Helloween

:partying_face:
Helloween - Dark Ride The (2000) for sale online | eBay

Το φλερτάρω…

1 Like

@Clairvoyant α εντάξει :stuck_out_tongue:

Όχι ότι είναι έκπληξη, αλλά ακυρώθηκε ο, τι είχε προγραμματιστεί από τη μπάντα και για το 2021.

2022 λοιπόν και αν…

1 Like

Χαιρομαι που βοηθησα να τα ξεκαθαρισεις

Αυτά περί stage και battles δεν μας νοιάζουν bro. Ειλικρινά, ok? Κόψε το νταηλίκι, κόψε τη μαγκιά, ντάξει; Κόψτα όλα bro. Κάνε τη φάση σου bro.

1 Like

Ρεπό σήμερα τα αγόρια μου;;;

1 Like

Εχω σχολειο σημερα και επρεπε να κοιμηθω νωρις

2 Likes

Δικαιολογημένο το παιδί. Αν συμβεί και αύριο, χαρτί από τον κηδεμόνα.

Οι υπόλοιποι;;;

Αυριο ειναι Σαββατο

4 Likes

Σαββατο μεν, θα βρεξει δε, οποτε αναμενονται αρκετα σαλιγκαρια!

3 Likes

Βγαινουν δισκαρες και δεν προλαβα… 2 Απριλιου παντως θα ειμαστε ολοι εδω

1 Like

Εδώ είμαστε 24/7/30(31)/12

1 Like

Δεν πάνε σχολείο τα παιδιά, κάνουν τηλεκπαίδευση από το σπίτι.

Για να θυμηθούμε κάποιες ιστορικές στιγμές!

3 Likes

Το ψοφιο ρακουν ειναι η περουκα του Χανσεν παντως.

Ας μεινω ον τοπικ ομως.

Εχω μπει σε mode Helloween λογω της επερχομενης κυκλοφοριας.

Εβαλα το Straight Out Of Hell στο remastered μπας και μου αρεσει περισσοτερο, γιατι ο ηχος ηταν κακος στην αρχικη κυκλοφορια. Τελικα δε μου αρεσε και παρα πολυ ουτε ετσι. Διασωθηκαν τα Live Now! , Far From The Stars, Burning Sun (που ειναι κομματαρα), Hold Me In Your Arms και Asshole (που για καποιο λογο το γουσταρα πολυ στην επανα-ακροαση). Θυμομουν το Nabatea πολυ καλυτερο, αλλα ενα ωραιο ρεφρεν δε σωζει ενα βαρετο τραγουδι. Γενικα…αυτη η φραση συνοψιζει το γιατι τελικα αυτος ο δισκος ειναι μια βαρεμαρα και μια φλυαρια για μενα: " Andi Deris confirmed that Straight Out of Hell was intentionally made to be a “happy” Helloween album"

2 Likes

Σε όσους λειψαμε να πούμε ότι δουλεύουμε κιόλας κ όχι από το σπίτι. Σπιτι λεωφορειο μαγαζί μαγαζί λεωφορείο σπίτι.

Κατά τ άλλα καρδούλες για το burning sun.

Εκπληκτικός Ανδις μοιράζει πόνο κ γέλιο στην σκέψη να το τραγουδήσει ο Κισκες.

Κ στιχαρες

Gape in awe at the burning sun
A tangled mesh, insane, divine
Near infinite mighty source
Of a day not bound to end

3 Likes

Τα 10s τους μου είναι ψιλοαδιάφορα στο συνολο τους. Το riffing και ο ήχος γενικά μου φαίνεται αρκετά πιο τζενερικ και δε μπορώ να ακούσω άλμπουμ ολοκληρο. Ο Σάσα συμπαθεστατος αλλα συνολικά είναι liability, κλασσική μεταγραφή " να φέρουμε κάποιο καλό παιδί χωρίς προσωπικότητα" μετά τις φάσεις με uli/grapow.

Κομματαρα το από πάνω, εξαίρεση. Kαι ναι, ο Καράφλας δε μπορεί να τραγουδήσει τίποτα “σκοτεινό” χωρίς να ακουστεί σα μιούζικαλ για τη ζωή του Έλβις. Δε το χει. Φαινεται κι απ’ την εκτέλεση του Victim που παίρνει τη σήψη και τη δυσωδία του Kai και την υπεργυαλιζει(αν και still, μου αρέσει σαν εκτέλεση και έχει την αγαπημένη μου κορώνα του). Ο Andi χάνει σε οκτάβες αλλά έχει πει από Secret Alibi μέχρι Push…

3 Likes

Εδω συμφωνουμε πολυ περισσοτερο απ’ οτι στο Dark ride.

Για μενα τα καλυτερα ειναι nabataea (που δεν εχει μονο ωραιο ρεφρεν ομως!), burning sun (χαμος), far from the the stars (αυτο μου εκανε εντυπωση οτι σου αρεσει γιατι ειναι αρκετα κλασικη γιουροπαουερια!), hold me in your arms (ωραια μπαλαντα), asshole (λογω better than raw/dark ride-ιλας). Και το church breaks down που ειναι ωραια συνθεση και λιγο διαφορετικο από το συνολο του δισκου. Πολύ αξιολογο και το bonus track No eternity (που μου θυμιζει το στυλ του save us χωρις βεβαια να ειναι τοσο κομματαρα).

Στο συνολο συμφωνω με το χαρακτηρισμο “φλυαρος δισκος” και αρκετα safe για τη μπαντα επισης. Ειναι απο τους χειροτερους τους, αλλα οχι σε βαθμο να μην ακουγεται ευχαριστα (μια φορα το χρονο που θυμαμαι να τον ακουσω, δεν ειναι για παραπανω!)

Σαν να λεμε ενα τιμιο νοσταλγικο 7αρι, που αν ηταν ενα 35λεπτο EP μονο με τα παραπανω θα χτυπαγε 8

:+1: :+1: :+1:

2 Likes

Παίρνω πάσα από pumpkin για μια ερώτηση.

Μετρουσατε κ εσείς όταν ήσασταν πιτσιρίκια ποσα δευτερόλεπτα “κραταει” την φωνή του ο kiske στο τέλος του I want out ή ήσασταν τίποτα νορμάλ πιτσιρίκια που απλά ακούγατε μουσική;

5 Likes

Τωρα μετραμε τριχεσ λεσ να ημασταν νορμαλ τοτε?

1 Like

Ξερωγω ο κόσμος πάει μπροστά προοδεύει