να τους δώσει μια ευκαιρία να βγάλουν κάνα φράγκο για την σύνταξη.

Ελπίζω να σας επρηξα.

Μόνο Maide…ε σόρρυ η συνήθεια. Up the hamm…σκατα!!!

Μόνο Helloween . Up the pumpkins.

6 Likes

Ειλικρινά τα respect μου γιατί εκφράστηκες άψογα και γίνονται πλήρως κατανοητά αυτά θες να πεις… Από μεριάς μου αυτό που έχω να σου πω είναι ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα για τους gamma ray, απλά επειδή τους έχω ακουμπήσει μόνο επιδερμικά δεν είμαι ειδικός για να το σχολιάσω περισσότερο… Όσο για το αν είμαι χανσενικος, δεν θα το έλεγα, κισκεικό με λες αυτός ο μαλακας ήταν η αδυναμία μου…

1 Like

Ρε δεν τραγουδάει σαν να βαριεται; δε μιλαω για την φωνή. Η φάτσα του μ εκνευριζει :grin:

Άστο μη μιλάμε για φάτσες, γιατί όταν βλέπω τον βεικαθ φοβάμαι θα μου πάρει τη γυναίκα, τα παιδιά, το μαγαζί και θα με στείλει εξορία… Και όταν χαμογελάει είναι extra πιο τρομακτικός…

2 Likes

Οκ μ έχεις. :laughing:

1 Like

How many fucking tears οταν ειδα αυτο το θεαμα live μπροστα στα σκιστα, ομορφα, μπιρμπιλοτα ματια μου. How many…

Τωρα ενταξει, μπορω να προσπερασω καθε ειδους συμπαθειες και αντιπαθειες που εχει ο καθενας μας, με πρωτον εμενα. Αλλα “τσιριδα”; Σορι, αλλα μαλλον πρεπει να το κοιταξεις καπως αυτο, διοτι δεν εισαι αντικειμενικος. Αν το 30% των εφηβικων ηρώων μας ειχαν την ποιοτητα και διαυγεια της φωνης του επειτα απο τοσα χρονια, η ζωη μας θα ηταν πολυ ομορφοτερη.

5 Likes

Επίσης αφήστε με 4 λεπτά κ 20 δευτερα να σας μιλήσω γιατί γαμαει ο Andi κ τον αγαπάμε με τρέλα

3 Likes

Εμένα αυτό που με ιντριγκάρει στους Heloween και στην πανηλίθια αντιπαράθεση που βιώνω σήμερα είναι ότι μπορείς πολύ άνετα να κρατήσεις τα ποστ , να αλλάξεις τα ονόματα και πάλι να πάρεις τα ίδια λαηκ ( με την έννοια του ότι θα βρεις σχεδόν ίδιο αριθμό ατόμων να συμφωνούν ) και θα έχεις και σχεδόν ίδιες δόσεις αλήθειας ( δλδ καθόλου )

Πάμε παρακάτω πραγματικά … Εννοείται καλά κάνετε και σας αρέσει ή δεν σας αρέσει κάτι από την μπάντα αλλά όχι , προφανώς και έκανε πολλά ο Χάνσεν μετά τους Halloween , προφανώς θα υπάρχει κόσμος που δεν γουστάρει Κισκε ή δεν γουστάρει την φωνή του Ντερις . Καμία έκπληξη , γούστο λέγεται

2 Likes

@Rebel αν αφαιρέσεις τη λέξη “πανηλίθια” από το παραπάνω ποστ, που την βρίσκω υπερβολική, συμφωνώ με κάθε λέξη

Ο καθένας έχει το γούστο του, αλίμονο αν περιμέναμε από τους δημοσιογράφους για το τι θα ακούσουμε, και μισω κι εγώ την ιντριγκα

Από πότε η καταγραφή της ιστορίας είναι πανηλιθια; :grin:

Quintom, σορι, δεν ειχα διαβασει το παρακατω :smiley: Πες οτι δεν σου εγραψα ποτε, ο Κισκε τσιριζει :rofl:

:heart:

Για εμενα αυτο εχει σημασια: “μου/δεν μου αρεσει καποιος/κατι”. Δεκτον, το καταλαβαινω, να συζητησουμε επ’ αυτου, ολα καλα. Αλλα δεν αντεχω τη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.

3 Likes

Καθίστε ρε μάγκες. Ποια πραγματικότητα διαστρέβλωσα; που είπα ψεμματα; δηλ επειδη μπηκατε στον κόπο ν απαντήσετε σας ρωτάω.
Πέρα από τους γκαμα ραυ που εκει έχει να κάνει με το γούστο τι δεν έγινε αποτι εγραψα;

1 Like

Απορία για όποιον ακολουθεί την μπάντα πίστα ( εγώ όχι αν και την λατρεύω )

Μέχρι να γίνει το pumpkins united reunion ποιο ήταν το στάτους της μπάντας;; Έπαιζαν headliners στο Wacken και ο Weikath από την μεγαλοψυχία του άφησε τον Hansen να φάει και αυτός λίγο τσι τσι ή η μπάντα γιγάντωθηκε το στάτους της όταν ανακοινώθηκε η προσθήκη τους ;;;

Προφανώς ο Ντερις ευθύνεται για αυτό , προφανώς τον τιμάει και τον τιμάμε και εμείς . Και για την στάση του και για την πορεία του

Τα άλλα είναι η ιστορία σας . Και καλά κάνει και είναι αυτή απλά δεν είναι η ιστορία όλων μας των οπαδών της μπάντας

4 Likes

Ε καλά win win είναι αυτά. Αλλά περιμένω μια απάντηση τι από αυτά που έγραψα δεν ισχύουν;

Μισό να πω την μαλακία μου.

Μωρέ ναι, αλλά μην τα ξαναπιάνουμε αυτά και σχετικοποιούμε τα πάντα. Όλα θέμα γούστου είναι και ο καθένας έχει τις απόψεις του και γαμώ, απλώς οι διαφωνίες αυτές για τα πράγματα που αγαπάμε είναι που κάνουν το όλο πράγμα ενδιαφέρον. Στα δικά μου μάτια, τουλάχιστον. Όπως επίσης μου φαίνεται απολαυστικό να ακούω/διαβάζω/παρακολουθώ οπαδούς, ασχέτως αν διαφωνώ ή συμφωνώ με το τι έχουν να πουν.

Αυτά, συνεχίστε.

5 Likes

Δηλ να βαράμε παλαμάκια στο “η φυσική συνέχεια των χελογουιν είναι οι Γκαμα ραυ” ενώ έχουμε δώσει την ζωή μας στους helloween; αυτό θετε; να μην αντιδρουμε;
Ο weikath έχει γράψει 5 αλμπουμαρες μόνος του αν βάλεις ότι έχει συνθέσει αλλά "ο πατερας του παουερ είναι ο Χάνσεν " Όχι ρε μάγκες. Σας διαβάζουν κ στο Αμβούργο

3 Likes

Γααμησες :rofl:

Επίσης ποιος λέει ότι πατέρας του power είναι ο χανσεν?