Αυτό ακριβως εννοώ φίλε και οταν μιλάμε για Ηelloween αυτο ειναι trademark οπως η κολοκύθα στο logo ενα πράγμα
Not bad, Gamma Ray vibes, ήθελα περισσότερο Deris για κάποιο λόγο…
Διαφωνώ για Χάνσεν εμένα μ αρεσε που τραγουδησε τόσο.
Μετά την δουλειά τώρα σπίτι με τα κατάλληλα ηχεία γιατί θα μας απολύσουν στο τελος
Ριχτε κ τους στίχοι ανν υπάρχουν
Κομματαρα, φοβερή σύνθεση και όλοι σε μεγάλα κέφια. Συμφωνώ κι εγώ για τις trademark δισολιες, αν είχε και λίγο από αυτές θα ήταν ακόμα πιο κομματαρα
To Gamma Ray σκέφτηκα κι εγώ. Σαν να είναι μια συνέχεια του Heading…
Κακό; Κάθε άλλο. Εξαιρετικό κομμάτι, που εμπεριέχει όλο το ευρωπαϊκό power που όλοι αγαπήσαμε.
Μα το φωνάζει και στο τέλος ο Kai “somewhere out in space!”
Θα πω και τη σκατοσκεψη μου τώρα.
Αυτό το μικρό έπος είναι γραμμένο στα μέτρα του τεράστιου Ralf Scheepers.
Επίπεδα Γαμηστερότητας του νέου GR κομματιού, feat. M.Kiske και κάποιον άλλο στα φωνητικά:
1η Ακρόαση: 60%
2η Ακρόαση: 79%
3η Ακρόαση: 97%
4η Ακρόαση: Τρυπάει το αποκάτω πάτωμα
Δεν ξερω για εσας,εγω παντως ακομα το ακουω…
Κατ’ αρχάς, σας ευχαριστώ που δώσατε νόημα στο Σαββατοκύριακό μου!
Επίσης, σας ευχαριστώ που με πήγατε 30 χρόνια πίσω και με ξαναφέρατε σ’ ένα παρόν τόσο όμοιο, αλλά και διαφορετικό ταυτόχρονα.
Είναι το καλύτερο Helloween κομμάτι που έχουμε ακούσει ποτέ; Όχι. Είναι, όμως, τόσο γαμηστερά “πλούσιο”, πολύπλοκο και παραδειγματικό/διδακτικό του τι εστί ευρωπαϊκό power, που δεν μπορείς παρά απλά να “προσκυνήσεις” ταπεινά. Τόσο πληθωρικό το κομμάτι, όσο και τα μετά επανένωση live. Τίμιοι, αυθεντικοί, άρχοντες με τα όλα τους, οι μπαμπάδες όλων των υπόλοιπων power μπαντών και ημών των ακροατών.
Ναι, ρε πούστη μου! Παραλήρημα, παράνοια, καρδούλες και κολοκύθες παντού, και Helloween τέρμα και repeat λέμε!
Εκτος απο το πρωτο ε!
Δεν πρόκειται καν να μπω στην κουβέντα.
Εγώ ξέρω τι είδα και τι άκουσα το 2017 στην Βουλγαρία.
Έχουμε νέο κομμάτι Helloween, με μπάντα 7 ατόμων και ασχολούμαστε με τρίχες…
Όσο το ακούσαμε το ακούσαμε, το κατέβασαν
ooooooooxι γαμω !!! Το εχει κανεις να το στειλει?
Σκατά. Δεν πρόλαβα
Παιδιά, κάποιος να κάνει την καλή… Ντροπής πράγματα δηλαδή… Μην είστε κολοκυθάκηδες… Ελάτε τώρα…
εισαι καυλιτσος !
Ανένοχα θα συμφωνήσω και μαζί σου. The rest don’t ask us why.
Αυτοί είναι οι helloween που αγάπησα . Πολλά στοιχεία Gamma Ray αλλά και vibes από τα Keepers
εμένα και λίγο march of times μου θύμισε στην αρχή και όταν μπήκε το riff
Γενικά μανιέρα Χανσεν ( δεν το λέω για κακό ) . Πάντα θα θυμίζει και κάτι άλλο και αν έχει έμπνευση όπως εδώ , πάντα θα είναι μπόμπα και με επικ δόσεις
Ο καθένας λατρεύει διαφορετικά στοιχεία από τους Helloween . Είναι και μπάντα 3 περιόδων και 2 υφών
εγώ είμαι της happy happy halloween φάσης και του Hansen - Kiske . Σε άλλους αρέσει περισσότερο το λίγο πιο dark του Deris που είναι επίσης πάρα πολύ ωραία περίοδος
Αυτό που με κέρδισε εμένα , είναι το κιθαριστικό δίδυμο Weikath - Hansen . Ανέκαθεν τους εκτιμούσα και σαν συνθέτες και σαν παίκτες όπως και τις δισολίες τους … Μακάρι να έχουν και τέτοιες ομορφιές στον δίσκο
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι τόσο ποικιλόμορφο που θα γουστάρουμε όλοι . Ανυπομονώ και για Weikath κομμάτια τώρα .
Είμαι συγκρατημένος ακόμα , δεν πιστεύω να βγει δίσκος μνημείο αλλά πλέον έχω προσμονή