Helloween

Αυτο εχεισ αντιληφθει απο τις συζητησεισ του φορουμ?

1 Like

Μια χαρά είναι οι συζητήσεις στο φόρουμ δε ξέρω τι εννοεις

εχεισ δικιο. διαβαζα τα ποστ μου και οδηγηθηκα σε αυτο το συμπερασμα.

Το θέμα είναι ποιος δεν το έκανε. Αν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος δεν είναι σίγουρα καλός για παρέα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

εγω το εκανα αυτο στα live των deep purple…σε καποια φαση του strange kind of woman στα 70’s, o Gillan πατουσε μια τσιριδα μακρας διαρκειας που νομιζες οτι θα σκασει…

Δλδ στο Thor, στο Black Wind, Fire and Steel και στο Bridge of Death των Manowar δεν πατάγατε το πλαϊνό κουμπάκι στο ρολόι;

4 Likes

Διακόπτω λίγο

1 Like

Ακόμα το πατάμε

4 Likes

Δεν βλέπω Ελλάδα μέσα…

Απο μνημης και στο περιπου: 27-28 δευτερολεπτα ο Κισκε στο I want out, 31-32 δευτερολεπτα ο Ανταμς στο Black Wind. Λιγο μικροτερo το Thor, ακομη μικροτερο το Bridge. Ποιος θα χρονομετρησει τωρα;

1 Like

Μην βιάζεστε και η Ελλάδα μέσα είναι απλά δεν έχει κλείσει ακόμα η ημερομηνία για το 22

11 Likes

Τι έγινε ρε παιδιά; Πήραν και τον Ντίκινσον;;

5 Likes

Δε ξέρω δεν ακουσα τίποτα δουλειά είμαι :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ρε μαλάκες αυτό γαμάει, το τέλος για κάποιο λόγο μου θύμισε Rainbow αλλά με το που μπαίνει το κομμάτι σηκώνει τρίχες, πάμε στην τρίτη φορά!

4 Likes

Συγκινημένος. Δεν έχω να πω τπτ άλλο.
Είναι η ζωντανή ιστορία του power!

9 Likes

οκ σιγουρα καλο κομματι…το κακο ειναι οτι ολα τα σημεια του μου θυμιζουν και κατι αλλο…το τελος θυμιζει πολυ το τελος του Catch the Rainbow και η αρχη το ytse Jam στο πιο γρηγορο…Επισης σε σημεια νομιζεις οτι τραγουδαει οντως ο Dickinson…

3 Likes

Μόλις το άκουσα.

4 Likes

Μετά απο σχεδόν 10 ακροασεις+ απ τα μεσανυχτα που βγήκε μεχρι αυτη την ωρα…Εχω να πω οτι μιλάμε για έπος! Αν και προσπαθω να ειμαι οσο αντικιμενικός γίνεται για το αγαπημένο μου συγκρότημα…Για εμενα η φωνη του kiske απλα απογειώνει το κομμάτι o deris ακουγεται σε δαιμονισμένη φόρμα…Ο Hansen τραγουδάει παραπάνω απ οτι θα περίμενα και ισως να μην χρειαζόταν…ενα πραγμα μόνο μου έλειψε οι κλασικες δισολιες που τοσα χρόνια εχουμε συνηθίσει σχεδον σε όλα τα έπη των θεών οκ ωραία τα ακουστικά break οπως και το πολυ όμορφο outro που θυμιζει Rainbow ισως και Nothing to say απο το Rabbit…Πιστευω οτι θα εχουμε και αλλα κλασικά απο Weikath μεριά αλα στυλ Where Rain grows,Power,Before the war,Falling Higher,Burning sun κλπ…

6 Likes

Οκ γαμησε.

Αυτό που λες 83 το σκέφτηκα κ εγώ για τις δισολιες που οι μελωδίες τους θα καρφώνονται στο μυαλό σου κ ότι λείπουν.

3 Likes